Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχει τοποθετηθεί σπίτι  μια κασσετα salgoueda v700 πριν 7 χράνια.Οταν μπηκε δεν εγινε σωστος θερμοθαλαμος ουτε παταρακι στην φουσκα,ουτε πηρε αερα απο εξω για το χωρο καυσης

Φετος ειδα κατι ρογμες στν γυψοσανιδα και επειδη δεν ειναι πυριμαχη αποφασισα να ψαχτω να κανω οποιες διορθωσεις πρεπει να γινουν 

Βεβαια προυποθεση ειναι να βρεθει και ο καλος,σωστος μαστορας γιατι τζακαδες εγιναν ολοι ξαφνικα!

Ποσο μπορει να ειναι πανω κατω τι κοστος μια τετοιας δουλειας?Να γινει ενα σωστος θερμοθαλαμος και πυραντοχη γυψοσανιδα και θερμοθαλαμο και οτι αλλο χρειαστει?

Ευχαριστω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hf77 είπε

Eχει τοποθετηθεί σπίτι  μια κασσετα salgoueda v700 πριν 7 χράνια.Οταν μπηκε δεν εγινε σωστος θερμοθαλαμος ουτε παταρακι στην φουσκα,ουτε πηρε αερα απο εξω για το χωρο καυσης

Φετος ειδα κατι ρογμες στν γυψοσανιδα και επειδη δεν ειναι πυριμαχη αποφασισα να ψαχτω να κανω οποιες διορθωσεις πρεπει να γινουν 

Βεβαια προυποθεση ειναι να βρεθει και ο καλος,σωστος μαστορας γιατι τζακαδες εγιναν ολοι ξαφνικα!

Ποσο μπορει να ειναι πανω κατω τι κοστος μια τετοιας δουλειας?Να γινει ενα σωστος θερμοθαλαμος και πυραντοχη γυψοσανιδα και θερμοθαλαμο και οτι αλλο χρειαστει?

Ευχαριστω

Θα ρωταγα στο energ.gr . Έχουν ολόκληρη ενότητα για τζάκια.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, hadji21 είπε

Σε ποια περιοχη βρισκεσαι αν επιτρεπεται?

Κρητη,Λασιθι,Αγ νικολαο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο ήρθαν 2 τεχνικοί που έμαθα ότι ηταν πιστοποιημένοι για τοποθέτηση ενεργειακών τζακιών και έκαναν μια επισκόπηση.1200ευρώ ο ενας ,1300 ευρώ ο αλλος δηλ οκ αστο πιο καλά να το βλέπω έτσι!Νομίζω υπερβολικά πολλά χρήματα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, korakios είπε

Χωρίς να ξέρω τι είναι κασέτα (μόνο για μουσική τις ξέρω!) , απλά φέρε γυψοσανιδά να σου περάσει πυρίμαχη με <100€

Δεν αρκεί. Θέλει θερμοθάλαμο με μόνωση πετροβάμβακα με φύλλο αλουμινίου ή καλύτερα με ΑΣΒΕΣΤΙΚΟ ΠΥΡΙΤΙΟ, εισαγωγή αέρα, εισαγωγή νωπού, εξαγωγή ζεστού αέρα, παταράκι κτλ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν αρκεί. Θέλει θερμοθάλαμο με μόνωση πετροβάμβακα με φύλλο αλουμινίου ή καλύτερα με ΑΣΒΕΣΤΙΚΟ ΠΥΡΙΤΙΟ, εισαγωγή αέρα, εισαγωγή νωπού, εξαγωγή ζεστού αέρα, παταράκι κτλ

Δεν αντιλέγω , πρώτη φορά ακούω για “κασσετα” 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, liakjim είπε

Εισαγωγή νωπου αέρα στο χώρο καύσης από έξω δεν μπορώ να βάλω, δεν έχει υποδοχή η κασσετα(salgueda gv700).   Και δεν μπορώ να τραβήξω κάτω από τ συρταρη καύσης. Μπορώ να αφήσω ομως ελεύθερο μέσα στην φούσκα. 

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζω, μίλησα και με ένα γύψοσανιδα, που έχει κάνει κάποιες δουλειές με θερμοθάλαμο σε άλλα τζακια. Θα έρθει και θα δω τι θα μ πει.. Αλλά 1300 είναι πολλααα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hf77 είπε

Εισαγωγή νωπου αέρα στο χώρο καύσης από έξω δεν μπορώ να βάλω, δεν έχει υποδοχή η κασσετα(salgueda gv700).   Και δεν μπορώ να τραβήξω κάτω από τ συρταρη καύσης. Μπορώ να αφήσω ομως ελεύθερο μέσα στην φούσκα. 

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζω, μίλησα και με ένα γύψοσανιδα, που έχει κάνει κάποιες δουλειές με θερμοθάλαμο σε άλλα τζακια. Θα έρθει και θα δω τι θα μ πει.. Αλλά 1300 είναι πολλααα

Ο νωπός πρέπει να έρθει ιδανικά κάτω απ'την εστία. Δεν χρειάζεται να συνδεθεί στην εστία. Αρκεί να υπάρχει ώστε να μην έχεις υποπίεση από την ίδια την καύση . Σε κάποια σπίτια αναγκάζονται και έχουν σκαστο κάποιο παράθυρο για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μπει στη φούσκα. Πώς θα τον τραβήξει η εστία; Αν θες ψάξε το nickname μου στο energ.gr όπου έχω παρουσίαση από τη μετατροπή που έκανα και θα καταλάβεις. Δεν μπαίνω εκεί πλέον. 

Πάρε τηλέφωνο τον φιλιπακοπουλο να σου πει και να σου δώσει τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, liakjim είπε

Ο νωπός πρέπει να έρθει ιδανικά κάτω απ'την εστία. Δεν χρειάζεται να συνδεθεί στην εστία. Αρκεί να υπάρχει ώστε να μην έχεις υποπίεση από την ίδια την καύση . Σε κάποια σπίτια αναγκάζονται και έχουν σκαστο κάποιο παράθυρο για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μπει στη φούσκα. Πώς θα τον τραβήξει η εστία; Αν θες ψάξε το nickname μου στο energ.gr όπου έχω παρουσίαση από τη μετατροπή που έκανα και θα καταλάβεις. Δεν μπαίνω εκεί πλέον. 

Πάρε τηλέφωνο τον φιλιπακοπουλο να σου πει και να σου δώσει τιμή.

Έχω γράψει και στο άλλο φόρουμ, δεν εχω πάρει καμία απάντηση όμως, με τον κ φιλιπακοπουλο είσαστε μακριά μένω Κρήτη άγιο νικολαο Θα σε ψάξω να σε διαβάσω και σ ευχαριστώ για τ ενδιαφέρον αλλά άσχετοι υπάρχουν πολλοί όπως και κάποιοι που ζητάνε ότι θέλουν αν σ καταλάβουν ότι θες νχα κάνεις την δουλειά σου. 

Όσο αφορά τον αέρα η εστία πατάει πάνω σε μπετο είναι δύσκολο να σκαψω για να περάσω φ125 κάτω και να φτάσει στο συρτάρι. Αν είχε υποδοχή από κάτω ίσως να ήταν εύκολο. Άσε που θα πρέπει ν βγάλω και την διακόσμηση... Απελπισία 😔😔😔

Αλλά ήθελα να ρωτήσω οι insert έχουν την ιδιαίτερο τη τα να κουμπώνουν σε είδη υπαρχων τζακια δεν μπορεί σε όλες να έχουν βάλει εξωτερικό αέρα!! Και πάλι σ ευχαριστώ 

Επεξ/σία από hf77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...