Boubis1411 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 ο πάγος σε περίπτωση ερεθισμού της μασχάλης κάνει δουλειά;
Boubis1411 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, asemnos είπε Aπο αποσμητικο εγινε η απο ιδρωτσιλα; Ο μικρος την πατησε στο σχολειο ( παει ΚΔΑΠ στο δημοτικο) ,ιδρωσε και τωρα ποναει εγινε αρκετα μεγαλο το οιδημα του βαλαμε Sudocream αλλα μηπως θελει και ΠΑΓΟ ;
Achmetch Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Ηidradenitis suppurativa; Να πατε σε γιατρο.
Boubis1411 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Achmetch είπε Ηidradenitis suppurativa; Να πατε σε γιατρο. Τι γιατρό ρε φίλε; για σύγκαμα; Από την μπλούζα έγινε και το παιχνίδι που κάνουν στο σχολείο.
Achmetch Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Τι γιατρό ρε φίλε; για σύγκαμα; Αφού μας λες οτι έγινε μεγάλο το οίδημα και πονάει. Μπαίνεις σε φόρουμ να το γράψεις. Τι άλλο περιμένεις να σου πει κάποιος; Δεν ειναι φόρουμ τηλειατρικής όπως νομίζουν πολλοί εδώ μέσα. Και σου προτείνω να το δει γιατρός και μου λες αυτο. Εε τότε φίλε μου τι μπήκες να το γράψεις εδώ αφου δεν είναι τίποτα; 1 3
Boubis1411 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Ηidradenitis suppurativa; Είδα μερικές εικόνες από αυτό που γράφεις, δεν έχει προσχωρήσει τόσο αλλά λογικά αν το αφήσεις θα προσχωρήσει. Με κρέμες και πάγο δεν γίνεται δουλειά δηλαδή; Μόλις τώρα, Achmetch είπε Αφού μας λες οτι έγινε μεγάλο το οίδημα και πονάει. Μπαίνεις σε φόρουμ να το γράψεις. Τι άλλο περιμένεις να σου πει κάποιος; Δεν ειναι φόρουμ τηλειατρικής όπως νομίζουν πολλοί εδώ μέσα. Και σου προτείνω να το δει γιατρός και μου λες αυτο. Εε τότε φίλε μου τι μπήκες να το γράψεις εδώ αφου δεν είναι τίποτα; Νταξει φίλε οκ. Άμα ήταν μεγάλο και έτρεχε αίμα λες να καθόμουν σαν το χαϊβάνι να περιμένω εσένα να γράψεις να πάω γιατρό; 3 εκατοστά είναι επιδερμική κατάσταση. Δεν το έχω πάθει εγώ και δεν ξέρω τι πρπει να κάνω. Δοκίμασα sudocream και θα δούμε αύριο πως θα είναι.
Achmetch Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Ηidradenitis suppurativa; Είδα μερικές εικόνες από αυτό που γράφεις, δεν έχει προσχωρήσει τόσο αλλά λογικά αν το αφήσεις θα προσχωρήσει. Με κρέμες και πάγο δεν γίνεται δουλειά δηλαδή; Νταξει φίλε οκ. Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Ίσως να μην είναι αυτό. Μπορεί να ειναι καποια λεφμαδενίτιδα ή και καποια λοίμωξη. Απο ερεθισμό στις περισσότερες περιπτώσεις δε δημιουργείται οίδημα αλλα υπάρχει αίσθημα καύσου, θερμότητα και η περιοχή είναι κόκκινη για λίγες ώρες έως και λίγες μέρες. Ένας τροπος υπαρχει να μάθεις τι είναι και λέγεται γιατρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις