Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους λίγο την βοήθεια σας παιδιά.....επειδή πρέπει επειγόντως να αλλάξω κινητό βρήκα το poco f2 480e  αξίζει να το πάρω ?? το μπάτζετ μου είναι περίπου εκεί που μπορώ να διαθέσω   500 ευρώ δηλαδή και με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα να είναι γρήγορο και να ξενοιάσω για τα επόμενα  2 χρόνια.(οτι δε χρειάζεται να πάρω κινητό) το χρησιμοποιώ πολλές ώρες την ημέρα και η μπαταρία όντως με νοιάζει αλλά δεν είναι και το κυριότερο που βλέπω.

Υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα  χρήματα???  Οποιαδήποτε απάντηση θα με βοηθήσει   σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Επεξ/σία από dimgou
Δημοσ.

To poco με βάση τα χαρακτηριστικά του στην τιμή αυτή ειναι το Νο1 κινητό στην αγορά. Για την τιμή που λες ακριβό το βρίσκω. Στο ιντερνετ το έχουν εχουν ρίξει αρκετά περιπου 350-370 ευρώ + μεταφορικά. (Banggood 370) + (euglobal 360) etc.

Δημοσ.
Στις 21/8/2020 στις 12:06 ΠΜ, dimgou είπε

Καλησπέρα σε όλους λίγο την βοήθεια σας παιδιά.....επειδή πρέπει επειγόντως να αλλάξω κινητό βρήκα το poco f2 480e  αξίζει να το πάρω ?? το μπάτζετ μου είναι περίπου εκεί που μπορώ να διαθέσω   500 ευρώ δηλαδή και με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα να είναι γρήγορο και να ξενοιάσω για τα επόμενα  2 χρόνια.(οτι δε χρειάζεται να πάρω κινητό) το χρησιμοποιώ πολλές ώρες την ημέρα και η μπαταρία όντως με νοιάζει αλλά δεν είναι και το κυριότερο που βλέπω.

Υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα  χρήματα???  Οποιαδήποτε απάντηση θα με βοηθήσει   σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Μήπως το S10 lite;

Δημοσ.

Εκανα μια υπερβαση (πηγαινα για το note 9 pro) κ το πηρα κ γω απο e-shop.gr στα 399.

2 Ερωτησεις->

Α)Απο rom εχει βγει τιποτα?

Β)Ειναι πανομοιοτυπο σε διαστασεις με το κ30 pro?(κοιταζω για κατι θηκες που δεν βγαινουν για poco στο ali express)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, @topos είπε

Εκανα μια υπερβαση (πηγαινα για το note 9 pro) κ το πηρα κ γω απο e-shop.gr στα 399.

2 Ερωτησεις->

Α)Απο rom εχει βγει τιποτα?

Β)Ειναι πανομοιοτυπο σε διαστασεις με το κ30 pro?(κοιταζω για κατι θηκες που δεν βγαινουν για poco στο ali express)

Για το Α) κάτι έχει πάρει το αυτί μου αλλά δεν είμαι σίγουρος. Σίγουρα έχει βγει Ρομ πάντως από το ελληνικό κομμιουνιτι.

Β) Ναι, είναι ακριβώς το ίδιο κινητό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...