dimgou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους λίγο την βοήθεια σας παιδιά.....επειδή πρέπει επειγόντως να αλλάξω κινητό βρήκα το poco f2 480e αξίζει να το πάρω ?? το μπάτζετ μου είναι περίπου εκεί που μπορώ να διαθέσω 500 ευρώ δηλαδή και με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα να είναι γρήγορο και να ξενοιάσω για τα επόμενα 2 χρόνια.(οτι δε χρειάζεται να πάρω κινητό) το χρησιμοποιώ πολλές ώρες την ημέρα και η μπαταρία όντως με νοιάζει αλλά δεν είναι και το κυριότερο που βλέπω. Υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα??? Οποιαδήποτε απάντηση θα με βοηθήσει σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από dimgou
beatshooter Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Με βάση τα κριτήρια σου και την υπάρχουσα κατάσταση στην αγορά το ποκο είναι μια καλή λύση ναι.
geo9419 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 To poco με βάση τα χαρακτηριστικά του στην τιμή αυτή ειναι το Νο1 κινητό στην αγορά. Για την τιμή που λες ακριβό το βρίσκω. Στο ιντερνετ το έχουν εχουν ρίξει αρκετά περιπου 350-370 ευρώ + μεταφορικά. (Banggood 370) + (euglobal 360) etc.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Στο e-shop.gr έχει 399. https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-poco-f2-pro-128gb-6gb-dual-sim-grey-gr-p-TEL.092813
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Στις 21/8/2020 στις 12:06 ΠΜ, dimgou είπε Καλησπέρα σε όλους λίγο την βοήθεια σας παιδιά.....επειδή πρέπει επειγόντως να αλλάξω κινητό βρήκα το poco f2 480e αξίζει να το πάρω ?? το μπάτζετ μου είναι περίπου εκεί που μπορώ να διαθέσω 500 ευρώ δηλαδή και με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα να είναι γρήγορο και να ξενοιάσω για τα επόμενα 2 χρόνια.(οτι δε χρειάζεται να πάρω κινητό) το χρησιμοποιώ πολλές ώρες την ημέρα και η μπαταρία όντως με νοιάζει αλλά δεν είναι και το κυριότερο που βλέπω. Υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα??? Οποιαδήποτε απάντηση θα με βοηθήσει σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . Μήπως το S10 lite;
dimgou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 παιδιά αγορά θέλω από Ελλάδα αξίζει λέτε να πάω στο Xiaomi Pocophone F2 Pro 256GB/6GB 5G Dual
@topos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Εκανα μια υπερβαση (πηγαινα για το note 9 pro) κ το πηρα κ γω απο e-shop.gr στα 399. 2 Ερωτησεις-> Α)Απο rom εχει βγει τιποτα? Β)Ειναι πανομοιοτυπο σε διαστασεις με το κ30 pro?(κοιταζω για κατι θηκες που δεν βγαινουν για poco στο ali express)
stavros750 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, @topos είπε Εκανα μια υπερβαση (πηγαινα για το note 9 pro) κ το πηρα κ γω απο e-shop.gr στα 399. 2 Ερωτησεις-> Α)Απο rom εχει βγει τιποτα? Β)Ειναι πανομοιοτυπο σε διαστασεις με το κ30 pro?(κοιταζω για κατι θηκες που δεν βγαινουν για poco στο ali express) Για το Α) κάτι έχει πάρει το αυτί μου αλλά δεν είμαι σίγουρος. Σίγουρα έχει βγει Ρομ πάντως από το ελληνικό κομμιουνιτι. Β) Ναι, είναι ακριβώς το ίδιο κινητό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα