KirkGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν είμαι στην cosmote και είμαι πολύ χάλια. Έχω 24αρα γραμμή (υποτίθεται δεν φτάνει αλλά η περιοχή) και πιάνω 5. Και για το upload, να μην μιλήσω. Το ping στο test λέει 65 (περίπου) και στα παιχνίδια 100-150. Σκέφτομαι να πάω στη nova με 50αρα. Κάποιος γείτονας 150μ πιο πάνω έχει 50αρα και πιάνει σταθερά 50. Για το ping της nova δεν ακούω καλά πράγματα. Τι πιστεύετε; να παραμείνω με 5 στον ΟΤΕ η να πάω στην nova με 50;
mikevchq Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Αν μπορεί να σου δώσει η Nova 50αρα τότε μπορεί και ο ΟΤΕ. Εγώ είμαι σχεδόν ένα χρόνο με 100αρα NOVA και δεν έχω παράπονο (ping 14ms) αν και παίζουν πολλά ρόλο για την ποιότητα της σύνδεσης (γραμμή έως την οικία σου, γραμμή στην οικία σου κτλ)
KirkGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, mikevchq είπε Αν μπορεί να σου δώσει η Nova 50αρα τότε μπορεί και ο ΟΤΕ. Εγώ είμαι σχεδόν ένα χρόνο με 100αρα NOVA και δεν έχω παράπονο (ping 14ms) αν και παίζουν πολλά ρόλο για την ποιότητα της σύνδεσης (γραμμή έως την οικία σου, γραμμή στην οικία σου κτλ) Κοίτα αυτό που λες ότι μπορεί να σου δώσει το ίδιο, δεν ξέρω. Μια μέρα ήρθε η wind σπίτι μου και έλεγε περάσαμε οπτικές ίνες και τέτοια ενώ ο ΟΤΕ δεν μπορεί να μου δώσει. Η nova λέει μπορεί αλλά ο ΟΤΕ λέει όχι. Δεν ξέρω. Θα κάνω τεστ διαθεσιμότητας και με την wind
Panagiotis!! Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 ΠΡΟΣΟΧΉ Nova μόνο αν σου δώσουν το ρουτερ που είναι dual band ειδάλλως 30 με 40 θα είναι η κατοστάρα σου σε ταχύτητα Γενικά ο ΟΤΕ είναι λίγο πιο ακριβός αλλά με λιγότερα προβλήματα Εγώ βρήκα ησυχία μετά από πολλά τηλέφωνα στην νοβα όταν μου άλλαξαν το ρουτερ γιατί αυτό που πλήρωσα στην αρχή ήταν για σκουπίδια Πλέον στην νοβα πιάνω 90+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα