Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα Daytona dy με αλλαγμενο κυλινδροπιστονο,supra κύλινδροπιστονο,άρα 100cc,τι εξάτμιση να βάλω,μια vpr απλή ή highup θα την γεμίζει;ή πρέπει να πάω σε μικρή κλασσικη motosport;πείτε γνώμη αλάνια 

Δημοσ.

Γνωστά και ως Daytona die young ...

Ελπίζω κάποτε να πηγαίνει απευθείας κατάσχεση λόγω ηχορρύπανσης σε όλα τα glx,c50,astrea ,κτλ 😛

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, KYRIAKOS0000 είπε

Παιδιά έχω ένα Daytona dy με αλλαγμενο κυλινδροπιστονο,supra κύλινδροπιστονο,άρα 100cc,τι εξάτμιση να βάλω,μια vpr απλή ή highup θα την γεμίζει;ή πρέπει να πάω σε μικρή κλασσικη motosport;πείτε γνώμη αλάνια 

Πιστευω μια γιοσιμουρα κάπου στα 800 ευρώ να σου ταιριάζει.

Δημοσ.

@mp123 ....με γιοσομούρι πίσω κ συνυπολογίζοντας το μπούστ που θα πάρει σε ισχύ, ροπή κ βουβαλοδύναμη πρέπει να κάνει κ μοντα με αλεξίπτωτο πίσω, για να ενισχύσει τα φρένα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TechnoState είπε

@mp123 ....με γιοσομούρι πίσω κ συνυπολογίζοντας το μπούστ που θα πάρει σε ισχύ, ροπή κ βουβαλοδύναμη πρέπει να κάνει κ μοντα με αλεξίπτωτο πίσω, για να ενισχύσει τα φρένα!

Θα είναι το επόμενο stage αυτό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, KYRIAKOS0000 είπε

μήπως έχει γίνει 1000άρα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ziaba είπε

μήπως έχει γίνει 1000άρα?

bike GIF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...