11osmikrosmhtsos Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε είναι ο κωδικός που έγραψα ; Καλά,βρήκα και τον μεταβλητό με €5000,είναι τρελοί.Ολο το αμάξι δεν κάνει τόσο. ναι ειναι το τελευταιο revision, μπορω να ψαξω και πιο παλια αν σε ενδιαφερει που ισως τα βρεις φτηνοτερα Παντως κοιτα: Δυστυχως οταν ενα ανταλλακτικο ειναι EOL υπαρχει price scalping, ποσο μαλλον για κατι που ειναι εκτος παραγωγης τουλαχιστον μια 10ετια. Χωρις να θελω να σε προσβαλω its part of the game. Δες πισω φαναρια Brera ευκολα 1500 ευρω για καινουργια γνησια. Οσοι νομιζουν οτι κραταμε "παλια" αυτοκινητα επειδη δεν εχουμε οικονομικη ανεση πρεπει να αναθεωρησουν. Αν το γουσταρεις το αμαξι και ειναι διαμαντι. Δωστα, και στο λεει ενας ανθρωπος που ειναι ιταλοφιλος μεχρι το κοκκαλο. Επεξ/σία 10 Απριλίου από 11osmikrosmhtsos 1
INFLUENCER Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε το ανταλλακτικο υπαρχει αλλα ειναι πανακριβο διαθεσιμο απο Eper και απο ανεξαρητη αποθηκη ολλανδιας οι τιμες που παιζουν στην ελευθερη αγορα ειναι γυρω στο 500αρι οποτε λογικη τιμη βλεπω Το PDR ειναι εξαιρετικα καλο και ακριβο, εγω το επιλεγω σαν push to paint, ενα καλο βαψιμο ΔΕΝ καταστρεφει το αμαξι. Αυτο που να φοβασαι να ειναι το λυσιμο δεσιμο... καθε 30.000 μονο 4 σερβις αντε 5 θα χρειαστει να κανεις Σε 11 χρόνια 10 αλλαγές λαδιών έχω κάνει με την επόμενη στα 280.000 χλμ. - 10 φίλτρα καμπίνας, - 5 φίλτρα αέρα, - 5 φίλτρα πετρελαίου, - μια αλλαγή δισκοπλακες μπρος και πίσω Και είμαι στο τρίτο τακάκι μπρος και πίσω Για τα επιμέρους έχω αναλυτικό report από την αντιπροσωπεία για την κατάσταση τους. Με ενημερώνουν για την κατάσταση τους. Επεξ/σία 10 Απριλίου από INFLUENCER
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 11 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε ναι ειναι το τελευταιο revision, μπορω να ψαξω και πιο παλια αν σε ενδιαφερει που ισως τα βρεις φτηνοτερα Παντως κοιτα: Δυστυχως οταν ενα ανταλλακτικο ειναι EOL υπαρχει price scalping, ποσο μαλλον για κατι που ειναι εκτος παραγωγης τουλαχιστον μια 10ετια. Χωρις να θελω να σε προσβαλω its part of the game. Δες πισω φαναρια Brera ευκολα 1500 ευρω για καινουργια γνησια. Οσοι νομιζουν οτι κραταμε "παλια" αυτοκινητα επειδη δεν εχουμε οικονομικη ανεση πρεπει να αναθεωρησουν. Αν το γουσταρεις το αμαξι και ειναι διαμαντι. Δωστα, και στο λεει ενας ανθρωπος που ειναι ιταλοφιλος μεχρι το κοκκαλο. Ευχαριστώ.Ξέρω τι παίζει με τα παλιά ανταλλακτικά και πόσο δύσκολα τα βρίσκεις.Το έχω βρει σε καλή τιμή,και σε μεταχειρισμενο ακόμα καλύτερη .Το δικό μου βγάζει λάδια και θα τα προχωρήσει στην πλεξούδα και εκεί την κάτσαμε.Διαμάντι με 320Κχλμ .....μάλλον προς το ζιρκόνι πλέον.Δεν κάνει χλμ,μόνο όταν δεν υπάρχει το άλλο αμάξι διαθέσιμο.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tο δικό μου βγάζει λάδια και θα τα προχωρήσει στην πλεξούδα και εκεί την κάτσαμε Τεραστιο ρισκο το wicking, ΤΕΡΑΣΤΙΟ γιγαντιο φοβια μου μεγαλη βλεπω τετοιους εφιαλτες καθε βραδυ
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Είχα 316 σε F30 (2014). Αξιόπιστο μοτέρ. Απλά να κάνει σέρβις 8-10k max. Όχι στις 30K που λέει η bmw 1
mike15 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Λοιπον τα μαστορια εξω ηθελαν 3 ευρω την λακουβα + το σπασμενο πισω φαναρι απο το χαλαζι. Συνολικα 5.000 ευρω (2.000 απο ασφαλιστικη και 3.000 απο εμενα) Παω αντιπροσωπια και παραθετω την συζητηση Εγω: Συνεβη αυτο και πραγματικα ειμαι σε αδιεξοδο. Μου ζητανε 5.000 ευρω για PDR. Προτιμω να το βαψω ολο το αμαξι εκ νεου. Τεχνικος Συμβουλος: Συγνωμη Κυριε, θα καταστρεψεται το αμαξι σας με το βαψιμο! Στα ποσα χρηματα ειναι η ασφαλιστικη καλυψη ? Εγω: Στα 2.000 ευρω Συμβουλος: Θα το φροντισουμε να ειναι το τελικο ποσο στα 2.000 ευρω Προσηλθαν δυο ατομα με βαλιτσες και το περασαν ολο PDR. Ημουν παρων στις εργασιες. Συμφωνα με το τελευταιο service 24/12/2024 ΒMW Twinpower Turbo LL04 5W30 για (5,2 λιτρα) κοστισαν 75 ευρω + ΦΠΑ και την εργασια 17 ευρω + ΦΠΑ (ανα 30.000 χλμ ή 2 χρονια) Φιλτρο λαδιου στα 16 ευρω + ΦΠΑ (ανα 30.000 χλμ ή 2 χρονια) Φιλτρο Καμπινας και Φιλτρο του κινητηρα στα 90 ευρω + ΦΠΑ και εργασια 14 ευρω + ΦΠΑ (φιλτρο καμπινας ανα 30.000 χλμ ή 2 χρονια και φιλτρο κινητηρα ανα 60.000 χλμ ή 4 χρονια) Φιλτρο πετρελαιου στα 42 ευρω + ΦΠΑ και εργασια στα 14 ευρω + ΦΠΑ (αυτο ειναι ανα 60.000 χλμ ή 4 χρονια) ....και με αποδειξεις! Και δωρο την ετησια οδικη βοηθεια ΒΜW Mobile Care! Γιατι με τα μαστορια ξερω τι γινεται. Ολα στο cash και στην φοροδιαφυγη! φιλε μου η ζημια που ειχες τοσο κοστιζει και εξω ,μπορει να την εκανες και με 1600 ευρω.η αντιπροσωπεια ηθελε να σε εχει πελατη.οι βαλιτσατοι δεν ειναι δικοι της υπαλληλοι ,δεν εχουν δικους τους τεχνιτες.ολα ειναι θεμα διαπραγματευσης.επεσες εξω σε κακους τεχνιτες.μυριστηκαν χρημα και πηγαν να σε γδυσουν.ναι βρηκες την ευκολια σου αλλα εχει και εξω καλους τετοιους τεχνιτες,εχεις επιλογη αρκει να ψαξεις.απλα ησουν εκεινη την ωρα σε απογνωση και εκει η αντιπροσωπεια φαινεται ως το σπιτι σου,γιατι σου ειναι γνωριμη και την ξερεις.δεν λεω σου φερθηκαν καλα σαυτο και καλα εκανες,αλλα δεν ειναι η μονη σου επιλογη. οπως αναλυεις παρακατω στο σερβις ,εγω κανω 2 σερβις δικα σου με την τιμη της αντιπροσωπειας και μαλιστα βαζω καλυτερα λαδια και οτι αλλο θελω που τα παω εγω στον τεχνιτη/μαστορα.και μην κολλας με τις λεξεις,μαστορια ειναι και αυτοι μεσα στην αντιπροσωπεια και μαλιστα αυτοι που πιανουν το δικο σου για τετοιες εργασιες ,λαδια,φιλτρα ειναι παιδακια.ετυχε μαλιστα να βλεπω σε περιοδο αδειων ενα παιδι μεσα σε αντιπροσωπεια που δεν φορουσε την επισημη στολη τους και ρωτησα τι κανει εκει και αλλαζει λαδια,παιδι ομως εφηβο,οχι ενηλικα, α ,λεει ενας υπαλληλος,ειναι υιος ενος μαστορα και ερχεται και βοηθαει επειδη εχουμε ελλειψη λογω αδειων.και αυτο ειναι το λιγοτερο.εχω πολλες ιστοριες εαν θες εκ των εσω.επειδη δεν μπορεις να εισαι μεσα στο σερβις λογω κανονισμων,ενω εγω μπορω στον μαστορα που υποτιμητικα οριζεις. εισαι τυχερος γιατι τα ντιζελ αντεχουν περισοτερο στις αλλαγες λαδιων με μεγαλα διαστηματα.εμεις στα βενζινης εαν καναμε καθε 30.000 θα τα ψαχναμε.καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ολα ιδια. οσον αφορα την πληρωμη εαν θες αποδειξη ,την ζητας και πληρωνεις φπα. εγω ετσι κανω,κανεις δεν μου αρνηθηκε. την οδικη βοηθεια την πληρωνεις ,ενα καρο χρηματα δινεις ενω γιαυτους ειναι μια υπηρεσια,δεν τους κοστιζει.εχω κανει και εγω αλλαγη τακακια και μου την εδωσαν για 1 χρονο δωρεαν.σιγα το πραμα.εχω οδικη απο την ασφαλεια μου,10 ευρω τον χρονο και πιο γρηγορη. οπως θες ,οπως λενε και οι φιλοι μας each to his own! its your money! 2
INFLUENCER Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Παμε να δουμε το εσωτερικο απο αλλο επιπεδο! 😁 Μετα απο 11 χρονια το οχημα ειναι σαν new το εσωτερικο. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα