Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ~36€ εξαφανίστηκαν από το skroutz, μάλλον λάθος προϊόν γιατί το kaizer τώρα τα πουλάει ~53€.

@morfeas-dsl- από περιέργεια τα αναβάθμισα στην 2.7.1. mi ai lite από το apkmirror. 2.9.0.1 η τελευταία έκδοση, εμένα μου έπαιξε η 2.8.41. Όλες οι νεότερες έλεγαν σε άψογα κινέζικα ότι δε μπορούν να συνδεθούν (σε δύο κινητά αυτό). Στο xda κάποιοι έγραψαν ότι με την αυτή την έκδοση πήραν το firmware 2.1.3.2. Εμένα δε μου πρόσφερε ποτέ τέτοια έκδοση.

Και αίσθηση μου που μπορεί να είναι και λάθος, θα έλεγα ότι στην 2.6.9 ο ήχος είναι ελάχιστα καλύτερος.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ακόμη ένας πολύ ευχαριστημένος κάτοχος των συγκεκριμένων BT ακουστικών! Ήχος άψογος, κλήσεις πολύ καλές αν δεν φυσάει ή δεν έχει πολύ θόρυβο γύρω σου και επαρκής αυτονομία.

Μία ερώτηση. Υπάρχει τρόπος σε περίπτωση που κλείσεις το Bluetooth της συσκευής και το ενεργοποιήσεις ξανά μετά από μία ώρα, να ξανασυνδεθούν τα ακουστικά με την συσκευή αν δεν έχεις την θηκούλα τους μαζί σου; Τα δικά μου είναι νεκρά και δεν κάνουν τίποτα, μόνο αν τα βάλω στην θήκη τους (έστω και για 1 δευτερόλεπτο) ξυπνάν και συνδέονται με την συσκευή.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πρέπει να τα κάνεις reset. Παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού στη θήκη μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει κόκκινο. Μετά δοκιμάζεις να τα συνδέσεις. Να κατεβάσεις ή την αγγλική έκδοση ή την κινεζική που σου είπα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, imvrios είπε

Πρέπει να τα κάνεις reset. Παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού στη θήκη μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει κόκκινο. Μετά δοκιμάζεις να τα συνδέσεις. Να κατεβάσεις ή την αγγλική έκδοση ή την κινεζική που σου είπα.

Ευχαριστώ πολύ, αλλά το δοκίμασα αυτό. Διαβάζω στο φόρουμ ότι μόνο οι κινεζικές εκδόσεις συνδέονται και όχι οι global και αναρωτιέμαι μήπως φταίει αυτό.

Δημοσ.

Δε το ξέρω αυτό. Μήπως παίζει κανένα Xiaomi κινητό; Είχα διαβάσει ότι αν τα κάνεις pair με Xiaomi κινητά, η διαδικασία του update είναι αυτοματοποιημένη. Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε Xiaomi για να δοκιμάσω.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι. Στο xda διαβάζω ότι αν είναι η global δεν αναβαθμίζεται με εφαρμογή. Θα ξαναψαξω και αν βρω άκρη θα το γράψω να το ξέρουν και οι άλλοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...