Προς το περιεχόμενο

Αναζητώντας το πρώτο μου θρίλερ....

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πολύ μικρή ηλικία (5-6?)είχα δεί το πρώτο μου θρίλερ απο το οποίο ειναι ακόμα χαραγμένες σκηνές στο μυαλλό μου...

Ψαχνω να βρώ τον τίτλο για να το ξαναδώ σχεδον 16 χρόνια μετά!!!

Υπόθεση: Ποιάνει δουλεία σε ενα νεκροταφείο ενας νεαρος κ συζητάει με τον πάλιουρα για το τι πρεπει να κάνει, ξενάγησεις κ.τ.λ όσπου φτάνουν σε ενα δωμάτιο οπου φυλάσονται σε μεταλλικα δοχεία κάτι πτώματα του στρατού απο λάθος του ανοίγει ενα δοχείο ...κ αρχιζει ο πανικ...προσπαθούν να κάψουν τα πτώματα αλλά ο καπνός μαζεύται και πέφτει όξινη βροχή οπου κ ξυπνάει τα υπόλειπα πτώματα του νεκροταφείου....

*********S P O I L E R *********

Στο τελός ρίχνουν ενα nuclear για να την γλιτώσουν..

*********S P O I L E R *********

Το αναγνωρίζει κανείς...?!

Δημοσ.

Νομιζω οτι την εχω δει και εγω... Και για να σκοτωσουν τα zombie επρεπε να τους κοψουν τα κεφαλια (νομιζω!!!)

Αnyway ψαξε εδω αν δεν βαριεσαι πολυ: http://www.imdb.com/Find?select=Plots&for=zombie&Go.x=12&Go.y=13 (ειναι ολες οι ταινιες του IMDB που εχουν την λεξη ζομπι)

Η αλλη λυση ειναι να πας στον Αζα στο κεντρο να του περιγραψεις την υποθεση και να σου την βρει αυτος :D :D :D

Αν την βρεις πες μας να την δουμε και εμεις...

Δημοσ.

They're back...They're Hungry...And they're NOT vegetarian!

ΧΕΧΕ Λοιπόν η ταίνια λέγεται The Return of the Living Dead και στην Ελλάδα έγινε γνωστή ως ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΑ!

Eίχε και αλλες 2 συνέχειες.

More info here : http://www.imdb.com/title/tt0089907/

Δημοσ.

milame poly gelio tainia! Kai gw tin eixa dei! Kai kala sto telos me to nuclear 8a ginotan akoma megalytero to nefos kai tin bapsane oloi! :D

Δημοσ.

axxaxaxa και εγώ θυμόμουν τον τιτλο "τα ζόμπι δεν εινα χορτοφάγα" αλλα νόμιζα οτι τον επινόησα απο το μυαλλό μου κ δεν το εγραψα!!

Thanks Man!. Αντε να την ξαναδώ να θυμηθώ τα παλιά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...