Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς κανέναν βράχο για βουτιές εκτός απ'αυτόν στα λιμανάκια περίπου στα 10 μέτρα,αλλά που να'χει και νορμάλ παραλία στο πλάι να κάτσουμε; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα έχουν όλες αυτές οι παραλίες που γράψατε βράχο ύψους 10 μέτρων και βαθιά θάλασσα από κάτω για να κάνει κάποιος βουτιά; 🙄

Στο Λαιμό δεν έχω πάει αν θυμάμαι καλά, οπότε δεν είμαι σίγουρος, αλλά για τις άλλες..

Τι στο καλό βλέπω και δεν έχει πέσει ποτέ το μάτι μου σε βράχο ~10 μέτρων που βουτάνε κιόλας. :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ChrisAce είπε

Σοβαρά τώρα έχουν όλες αυτές οι παραλίες που γράψατε βράχο ύψους 10 μέτρων και βαθιά θάλασσα από κάτω για να κάνει κάποιος βουτιά; 🙄

Στο Λαιμό δεν έχω πάει αν θυμάμαι καλά, οπότε δεν είμαι σίγουρος, αλλά για τις άλλες..

Τι στο καλό βλέπω και δεν έχει πέσει ποτέ το μάτι μου σε βράχο ~10 μέτρων που βουτάνε κιόλας. :D 

Χαχαχα. Φαίνεται είσαι προσηλωμένος αλλού. Για την κακιά θάλασσα που έγραψα πιο πάνω πάντως κάνε ένα google και θα δεις και βουτιές απ τα 25 μέτρα. Μέχρι κι ο ευτυχης μπλετσας βουτηξε. Για μένα είναι η μοναδική παραλία της Αθήνας που έχω πάει (μία και μοναδική φορά) και όμως το είδα. Εσύ που κοιτάς; 🤩

Επεξ/σία από Stergios74

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...