WeirdMaroon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς κανέναν βράχο για βουτιές εκτός απ'αυτόν στα λιμανάκια περίπου στα 10 μέτρα,αλλά που να'χει και νορμάλ παραλία στο πλάι να κάτσουμε; Ευχαριστώ.
WeirdMaroon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, CONAN_ είπε Πορτο Ραφτη - Ερωτοσπηλία. Ευχαριστώ πολύ.
ChrisAce Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Σοβαρά τώρα έχουν όλες αυτές οι παραλίες που γράψατε βράχο ύψους 10 μέτρων και βαθιά θάλασσα από κάτω για να κάνει κάποιος βουτιά; 🙄 Στο Λαιμό δεν έχω πάει αν θυμάμαι καλά, οπότε δεν είμαι σίγουρος, αλλά για τις άλλες.. Τι στο καλό βλέπω και δεν έχει πέσει ποτέ το μάτι μου σε βράχο ~10 μέτρων που βουτάνε κιόλας.
Stergios74 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ChrisAce είπε Σοβαρά τώρα έχουν όλες αυτές οι παραλίες που γράψατε βράχο ύψους 10 μέτρων και βαθιά θάλασσα από κάτω για να κάνει κάποιος βουτιά; 🙄 Στο Λαιμό δεν έχω πάει αν θυμάμαι καλά, οπότε δεν είμαι σίγουρος, αλλά για τις άλλες.. Τι στο καλό βλέπω και δεν έχει πέσει ποτέ το μάτι μου σε βράχο ~10 μέτρων που βουτάνε κιόλας. Χαχαχα. Φαίνεται είσαι προσηλωμένος αλλού. Για την κακιά θάλασσα που έγραψα πιο πάνω πάντως κάνε ένα google και θα δεις και βουτιές απ τα 25 μέτρα. Μέχρι κι ο ευτυχης μπλετσας βουτηξε. Για μένα είναι η μοναδική παραλία της Αθήνας που έχω πάει (μία και μοναδική φορά) και όμως το είδα. Εσύ που κοιτάς; 🤩 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Stergios74
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα