stiflerakos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας κύριοι. Θα ήθελα τα φώτα κάποιου που μπορεί να βοηθήσει . Θα σας εξηγήσω το τι θέλω να κάνω ώστε να μου προτείνετε τρόπους . Θελω λοιπόν να στήσω έναν file server στο σπίτι μου (windows or Linux) και 25 υπολογιστές σε διαφορετικά γραφεία εταιρειών . Θέλω κάποιους από τους φακέλους στον σέρβερ να γίνονται mirroring σε αυτούς τους 25 υπολογιστές όποτε κάνω κάποια αλλαγή . Θέλω ότι αλλαγή γίνεται στους φακέλους που έχω επιλέξει να γίνεται και στους 25 υπολογιστές . Υπάρχει software γι αυτό ; Δεν με ενδιαφέρει το αν θα είναι επι πληρωμή η όχι . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
verylife78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) περα απο το dropbox που φανταζομαι για καποιο λογο δεν θα ηθελες εγω εχω αυτο https://freefilesync.org/ και το χρησιμοποιω για να παρω backup απο 2 pc σε ενα δισκο αλλα η λογικη ειναι ιδια ... αριστερα λες ποιος φακελλος περιεχει τα αρχεια και δεξια βαζεις τους φακελους που θες να κανει echo πχ, οποτε οτι βαζεις εκει θα τα στελνει αμεσως παντου φανταζομαι οτι εχεις λυσει το θεμα προσβασης απο το σπιτι στους 25 διαφορετικους υπολογιστες στα διαφορα location ??? Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από verylife78 1
stiflerakos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Σ ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Το Dropbox κάνει αυτό που θέλω. Διατηρεί ενημερωμένα τα αρχεία τοπικά ή πρέπει να μπεις στην εφαρμογή να τα κατεβάζεις ; Αυτο που χρησιμοποιείς εσυ μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα σε 25 σημεία ; Επίσης λειτουργεί δικτυακά; Το θέμα της πρόσβασης είναι που με κάνει να θέλω μια μόνιμη λύση software ώστε να αποφύγω 25 vpn .
verylife78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 στο dropbox μπορεις να κανεις εναν λογαριασμο πχ [email protected] και με αυτο το account να κανεις setup στον file server εκεις κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις... μετα θα πας στους αλλους 25 κατεβαζεις την εφαρμογη και βαζεις τα στοιχεια που εχεις και στον file server username/password και ερχονται οτι αρχεια εχεις στον file server στα 25 pc ομως αν καποιος (απο τους 25) σβησει κατι θα το σβησει απο παντου... Βασικα με ποιο τροπο εχεις τωρα προσβαση σε αυτα τα 25 pc?
stiflerakos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, verylife78 είπε στο dropbox μπορεις να κανεις εναν λογαριασμο πχ [email protected] και με αυτο το account να κανεις setup στον file server εκεις κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις... μετα θα πας στους αλλους 25 κατεβαζεις την εφαρμογη και βαζεις τα στοιχεια που εχεις και στον file server username/password και ερχονται οτι αρχεια εχεις στον file server στα 25 pc ομως αν καποιος (απο τους 25) σβησει κατι θα το σβησει απο παντου... Βασικα με ποιο τροπο εχεις τωρα προσβαση σε αυτα τα 25 pc? AnyDesk & team viewer . Αυτό φοβάμαι κι εγώ ... Δεν μπορώ να ρυθμίσω να είναι μόνο για ανάγνωση γιατί έτσι δεν θα έχει δικαιώματα εγγραφής ούτε το application...
kormos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, stiflerakos είπε Καλησπέρα σας κύριοι. Θα ήθελα τα φώτα κάποιου που μπορεί να βοηθήσει . Θα σας εξηγήσω το τι θέλω να κάνω ώστε να μου προτείνετε τρόπους . Θελω λοιπόν να στήσω έναν file server στο σπίτι μου (windows or Linux) και 25 υπολογιστές σε διαφορετικά γραφεία εταιρειών . Θέλω κάποιους από τους φακέλους στον σέρβερ να γίνονται mirroring σε αυτούς τους 25 υπολογιστές όποτε κάνω κάποια αλλαγή . Θέλω ότι αλλαγή γίνεται στους φακέλους που έχω επιλέξει να γίνεται και στους 25 υπολογιστές . Υπάρχει software γι αυτό ; Δεν με ενδιαφέρει το αν θα είναι επι πληρωμή η όχι . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Την εκδοχή του NAS την έχεις αποκλείσει? Την εκδοχή του MEGA?
elpenor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αν όντως μιλάς για 25 PC πλήρωσε ένα προγραμματιστή να σου φτιάξει ένα script που να χρησιμοποιεί το rsync και να τρέχει σε όλα τα pc μόλις ανοίγουν. 5 γραμμές θα είναι δεν μπορεί να κοστίσει πολύ. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από elpenor
great Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, verylife78 είπε φανταζομαι οτι εχεις λυσει το θεμα προσβασης απο το σπιτι στους 25 διαφορετικους υπολογιστες στα διαφορα location ??? βασικά ακόμα δεν έχεις λύσει αυτο. Το teamviewer και anydesk δεν ειναι αυτο που εννοούμε. Θες SMB άρα VPN με τα PC αυτά. Αλλιώς μόνο με storage server cloud υπηρεσία που να δίνει κανα API ή script.
imvrios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Αφού δεν έχεις αντίρρηση να πληρώσεις δες κι αυτό: https://www.resilio.com/sync-business/#plans Είναι το παλιό bittorrent sync 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα