Nikos3648 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα είμαι συνδρομητής της COSMOTE και πριν τον ιό είχα προγραμματίσει να επισκεφτώ το μαροκο. Προσπάθησα λίγο να βρω τι χρεώσεις υπάρχουν αλλά με ενημέρωσαν μόνο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω κανένα πακέτο μόνο τις στάνταρ χρεώσεις οι οποίες είναι τρελές κάπου στα 3€ το λεπτό και τέτοια. Υπάρχει κάποια λύση; Γνωρίζει κανείς κάτι;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Βγαλε μια καρτα σιμ μολις πας στο μαροκο
kormos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Καλησπέρα είμαι συνδρομητής της COSMOTE και πριν τον ιό είχα προγραμματίσει να επισκεφτώ το μαροκο. Προσπάθησα λίγο να βρω τι χρεώσεις υπάρχουν αλλά με ενημέρωσαν μόνο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω κανένα πακέτο μόνο τις στάνταρ χρεώσεις οι οποίες είναι τρελές κάπου στα 3€ το λεπτό και τέτοια. Υπάρχει κάποια λύση; Γνωρίζει κανείς κάτι; Τι λύση δηλαδή? Αφού η επίσημη απάντηση του παρόχου Cosmote που είσαι σου έχει δώσει απάντηση!
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Καλησπέρα είμαι συνδρομητής της COSMOTE και πριν τον ιό είχα προγραμματίσει να επισκεφτώ το μαροκο. Προσπάθησα λίγο να βρω τι χρεώσεις υπάρχουν αλλά με ενημέρωσαν μόνο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω κανένα πακέτο μόνο τις στάνταρ χρεώσεις οι οποίες είναι τρελές κάπου στα 3€ το λεπτό και τέτοια. Υπάρχει κάποια λύση; Γνωρίζει κανείς κάτι; Παρε μια σιμ απο εκεί με data και εμπρός καλό μου viber/skype/duo κλπ
zx1234r Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 https://prepaid-data-sim-card.fandom.com/wiki/Morocco 14€ τα 4gb.
Nikos3648 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Εντάξει λογικά αυτό θα κάνω αλλά είναι απαράδεκτο που δεν υπάρχει μέριμνα για τα κσρτοδυμβολαια. Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα