Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι συνδρομητής της COSMOTE και πριν τον ιό είχα προγραμματίσει να επισκεφτώ το μαροκο. Προσπάθησα λίγο να βρω τι χρεώσεις υπάρχουν αλλά με ενημέρωσαν μόνο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω κανένα πακέτο μόνο τις στάνταρ χρεώσεις οι οποίες είναι τρελές κάπου στα 3€ το λεπτό και τέτοια. Υπάρχει κάποια λύση; Γνωρίζει κανείς κάτι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε

Καλησπέρα είμαι συνδρομητής της COSMOTE και πριν τον ιό είχα προγραμματίσει να επισκεφτώ το μαροκο. Προσπάθησα λίγο να βρω τι χρεώσεις υπάρχουν αλλά με ενημέρωσαν μόνο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω κανένα πακέτο μόνο τις στάνταρ χρεώσεις οι οποίες είναι τρελές κάπου στα 3€ το λεπτό και τέτοια. Υπάρχει κάποια λύση; Γνωρίζει κανείς κάτι;

Τι λύση δηλαδή? Αφού η επίσημη απάντηση του παρόχου Cosmote που είσαι σου έχει δώσει απάντηση!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε

Παρε μια σιμ απο εκεί με  data  και εμπρός καλό μου viber/skype/duo κλπ 

Δημοσ.

Εντάξει λογικά αυτό θα κάνω αλλά είναι απαράδεκτο που δεν υπάρχει μέριμνα για τα κσρτοδυμβολαια. Σας ευχαριστώ πολύ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...