Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Μπορεί να πω "μπιπ" αλλά θα το πω Μήπως είχε γίνει κανονικά το clone και απλώς έπρεπε να μπεις στο bios να πεις να κάνει από εκεί boot ;; Δοκίμασε να κάνεις boot από το boot priority 2 να δούμε που θα μπει 😅 Στις 25/8/2020 στις 7:09 ΜΜ, Simon_says είπε πηγα στο bioς να το ορισω να μπουταρει απο κει μπας και ειχα μπερδεψει τα καλωδια αυτο ειναι απο το αρχικο μου ποστ! μπιπ δεν λες το να μην διαβαζουμε προσεχτικα ομως ενα ποστ συμβαινει και ειναι λογικο,αρκει να το αναγνωριζουμε και το λεω γενικα και οχι ειδκα σε σενα να δοκιμασω απο το priority 2? και αμα εχω τιποτα αλλα περιεργα?? 5 ωρες εκανα να τα ξαναβαλω αυτα και προγραματα μεσα, τωρα δεν το ακουμπαω καθολου!! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
Nik1239 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, Simon_says είπε αυτο ειναι απο το αρχικο μου ποστ! μπιπ δεν λες το να μην διαβαζουμε προσεχτικα ομως ενα ποστ συμβαινει και ειναι λογικο,αρκει να το αναγνωριζουμε και το λεω γενικα και οχι ειδκα σε σενα να δοκιμασω απο το priority 2? και αμα εχω τιποτα αλλα περιεργα?? 5 ωρες εκανα να τα ξαναβαλω αυτα και προγραματα μεσα, τωρα δεν το ακουμπαω καθολου!! Ωχ ναι δεν το είχα δει σόρρυ Ναι κάνε από εκεί boot να δουμε
Fotis_Greece Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, απο μεσα 2019 μεχρι τωρα εχω κανει περιπου 150 αναβαθμισεις απο Win7 σε 10. Στάνταρ διαδικασια με αλλαγη απο HDD σε SSD. Paragon Migrate OS (νομιζω πλεον το δινουν σαν module πακετο με το Drive Copy η Hard Disk Manager) και bootαρεις με αυτο σε ενα WinPE περιβάλλον. Εχω προσωπικα εχω το Hard Disk Manager 16. Απο τις περιπου 150 OS μεταφορες σε ssd μονο σε δυο απετυχε που ειχε θεμα ο HDD. Εχω μεγαλο tower που παιρνει μπροστα hot swap συρταρια για 3.5 και 2.5 δισκους
snbblp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Καλησπέρα, απο μεσα 2019 μεχρι τωρα εχω κανει περιπου 150 αναβαθμισεις απο Win7 σε 10. Στάνταρ διαδικασια με αλλαγη απο HDD σε SSD. Paragon Migrate OS (νομιζω πλεον το δινουν σαν module πακετο με το Drive Copy η Hard Disk Manager) και bootαρεις με αυτο σε ενα WinPE περιβάλλον. Εχω προσωπικα εχω το Hard Disk Manager 16. Απο τις περιπου 150 OS μεταφορες σε ssd μονο σε δυο απετυχε που ειχε θεμα ο HDD. Εχω μεγαλο tower που παιρνει μπροστα hot swap συρταρια για 3.5 και 2.5 δισκους Σε αυτές τις περιπτώσεις ghost, με ενεργοποιημένο το ignore/skip bad sectors. Και μετά επισκευή του αντιγράφου με paragon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα