Προς το περιεχόμενο

Εξαντλούνται τα flight stick στο Amazon λόγω Flight Simulator


dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι aviation geek ανά τον κόσμο “σήκωσαν” ό,τι flight stick υπήρχε στο Amazon θέλοντας να απολαύσουν τον τίτλο της Microsoft.

Το Flight Simulator κυκλοφορεί στα PC εδώ και λίγες ημέρες και τα σχόλια για την ποιότητά του από κοινό και Τύπο είναι διθυραμβικά. Ο βαθμός ρεαλισμού του τίτλου είναι εκπληκτικός σε τέτοιο βαθμό που με ένα flight stick, η όλη εμπειρία μπορεί να… απογειωθεί. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε και μεγάλος αριθμός παικτών στις ΗΠΑ, αφού στην προσπάθειά του να παίξει όπως πρέπει το παιχνίδι, μπήκε στο Amazon και πήρε ό,τι καλύτερο βρήκε. Αποτέλεσμα; Τα best seller στην κατηγορία των flight stick να έχουν εξαντληθεί!

Yoke, stick, throttle, ακόμα και πεντάλ ή σετ οργάνων έχουν “κάνει φτερά”, με τα περισσότερα από αυτά να προσφέρονται ως μεταχειρισμένα ή είναι ξανά διαθέσιμα σε περίπου έναν μήνα από σήμερα. Επίσημα βέβαια δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ της κυκλοφορίας του Flight Simulator και των ελλείψεων που παρατηρούνται, όμως η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται και πολλή φαντασία για να βγάλει κανείς συμπέρασμα.

Σημειώστε ότι σε περίπου έναν μήνα από σήμερα (2 Οκτωβρίου) κυκλοφορεί και το Star Wars: Squadrons, ένας ακόμα τίτλος που αν μη τι άλλο έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τις πωλήσεις στην εν λόγω κατηγορία αξεσουάρ.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι τα σπάει,είναι οτι καλύτερο στο είδος,έχει απίστευτη κλίμακα και λεπτομέρειας και οπτικά είναι πανέμορφο,ότι κοντινότερο σε next gen πρίν καν βγεί το next gen 😃 Σε δυνατά μηχανήματα ρίχνει σαγώνια.Οι εταιρίες Hardware sticks πιάστηκαν στόν ύπνο,δεν περίμεναν τέτοιο πανικό και ίσως και λόγο πανδημίας να μην έβγαλαν αρκετά κομμάτια.

Σκεφτόμουν να αγοράσω κάποια στιγμή και γω κάνα αξιοπρεπές Flightstick γιατί απο τα παλιά που είχα κάτι φτηνά/μέτρια Thrustmaster και logitec δεν έμεινε εκ πρώτης όψεως τίποτα... έπαιζα παλιά κάποια Space combat simulation αλα privateer,ενώ είχα ευχαριστηθεί και Crimson Skies 🏝️🛩️ Elite κλπ το τελευταίο που θυμάμαι ήταν το IL-2 Sturmovik που ήταν φοβερό,Αρχίζουν να μαζεύονται,θέλω να παίξω και το Ace Combat και σε λίγο,βγαίνει και το Star Wars: Squadrons  κάτι πρέπει να βρούμε να είμαστε έτοιμοι για τον χειμώνα... 🕹️

Στις 25/8/2020 στις 10:06 ΜΜ, songless_bird είπε

Και το βαζει λεμε ως bundle day one με το xbox series X....

Κάτι τέτοιο,θα ήταν όντος πολύ καλή κίνηση.

 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'γω στα νιατα μου προσγειωνα 747 στον Αραξο σε συνθηκες τυφωνα
με το ποντικι και χωρις οθονη.
Μονο με τον ηχο το κουμανταρα.
Η νεολαια σημερα θελει flight stick των 500-ων ευρω να γκαζωσει τις τουρμπινες και ν' απογειωθει.
Οξω ΡΕ!

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι Ο προσομοιωτής είναι διαμάντι!

Και ναι έσκασα 120 ευρώ για το premium deluxe edition, βεβαίως αξίζει κάθε σεντ. 

Μου έφερε αναμνησεις από το flight simulator 3.0 (1988) που πρωτοείχα παίξει σε ένα Amstrad PC 286 του πατέρα μου. Και από έκτοτε είχα κάθε έκδοση. Πώς πέρασαν τα χρόνια...

Τα flight yokes έχουν εξαφανιστεί από κάθε e-store, ευτυχώς βρήκα στο ντουλάπι το X52-pro και TrackIR που έιχαν μαζέψει σκόνη από καιρού DCS και όλα καλά.

 

 

  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικά βαρετό, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοια απήχηση και γενικά τα simulator. Το euro truck είναι λίγο καλύτερο μιας και έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα απο αυτά που χάζευα πρόσφατα ζαχαρώνο αυτό,αλλά το βλέπω μόνο σε ένα σκρουτζομάγαζο και αυτό λέει παράδοση ως 30 μέρες... 😒

spacer.png

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...