tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά Αγόρασα στα παιδιά 2 τηλεκατευθυνόμενα , διαφορετικά μοντέλα αλλά ίδια μάρκα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα το παρακάτω πρόβλημα , αλλά είπα διαφορετικά θα είναι τα μοντέλα δεν μπορεί. Λοιπόν και τα 2 remote παίζουν στην ίδια συχνότητα οπότε αν παίζουν τα παιδιά μαζί μπερδεύονται τα σήματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω την συχνότητα για να μην βάζω τα παιδιά να παίζουν σε 10 μέτρα απόσταση? Κοίταξα μήπως υποστηρίζουν 2η συχνότητα αλλά μπα Ευχαριστώ
Salvation81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δυστυχως δεν μπορω να σκεφτω πως να αλλαξεις την συχνοτητα, επαγγελματικα εχουν αυτη την επιλογη παντως. 1
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δυστυχως δεν μπορω να σκεφτω πως να αλλαξεις την συχνοτητα, επαγγελματικα εχουν αυτη την επιλογη παντως. Έλεος και αυτή η εταιρεία όμως πόσο δύσκολο να σκεφτείς ότι μία οικογένεια μπορεί να πάρει 2 διαφορετικά μοντέλα από την ίδια εταιρεία. Ας είχε ίδια συχνότητα τουλάχιστον στο ίδιο μοντέλο, ναιςσε καλύτερα το γνωρίζω ότι γίνεται εγώ πήρα αυτά του 20αρικου γιατί είναι και κορίτσια και δεν ήξερα αν θα παίξουν τελικά 1
Salvation81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Έλεος και αυτή η εταιρεία όμως πόσο δύσκολο να σκεφτείς ότι μία οικογένεια μπορεί να πάρει 2 διαφορετικά μοντέλα από την ίδια εταιρεία. Ας είχε ίδια συχνότητα τουλάχιστον στο ίδιο μοντέλο, ναιςσε καλύτερα το γνωρίζω ότι γίνεται εγώ πήρα αυτά του 20αρικου γιατί είναι και κορίτσια και δεν ήξερα αν θα παίξουν τελικά Γιατι δεν πας το ενα πισω και να παρεις κατι απο αλλη εταιρεια; 1
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Γιατι δεν πας το ενα πισω και να παρεις κατι απο αλλη εταιρεια; Τώρα να σου πω την αλήθεια η μεγάλη αγόρασε ένα mini Cooper που το γουστάρει και ήταν το τελευταίο. Η μικρή που είναι αλάνι πήρε ένα monster truck 🤣 , αλλά σε μία μέρα δεν φόρτιζε, το άλλαξα και πήρε μία Bugatti 🤣 αλλά δεν είχε μέσα την κεραία , και πήγα εχθές και το άλλαξα με μια Porche 911 🤣 Ε αν και δεν έφταιγα εγώ τις 2 φορές, ντραπηκα να πάω πάλι να το αλλάξω
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε Καλησπέρα παιδιά Αγόρασα στα παιδιά 2 τηλεκατευθυνόμενα , διαφορετικά μοντέλα αλλά ίδια μάρκα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα το παρακάτω πρόβλημα , αλλά είπα διαφορετικά θα είναι τα μοντέλα δεν μπορεί. Λοιπόν και τα 2 remote παίζουν στην ίδια συχνότητα οπότε αν παίζουν τα παιδιά μαζί μπερδεύονται τα σήματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω την συχνότητα για να μην βάζω τα παιδιά να παίζουν σε 10 μέτρα απόσταση? Κοίταξα μήπως υποστηρίζουν 2η συχνότητα αλλά μπα Ευχαριστώ Aυτο που λες το εχεις τσεκαρει και παιζει το κοντρολ του ενα και στα δυο? ή το υποθέτεις
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Aυτο που λες το εχεις τσεκαρει και παιζει το κοντρολ του ενα και στα δυο? ή το υποθέτεις Ε όχι ρε μαν θα άνοιγα ποστ υποθετικά ? Ναι παίζει το ένα και στα 2 , πίσω έχει αυτοκόλλητο που γράφει και τα Hz της συχνότητας και είναι ακριβώς τα ίδια
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ε όχι ρε μαν θα άνοιγα ποστ υποθετικά ? Ναι παίζει το ένα και στα 2 , πίσω έχει αυτοκόλλητο που γράφει και τα Hz της συχνότητας και είναι ακριβώς τα ίδια Σε ρωτησα γιατι η συχνότητα δεν εχει καμια σχέση, εκατομμύρια συσκευές σημερα παιζουν στη ιδια συχνότητα και δεν εχουν κανενα πρόβλημα
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σε ρωτησα γιατι η συχνότητα δεν εχει καμια σχέση, εκατομμύρια συσκευές σημερα παιζουν στη ιδια συχνότητα και δεν εχουν κανενα πρόβλημα Α τότε κάνω λάθος υπόθεση ? Νόμιζα ότι έπαιζε ρόλο η συχνότητα μόνο
Salvation81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Α τότε κάνω λάθος υπόθεση ? Νόμιζα ότι έπαιζε ρόλο η συχνότητα μόνο Σιγουρα δεν εχει διακοπτη πουθενα; Ουτε καν στο τηλεκατευθηνομενο; Παντως με ενα 50αρι που ειχα παρει πριν κατι χρονια στο ανηψι μου ειχε. 23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σε ρωτησα γιατι η συχνότητα δεν εχει καμια σχέση, εκατομμύρια συσκευές σημερα παιζουν στη ιδια συχνότητα και δεν εχουν κανενα πρόβλημα Δεν ειναι μονο θεμα συχνοτητας αλλα και καναλιου, αν ειναι ιδια συχνοτητα αλλα αλλο καναλι ολα οκ, αν ειναι το ιδιο καναλι συμβαινει οτι αναφερε ο TS. 1
alexopth Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Το κανάλι είναι συχνότητα τελικά. Δεν πρόκειται να βρεις άκρη εκτός αν είσαι πολύ skilled με τα ηλεκτρονικά. Προφανώς επίσης επειδή είναι από την ίδια μάρκα έχουν και την ίδια "κωδικοποίηση", γι αυτό και παίζουν μαζί. 1
Speculoos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Φαντάζομαι πήρες τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια από Jumbo ή παρόμοιου τύπου παιχνιδάδικο. Aυτά τα αυτοκινητάκια βγαίνουν μαζικά στην ίδια συχνότητα, λογικά στο τηλεκοντρόλ ή κάτω από το αυτοκινητάκι θα γράφει έναν αριθμό που κατά 99% είναι 27ΜHz (ή 27.145 αν είναι της ακρίβειας ο κατασκευαστής) οπότε και από άλλη εταιρεία να αγόραζες πιθανότατα το ίδιο πρόβλημα θα είχες. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια μπορούν να παίξουν σε κοντινές μπάντες των 27MHz, από τα 26.995 μέχρι τα 27.255. Αν υπάρχει κάποιος διακόπτης να αλλάξει έχει καλώς, αλλιώς δε γίνεται κάτι που να αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. 1
tsofras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 46 λεπτά πριν, Speculoos είπε Φαντάζομαι πήρες τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια από Jumbo ή παρόμοιου τύπου παιχνιδάδικο. Aυτά τα αυτοκινητάκια βγαίνουν μαζικά στην ίδια συχνότητα, λογικά στο τηλεκοντρόλ ή κάτω από το αυτοκινητάκι θα γράφει έναν αριθμό που κατά 99% είναι 27ΜHz (ή 27.145 αν είναι της ακρίβειας ο κατασκευαστής) οπότε και από άλλη εταιρεία να αγόραζες πιθανότατα το ίδιο πρόβλημα θα είχες. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια μπορούν να παίξουν σε κοντινές μπάντες των 27MHz, από τα 26.995 μέχρι τα 27.255. Αν υπάρχει κάποιος διακόπτης να αλλάξει έχει καλώς, αλλιώς δε γίνεται κάτι που να αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. Από Μουστάκα αλλά ναι τέτοια φάση 40000 κάτι είναι η συχνότητα Σας ευχαριστώ στην τελική δίνω ενα 20αρικο και παίρνω ένα άλλο, κρατάω την 911 να κάνω πατιλικια εγώ 🤣 Να είστε καλά παίδες 1
Speculoos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, tsofras είπε Από Μουστάκα αλλά ναι τέτοια φάση 40000 κάτι είναι η συχνότητα Σας ευχαριστώ στην τελική δίνω ενα 20αρικο και παίρνω ένα άλλο, κρατάω την 911 να κάνω πατιλικια εγώ 🤣 Να είστε καλά παίδες Είσαι τυχερός, βρήκες 49αρι που είναι η άλλη μαζική συχνότητα παραγωγής και όχι τόσο διαδεδομένη όσο η 27αρα. Στο κουτί παίζει να γράφει τη συχνότητα οπότε ψάξε για 27mhz για να μην έχεις πρόβλημα όταν θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. 2
johnnys4u Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Εγω έχω την εξης απορία, επειδή ήθελα απο μικρός να το κάνω αυτό. Ποιο είναι πιο γρήγορο οταν πατάς γκαζι και ξεκινάνε ταυτόχρονα στην ευθεία; Νομίζω αν μου τα έδινες τώρα, θα τα έβαζα και τα 2 στην ευθεία και θα έκανα συνέχεια Drag Races. Είναι και ενας τρόπος να βλέπεις ποιο έχει πιο χαμηλή μπαταρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα