Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnys4u είπε

Εγω έχω την εξης απορία, επειδή ήθελα απο μικρός να το κάνω αυτό.

Ποιο είναι πιο γρήγορο οταν πατάς γκαζι και ξεκινάνε ταυτόχρονα στην ευθεία; :P 

Νομίζω αν μου τα έδινες τώρα, θα τα έβαζα και τα 2 στην ευθεία και θα έκανα συνέχεια Drag Races. 

Είναι και ενας τρόπος να βλέπεις ποιο έχει πιο χαμηλή μπαταρία.

To έκανα εχθές , αλλά δεν έχουν και την τέλεια ευθυγράμμιση και θέλουν διόρθωση οπότε fail

Σε γενικές γραμμές πάντως το mini cooper πάει καλύτερα 😉

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tsofras είπε

To έκανα εχθές , αλλά δεν έχουν και την τέλεια ευθυγράμμιση και θέλουν διόρθωση οπότε fail

Σε γενικές γραμμές πάντως το mini cooper πάει καλύτερα 😉

Κρίμα την 911 !

Αυτά τα είδες; 

Δοκιμασέ το στην 911, ούτως ή αλλως τρώει σκόνη απο το μίνι.

• Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, johnnys4u είπε

Κρίμα την 911 !

Αυτά τα είδες; 

Αυτό θα πρότεινα κι εγώ! Πιθανό να μπορείς να αλλάξεις τη συχνότητα γυρίζοντας με κατσαβιδάκι τα ποτενσιόμετρα σε χειρηστήριο και αμαξάκι.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, johnnys4u είπε

Κρίμα την 911 !

Αυτά τα είδες; 

Μόλις το άνοιξα δυστυχώς δεν έχει επιλογή

Το έκλεισα εν τω μεταξύ και δεν δούλευε :D

Απλά ακουμπούσε το λαμπάκι στην κεραία , εντάξει το άνοιξα ξανά και δουλεύει πάλι

Βρήκα τρόπο πάντως να το γυρίσω αν θέλω 🤣

Δημοσ.

μπορει να ειναι ασχετο αυτο που θα πω αλλα σε περιπτωση που παιζει κατι τετοιο ισως σε βοηθησει.

https://www.google.com/search?q=frequency+crystals+for+rc+cars&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj_tar42r3rAhWil4sKHXThDXkQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1396&bih=773

Παιζει να εχει κατι τετοιο πανω του?Σε κατι rc cars που εχω αλλα και ενα ηλεκτρικο εχουν ολα τετοιο κρυσταλο συχνοτητας οι οποιοι αλλαζουν για να μην εχεις αυτο το μπερδεμα με τις συχνοτητες

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, MORBID21 είπε

μπορει να ειναι ασχετο αυτο που θα πω αλλα σε περιπτωση που παιζει κατι τετοιο ισως σε βοηθησει.

https://www.google.com/search?q=frequency+crystals+for+rc+cars&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj_tar42r3rAhWil4sKHXThDXkQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1396&bih=773

Παιζει να εχει κατι τετοιο πανω του?Σε κατι rc cars που εχω αλλα και ενα ηλεκτρικο εχουν ολα τετοιο κρυσταλο συχνοτητας οι οποιοι αλλαζουν για να μην εχεις αυτο το μπερδεμα με τις συχνοτητες

Φεύγει καλώδιο απο την κεραία και πάει κατευθείαν στο PCB δεν παρεμβάλλεται κάτι , τουλάχιστον απο όσο είδα

Είπα μήπως υπήρχε απλός τρόπος όπως στο video ,δεν αξίζει κάποια άλλη διαδικασία για αυτό το κόστος

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και τον  ενδιαφέρον 🥰

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα όχι με τηλεκατευθυνόμενα αλλά με κοντρόλ τηλεόρασης και λαπτοπ που έκλεινε όταν κάναμε ζάπινγκ!!!

Καινούργιο το λάπτοπ και να κλείνει χωρίς να μπορούμε να βρούμε τί φταίει! Το στείλαμε στο σέρβις και δεν βρήκαν τίποτε!

Το ψάξαμε κι εμείς, σχεδόν το διαλύσαμε, χωρίς επίσης να εντοπίσουμε το πρόβλημα!

Το βρήκαμε τελικά εντελώς τυχαία, αλλά κόντεψε να μας τρελάνει!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/8/2020 στις 1:31 ΜΜ, tsofras είπε

Μόλις το άνοιξα δυστυχώς δεν έχει επιλογή

Το έκλεισα εν τω μεταξύ και δεν δούλευε :D

Απλά ακουμπούσε το λαμπάκι στην κεραία , εντάξει το άνοιξα ξανά και δουλεύει πάλι

Βρήκα τρόπο πάντως να το γυρίσω αν θέλω 🤣

Μήπως να πας σε άλλο κατάστημα να κάνεις την αλλαγή , αφού ντρέπεσαι να ξαναπάς στο ίδιο. Λογικά πρέπει να είναι σαν τα τζάμπο , όπου μπορείς να πας σε οποιαδήποτε κατάστημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, troi.g είπε

Μήπως να πας σε άλλο κατάστημα να κάνεις την αλλαγή , αφού ντρέπεσαι να ξαναπάς στο ίδιο. Λογικά πρέπει να είναι σαν τα τζάμπο , όπου μπορείς να πας σε οποιαδήποτε κατάστημα.

Ε τ τώρα είναι αργά γιατί τα έχουν παίξει και δεν έχουν πρόβλημα, αν χαλάσει κάποιο από τα 2 θα πάω να το αλλάξω

Thx man για το ενδιαφέρον

Δημοσ.
Στις 28/8/2020 στις 4:08 ΜΜ, SB_1957 είπε

Παρόμοιο πρόβλημα όχι με τηλεκατευθυνόμενα αλλά με κοντρόλ τηλεόρασης και λαπτοπ που έκλεινε όταν κάναμε ζάπινγκ!!!

Καινούργιο το λάπτοπ και να κλείνει χωρίς να μπορούμε να βρούμε τί φταίει! Το στείλαμε στο σέρβις και δεν βρήκαν τίποτε!

Το ψάξαμε κι εμείς, σχεδόν το διαλύσαμε, χωρίς επίσης να εντοπίσουμε το πρόβλημα!

Το βρήκαμε τελικά εντελώς τυχαία, αλλά κόντεψε να μας τρελάνει!

Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω μια ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση (ΑΝ υπάρχει) για το πως ένα laptop μπορεί να κάνει τερματισμό από ένα χειριστήριο τηλεόρασης...

Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, skoulas είπε

Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω μια ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση (ΑΝ υπάρχει) για το πως ένα laptop μπορεί να κάνει τερματισμό από ένα χειριστήριο τηλεόρασης...

Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά...

Μ' αυτή την απορία έχουμε μείνει κι εμείς!

Κόντεψε να μας τρελάνει το "πρόβλημα" και το μυστήριο δεν λύθηκε ποτέ!

Το τηλεκοντρόλ ήταν κατευθυντικό, οπότε αποφεύγαμε να είναι το λάπτοπ ανάμεσα στο κοντρόλ και την τηλεόραση! 

Αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκαμε ότι παρόμοια προβλήματα με τηλεκοντρόλ είχαν και άλλοι!

Δημοσ.

Επειδή μου κίνησε την περιέργεια το θέμα, ψάχνοντας είδα ότι κάποτε κάποια laptops είχαν IR receiver και θυμήθηκα κάποια Hp (και Acer???) που είχαν control για έλεγχο του windows media player. Σε αρκετά μάλιστα το control ήταν extra και έπρεπε να το αγοράσεις χωριστά...Οπότε υποψιάζομαι ότι σε μια τέτοια κατηγορία ήταν και το "στοιχειωμένο" laptop σας...

• Like 1
Δημοσ.

τα laptop είχαν πομποδέκτη irda (έχω ακόμα ένα compaq) κανονικά τα τηλεχειριστήρια έχουν διαφορετική κωδικοποίηση οπότε δεν παρεμβάλλονται σε επικοινωνίες irda

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skoulas είπε

Επειδή μου κίνησε την περιέργεια το θέμα, ψάχνοντας είδα ότι κάποτε κάποια laptops είχαν IR receiver και θυμήθηκα κάποια Hp (και Acer???) που είχαν control για έλεγχο του windows media player. Σε αρκετά μάλιστα το control ήταν extra και έπρεπε να το αγοράσεις χωριστά...Οπότε υποψιάζομαι ότι σε μια τέτοια κατηγορία ήταν και το "στοιχειωμένο" laptop σας...

1 ώρα πριν, nvel είπε

τα laptop είχαν πομποδέκτη irda (έχω ακόμα ένα compaq) κανονικά τα τηλεχειριστήρια έχουν διαφορετική κωδικοποίηση οπότε δεν παρεμβάλλονται σε επικοινωνίες irda

Αυτό είχε συμβεί πριν 15 χρόνια με  laptop Toshiba και όντως είχε κι εκείνο extra control, αλλά δεν το είχαμε πάρει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...