76xristos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλημερα σε ολους να κανω μια ερώτηση και αν καποιος μπορεις ας μου πει τι γνωμη του . Εχω ενα mate 20 pro και μου εκαναν μία πρόταση για ανταλλαγή με xiaomi note 10 pro 8/128 και να δωσω και 50€ .εσυ θα την κανατε αυτη την αλλαγή αξίζει το xiaomi η να κάτσω στα αυγά μου . ευχαριστώ πολυ για όποια γνώμη.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Χρήστο, δεν βλέπω να υπάρχει έκδοση με 8/128, υπάρχει μόνο η 8/256. Το Xiaomi Redmi 10x Pro που είναι η κινέζικη έκδοση του Χiaomi Νote 10 prο έχει τα 8/128 το οποίο δεν έχει φυσικά την B20. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... Τώρα για το αν αξίζει να πας σε 10 pro είναι ανάλογα το τι σε ενδιαφέρει. Σε ενδιαφέρει το ζουμ της κάμερας που έχει το 10 pro? Σε ενδιαφέρει για games? Το mate 20 pro βλέπω πως έχει ταχύτερη cpu, ταχύτερη ram ενώ και λίγο πιο αργή gpu. Όσον αφορά τις κάμερες, εγώ προσωπικά προτείνω πάντα τους αισθητήρες της sony που έχει το mate 20 pro. Βέβαια οι διαφορές είναι μικρές αλλά γενικά η sony είναι λίγο καλύτερη από όσα ξέρω. Δεν μπόρεσα να βρω συγκριτικό μεταξύ sony και samsung αυτών των 2 κινητών για να σου πω τα υπέρ και τα κατά απλά εγώ προτιμάω sony. Αν όμως σου αρέσει το zoom του 10 pro τότε προτίμησε το. Ούτως ή άλλως οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές που στην τελική δεν παίζει να σε ενοχλούν στο μάτι. Εδώ μπορείς να δεις περισσότερα https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-mate-20-pro,xiaomi-mi-note-10-pro Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από GeorgeR1_700
76xristos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου . Τελικά ειναι 256 απλα ειναι απο σκρουτζομαγαζο τωρα με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και η καλη φωτογραφια το mate εχει καλο zoom x30 οχι σαν το p30 pro αλλα καλο το note 10 δεν εχω δει το ζοομ του απλα κολλάω στο να δωσω και χρήματα στο να παρω κατι που εχει εγγύηση καταστήματος και αν δεν μου κανει μετα σκέφτομαι θα χασω οικονομικά δεν ξερω και πόσο τα δίνουν αυτα
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είδα το zoom του mate, τώρα που το κοιτάω από κάτι βίντεο δεν ξέρω αν ζουμάρει ψηφιακά (δηλαδή να ζουμάρει πάνω στα pixel με αποτέλεσμα να χάνει σε ποιότητα) ή αν ζουμάρει οπτικά δηλαδή με μετατόπιση των φακών. Στο youtoube φαίνεται να χάνει σε ποιότητα από τι βλέπω. Το 10 pro ζουμάρει οπτικά επί 5 (στην πραγματικότητα είναι 3.7) και ζουμάρει ψηφιακά μέχρι τα 50 επί. Γενικά βοηθάει που έχει και πιο μεγάλο αισθητήρα το 10 pro, αν και δεν παίζουν ρόλο τα megapixel στις κάμερες γενικά, στα κινητά όσα έχουν βάλει γύρω στα 100 megapixel φαίνεται πως υπάρχει διαφορά. Γνώμη μου αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που έχεις τώρα μείνε σε αυτό καθώς εγώ προσωπικά περιμένω στο επόμενο έτος να βγει κάποιο καλό κινητό με φοβερή κάμερα από την Xiaomi. Ήδη έκανε μια προσπάθεια με το Xiaomi Mi Note 10 με μια πραγματικά φοβερή κάμερα αλλά ένα κινητό που δεν άξιζε στα λεφτά που έκανε τότε καθώς ο επεξεργαστής ήταν μεν καλός αλλά δεν αντιπροσώπευε την ακριβή τιμή του. Οπότε περιμένω να κάνει το μπαμ η Xiaomi φέτος και να μπει επιτέλους στα top των ακριβών κινητών. Γενικά δεν ξέρω τι παίζει κιόλας επειδή για να φτιάξουν ένα ευρωπαϊκό μοντέλο περνάνε από κάποιες διαδικασίες, κάποιες νομοθεσίες και κάποιες ποιστοποιήσεις. Για αυτό και βλέπουμε πολλές φορές τα κινέζικα μοντέλα να είναι λίγο καλύτερα από τα ευρωπαϊκά. Δες και αυτά που λένε εδώ Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από GeorgeR1_700
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα