metagrafakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Έχω περάσει ΗΜΜΥ στην Ξάνθη αλλά έχω την επιλογή να κάνω μεταγραφή στην Πάτρα λόγω αδελφού. Ως προς τα δύο πανεπιστήμια και συγκεκριμένα αυτή τη σχολή τι θα προτείνατε;
conkal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Και τα δυο ειναι εξαιρετικα. αν εχεις αδερφο στην πατρα τοτε ειναι ευκολοτερη και οικονομικοτερη επιλογη. 1
metagrafakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μένω πολύ πιο κοντά στην Ξάνθη και ο αδερφός φεύγει του χρόνου από Πάτρα, άρα οικονομικά είναι καλύτερα Ξάνθη.
ioankav Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Ίδιο τμήμα είναι, ίδια μαθήματα και επιλογές έχεις πάνω κάτω. Σε 3-4 χρόνια όταν είναι να επιλέξεις κατεύθυνση και τομέα πιθανόν να υπάρχουν διαφορές, που σχετίζονται αρκετά με το ποιοι καθηγητές είναι στο κάθε τμήμα εκείνη την περίοδο. Πχ μπορεί να πει κάποιος ότι στην Πάτρα ο τομέας της ρομποτικής (τυχαίο παράδειγμα) είναι καλύτερος από της Ξάνθης, οπότε εάν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι πάνε εκεί. Όμως, μετά από 3 χρόνια αυτό μπορεί να αλλάξει γιατί ο καθηγητής αποχώρησε ή ήρθε κάποιος νέος στο άλλο τμήμα. ΥΓ: απόφοιτος ΗΜΜΥ Ξάνθης με διδακτορικό στο ίδιο τμήμα. Εάν θες κάτι παραπάνω πες μου.
metagrafakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 45 λεπτά πριν, ioankav είπε Ίδιο τμήμα είναι, ίδια μαθήματα και επιλογές έχεις πάνω κάτω. Σε 3-4 χρόνια όταν είναι να επιλέξεις κατεύθυνση και τομέα πιθανόν να υπάρχουν διαφορές, που σχετίζονται αρκετά με το ποιοι καθηγητές είναι στο κάθε τμήμα εκείνη την περίοδο. Πχ μπορεί να πει κάποιος ότι στην Πάτρα ο τομέας της ρομποτικής (τυχαίο παράδειγμα) είναι καλύτερος από της Ξάνθης, οπότε εάν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι πάνε εκεί. Όμως, μετά από 3 χρόνια αυτό μπορεί να αλλάξει γιατί ο καθηγητής αποχώρησε ή ήρθε κάποιος νέος στο άλλο τμήμα. ΥΓ: απόφοιτος ΗΜΜΥ Ξάνθης με διδακτορικό στο ίδιο τμήμα. Εάν θες κάτι παραπάνω πες μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Λογικά θα μείνω Ξάνθη γιατί είναι δίπλα στην πόλη μου και βολεύει περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα