micros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το εξής: Έχω σε μη αστική περιοχή μια μονοκατοικία ισογείου 80τμ και εν ενεργεία άδεια για ανεγερση 2ρου ορόφου άλλων τόσων τετραγωνικών.Αν ήθελα μπορούσα εξ αρχης να βάλω και τα 160τμ ισόγειο αλλα το πλάνο ηταν για τυπου μεζονέτα εκείνα τα χρόνια. Η ερωτηση είναι, μπορώ να χτίσω αυτά τα τετραγωνικά (80τμ) μέσα στο οικόπεδο λίγο πιο κάτω?Δεν με ενδιαφέρει να έχει ανεξάρτητο ρολόι για ρευμα κτλ.Να φαινεται δηλαδή οτι επεκτάθηκε η οικία αλλά να μην ειναι ενα ενιαίο κτίριο.
SB_1957 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 55 λεπτά πριν, micros είπε Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το εξής: Έχω σε μη αστική περιοχή μια μονοκατοικία ισογείου 80τμ και εν ενεργεία άδεια για ανεγερση 2ρου ορόφου άλλων τόσων τετραγωνικών.Αν ήθελα μπορούσα εξ αρχης να βάλω και τα 160τμ ισόγειο αλλα το πλάνο ηταν για τυπου μεζονέτα εκείνα τα χρόνια. Η ερωτηση είναι, μπορώ να χτίσω αυτά τα τετραγωνικά (80τμ) μέσα στο οικόπεδο λίγο πιο κάτω?Δεν με ενδιαφέρει να έχει ανεξάρτητο ρολόι για ρευμα κτλ.Να φαινεται δηλαδή οτι επεκτάθηκε η οικία αλλά να μην ειναι ενα ενιαίο κτίριο. Απευθύνεσαι σε μηχανικό γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτε διαφορετικό από ό,τι λέει η άδεια που έχεις, η οποία αν έχει λήξει πρέπει να ανανεωθεί/αναθεωρηθεί κ.λπ.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 H οικοδομική άδεια περιγράφει με ακρίβεια τι ακριβώς πρέπει να κάνεις με σχέδια τοπογραφικά κλπ, δεν επιτρέπετε ΚΑΜΙΑ παρέκκλιση, αυτό που λες εσυ δεν γινεται ούτε μια στο εκατομμύριο. Ασε που δεν υπάρχει ανενεργή άδεια, το ποιο πιθανόν είναι να έχει λήξη.
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, micros είπε Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το εξής: Έχω σε μη αστική περιοχή μια μονοκατοικία ισογείου 80τμ και εν ενεργεία άδεια για ανεγερση 2ρου ορόφου άλλων τόσων τετραγωνικών.Αν ήθελα μπορούσα εξ αρχης να βάλω και τα 160τμ ισόγειο αλλα το πλάνο ηταν για τυπου μεζονέτα εκείνα τα χρόνια. Η ερωτηση είναι, μπορώ να χτίσω αυτά τα τετραγωνικά (80τμ) μέσα στο οικόπεδο λίγο πιο κάτω?Δεν με ενδιαφέρει να έχει ανεξάρτητο ρολόι για ρευμα κτλ.Να φαινεται δηλαδή οτι επεκτάθηκε η οικία αλλά να μην ειναι ενα ενιαίο κτίριο. Όχι.
micros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε H οικοδομική άδεια περιγράφει με ακρίβεια τι ακριβώς πρέπει να κάνεις με σχέδια τοπογραφικά κλπ, δεν επιτρέπετε ΚΑΜΙΑ παρέκκλιση, αυτό που λες εσυ δεν γινεται ούτε μια στο εκατομμύριο. Ασε που δεν υπάρχει ανενεργή άδεια, το ποιο πιθανόν είναι να έχει λήξη. 11 λεπτά πριν, kirileman είπε Όχι. 45 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε H οικοδομική άδεια περιγράφει με ακρίβεια τι ακριβώς πρέπει να κάνεις με σχέδια τοπογραφικά κλπ, δεν επιτρέπετε ΚΑΜΙΑ παρέκκλιση, αυτό που λες εσυ δεν γινεται ούτε μια στο εκατομμύριο. Ασε που δεν υπάρχει ανενεργή άδεια, το ποιο πιθανόν είναι να έχει λήξη. 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Απευθύνεσαι σε μηχανικό γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτε διαφορετικό από ό,τι λέει η άδεια που έχεις, η οποία αν έχει λήξει πρέπει να ανανεωθεί/αναθεωρηθεί κ.λπ. Κατάλαβα, σας ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα