Theodora98 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Καλησπερα. Πρόσφατα αγορασα το κινητό p30 pro της Huawei δεδομένου οτι η μπαταρια εχει μεγάλη χωρητικότητα και η ο φορτιστής ειναι αρκετά γρήγορος.Συγκεκριμενα διαβαζα σε σαιτ οτι φορτίζει μέχρι 70% σε 30 λεπτο. Στην δικη μου συσκευή δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ομως. Εκανα φορτιση απο 2% εως 40% σε 1 ωρα και 40 λεπτα.. τι δεν παει καλα??
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 χρησιμοποιήσες το καλωδιο και τον φορτιστή που ειχε στο κουτί του; Οταν το εβαλες να φορτισει εβγαλε τον διπλο κεραυνό;
Theodora98 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, Talepwros είπε χρησιμοποιήσες το καλωδιο και τον φορτιστή που ειχε στο κουτί του; Οταν το εβαλες να φορτισει εβγαλε τον διπλο κεραυνό; Ναι ναι εκανα σωστα την πρώτη φόρτιση και χρησιμοποιώ τον φορτιστή που ειχε το κουτί. Παιζει να πρόκειται για ελατοματικη συσκευη? Αν ναι υπάρχει περίπτωση να μου το αλλαξουν απο την Huawei?
TechnoState Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Συσκευασία, φορτιστής, καλώδιο ήταν σφραγισμένα κ τέλος πάντων όπως διαθέτει η Huawei απο την γραμμή παραγωγής στον τελικό χρήστη??? Αν ναι, τότε πρόκειται για ελάττωμα, φυσικά κ να το επιστρέψεις στο κατάστημα σύντομα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Πριν πας στο κατάστημα δες στις Ρυθμίσεις-> Μπαταρία - >Περισσοτερες Ρυθμίσεις Μπαταρίας, αν ειναι ενεργοποιημενη η έξυπνη φορτιση και απενεργοποιησε την.
Symbad Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Talepwros είπε Πριν πας στο κατάστημα δες στις Ρυθμίσεις-> Μπαταρία - >Περισσοτερες Ρυθμίσεις Μπαταρίας, αν ειναι ενεργοποιημενη η έξυπνη φορτιση και απενεργοποιησε την. Σωστός. Και σε μένα, s9 plus, έχει επιλογή στις ρυθμίσεις για τη γρήγορη φόρτιση. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από Symbad
Theodora98 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 15 ώρες πριν, Talepwros είπε 9 ώρες πριν, TechnoState είπε Συσκευασία, φορτιστής, καλώδιο ήταν σφραγισμένα κ τέλος πάντων όπως διαθέτει η Huawei απο την γραμμή παραγωγής στον τελικό χρήστη??? Αν ναι, τότε πρόκειται για ελάττωμα, φυσικά κ να το επιστρέψεις στο κατάστημα σύντομα Ναι ειχε την κλασική ζελατίνη ήταν σφραγισμένο... μηλησα με το καταστημα και θα το στειλω στην αντιπροσωπεία της Huawei ελπίζοντας την αντικατάσταση του κινητου... 1
Theon1k Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Υπάρχει και η πιθανότητα να φταίει ο φορτιστής και όχι το κινητό. Αν έχει κανένας φίλος δυνατό φορτιστή, κάνε μια δοκιμη. Αυτό που λέει παντως για την γρήγορη φόρτιση ισχύει μιας κι εγώ το ίδιο κινητό έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα