Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πρόσφατα αγορασα το κινητό p30 pro της Huawei δεδομένου οτι η μπαταρια εχει μεγάλη χωρητικότητα και η ο φορτιστής ειναι αρκετά γρήγορος.Συγκεκριμενα διαβαζα σε σαιτ οτι φορτίζει μέχρι 70% σε 30 λεπτο. Στην δικη μου συσκευή δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ομως. Εκανα φορτιση απο 2% εως 40% σε 1 ωρα και 40 λεπτα.. τι δεν παει καλα??

Δημοσ.

χρησιμοποιήσες το καλωδιο και τον φορτιστή που ειχε στο κουτί του; Οταν το εβαλες να φορτισει εβγαλε τον διπλο κεραυνό; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Talepwros είπε

χρησιμοποιήσες το καλωδιο και τον φορτιστή που ειχε στο κουτί του; Οταν το εβαλες να φορτισει εβγαλε τον διπλο κεραυνό;

Ναι ναι εκανα σωστα την πρώτη φόρτιση και χρησιμοποιώ τον φορτιστή που ειχε το κουτί. Παιζει να πρόκειται για ελατοματικη συσκευη? Αν ναι υπάρχει περίπτωση να μου το αλλαξουν απο την Huawei?

Δημοσ.

Συσκευασία, φορτιστής, καλώδιο ήταν σφραγισμένα κ τέλος πάντων όπως διαθέτει η Huawei απο την γραμμή παραγωγής στον τελικό χρήστη???

Αν ναι, τότε πρόκειται για ελάττωμα, φυσικά κ να το επιστρέψεις στο κατάστημα σύντομα.

Δημοσ.

Πριν πας στο κατάστημα δες στις Ρυθμίσεις-> Μπαταρία - >Περισσοτερες Ρυθμίσεις Μπαταρίας, αν ειναι ενεργοποιημενη η έξυπνη φορτιση και απενεργοποιησε την. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Πριν πας στο κατάστημα δες στις Ρυθμίσεις-> Μπαταρία - >Περισσοτερες Ρυθμίσεις Μπαταρίας, αν ειναι ενεργοποιημενη η έξυπνη φορτιση και απενεργοποιησε την. 

Σωστός. Και σε μένα, s9 plus, έχει επιλογή στις ρυθμίσεις για τη γρήγορη φόρτιση. 

Επεξ/σία από Symbad
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Talepwros είπε

9 ώρες πριν, TechnoState είπε

Συσκευασία, φορτιστής, καλώδιο ήταν σφραγισμένα κ τέλος πάντων όπως διαθέτει η Huawei απο την γραμμή παραγωγής στον τελικό χρήστη???

Αν ναι, τότε πρόκειται για ελάττωμα, φυσικά κ να το επιστρέψεις στο κατάστημα σύντομα

Ναι ειχε την κλασική ζελατίνη ήταν σφραγισμένο... μηλησα με το καταστημα και θα το στειλω στην αντιπροσωπεία της Huawei ελπίζοντας την αντικατάσταση του κινητου...

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και η πιθανότητα να φταίει ο φορτιστής και όχι το κινητό. Αν έχει κανένας φίλος δυνατό φορτιστή, κάνε μια δοκιμη. Αυτό που λέει παντως για την γρήγορη φόρτιση ισχύει μιας κι εγώ το ίδιο κινητό έχω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...