geokol23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Καλημέρα, πριν μέρες καταχώρησα εδώ έναν υπολογιστή προς πώληση. Μετά από μια ώρα ακριβώς δέχτηκα μήνυμα από έναν "Άγγλο" που ενδιαφερόταν να αγοράσει κατευθείαν το λαπτοπ χωρίς να ρωτήσει απολύτως τίποτα και πρόθυμο να πληρώσει κατευθείαν! Αποφάσισα να συνεχίσω τη συζήτηση (παρά τα λάθη του στα Αγγλικά) για να δω που το πάει.. Όταν του έδωσα το ΙΒΑΝ για να βάλει τα λεφτά μου ήρθε μια απόδειξη σε email που δεν έχει καμιά σχέση με τον λογαριασμό email που ανταλλάσσαμε μηνύματα!(δεν ήταν το μόνο που με θορύβησε..) Αποφάσισα να συνεχίσω το γαϊτανάκι και του είπα, δήθεν, πως έστειλα το πακέτο και πως σε ένα συγκεκριμένο λινκ που του έστειλα με μήνυμα μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδρομή. Το λινκ το είχα παγιδεύσει με IP logger για να δω αν όντως είναι Αγγλία ή Καναδά (γιατί η πληρωμή ήταν και καλά απο τράπεζα του Καναδά). Αυτό που είδα απο το IP logger ήταν πως ο τυπάκος βρισκόταν στο Qatar. Αποφάσισα να μην το συνεχίσω, αλλά αυτός μου έστειλε μετά από ώρα ρωτώντας πως είναι δυνατόν να πληρώσει και ακόμα να είναι online η αγγελία! Του απάντησα με στυλ, πως είναι δυνατόν ένας Καναδός που δουλεύει Αγγλία να βρίσκεται στο Qatar! Μετά από αυτό ακολούθησε άφθονο βρισίδι και πολλά κλικ στο IP logger από VPN! 3
turbat0s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Συνηθισμένες αυτές οι περιπτώσεις, όρεξη να έχεις να παίζεις. Εμένα με ενδιαφέρει να γράψεις: 1/ τί λινκ του έστειλες για να βλέπει δήθεν το τρακινγκ. 2/ πώς το παγίδευσες με logger.
zx1234r Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, turbat0s είπε Συνηθισμένες αυτές οι περιπτώσεις, όρεξη να έχεις να παίζεις. Εμένα με ενδιαφέρει να γράψεις: 1/ τί λινκ του έστειλες για να βλέπει δήθεν το τρακινγκ. 2/ πώς το παγίδευσες με logger. https://ip-trap.com/ 3
geokol23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, turbat0s είπε Συνηθισμένες αυτές οι περιπτώσεις, όρεξη να έχεις να παίζεις. Εμένα με ενδιαφέρει να γράψεις: 1/ τί λινκ του έστειλες για να βλέπει δήθεν το τρακινγκ. 2/ πώς το παγίδευσες με logger. https://grabify.link/
kormos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Χαμένος χρόνος για τίποτα έχω να πω.... Απορώ γιατί ασχολείστε 🤔 1
Dinos1973 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Το γνωστό Nigerian scam 419 από το άρθρο στον ποινικό κώδικα στην Νιγηρία.
TechnoState Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μήπως πρόλαβες να τον ρωτήσεις εάν έχει έναν θείο, πρίγκιπα στο Καμερούν?... Εάν ναι, πρέπει να είναι αυτός που ψάχνουν αρκετοί στο insomnia.
geokol23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, TechnoState είπε Μήπως πρόλαβες να τον ρωτήσεις εάν έχει έναν θείο, πρίγκιπα στο Καμερούν?... Εάν ναι, πρέπει να είναι αυτός που ψάχνουν αρκετοί στο insomnia. Έχουμε IP με μια απλή καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα, θα ρθει με το θείο του!
spartak1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, geokol23 είπε Έχουμε IP με μια απλή καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα, θα ρθει με το θείο του! Μπράβο σου! Και απασχόλησες τον απατεώνα (ροκανίζοντας το χρόνο του) και μοιράστηκες την εμπειρία σου για να γλυτώσουν άλλοι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα