Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εκκινηση υπολογισή


tsigpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα.  στο παρακατω συστημα:

Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
CPU
    AMD Ryzen 5
RAM
    16,0GB
Motherboard
    Micro-Star International Co. Ltd. B450M-A PRO MAX (MS-7C52) (AM4)    42 °C
Graphics
    2460G5 ([email protected])
    4095MB NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER (MSI)    40 °C
Storage
    465GB Samsung SSD 750 EVO 500GB (SATA (SSD))    42 °C
    931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00BN5A0 (SATA )    39 °C
    232GB Seagate FreeAgentDesktop USB Device (USB (SATA) (SSD))    42 °C
Optical Drives
    HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40
Audio
    Realtek High Definition Audio

Αντιμετωπιζω ανα τακτα διαστηματα ενα πρόβλημα.  Παταω το power για να ανοιξει το pc  και στην οθονη εμφανιζεται μονο μια μικρη παυλα στο μεσο της.. Σαν να παει να φορτωσει το bios αλλα μενει εκει. Δεν με αφηνει ουτε στο bios να μπω .Χρειαζεται να βγαλω την παροχή ρευματος να την ξανασυνδεσω  και μετα ξεκιναει κανονικά το pc χωρις να βγαζει καποιο σφαλμα.  Εχω κανει και bios update. Καμιά ιδεα τι μπορει να φταει;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Αυτό εδώ εχω φιλε:https://www.e-gate.gr/407803/thermaltake-630w-atx-berlin-w0393re?ref=bestprice.gr και ειναι απο τα ελαχιστα που κρατησα απο το παλιό pc.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μου το κάνει πάντα αλλά κάποιες φορές.  Και αν τον βγαλω απο το ρεύμα, ανοίγει κανονικά. Εννοείς φίλε crybal αν μου το ξανακανει να δοκιμασω με μόνο τον σκληρό και τις ram;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες και τα καλώδια των σκληρων.

Τσεκαρε τις μνημες και τους σκληρους για προβλημα.

Δες για εμφανη προβλήματα σε πυκνωτες ή τσιπάκια

Μυριζε το τροφοδοτικο μηπως μυριζει κατι χημικο,σαν φαρμακειο ας πουμε

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
4 ώρες πριν, Crybal είπε

Βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες και τα καλώδια των σκληρων.

Τσεκαρε τις μνημες και τους σκληρους για προβλημα.

Δες για εμφανη προβλήματα σε πυκνωτες ή τσιπάκια

Μυριζε το τροφοδοτικο μηπως μυριζει κατι χημικο,σαν φαρμακειο ας πουμε

Ξεκιναω με αφαιρεση των 2 επιπλεον σκληρών.  Ο ενας απο τους 2 καποιες φορες εμφανιζεται( οχι πάντα) στα windows κανενα 2λεπτο μετα το ανοιγμα του λειτουργικού σαν να τον συνδεω εκεινη την ωρα. Ο συγκεκριμενος δισκος ειναι  εξωτερικος σε βαση με δική του παροχή ρευματος(10ετιάς). Για τα αλλά που μου ειπες φιλε Crybal δεν εχω παρατηρησει κάτι να μυρίζει εοισης η μητρική ειναι καινουργια,  ενός μηνός. Οπως ειπα θα δοκιμασω πρωτα με την αφαιρεση των σκληρών και μετα θα δοκιμασω να τσεκάρω μνημες μια μια.

2 ώρες πριν, Aris_ είπε

απο sleep μετα ανοιγει κανονικα ? παντα ?

Φίλε Aris δεν το εχω τσεκάρει ποτέ απο sleep. Θα  το δοκιμάσω και αυτό.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.