Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας. Πέρασα στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ και ψάχνω καλές περιοχές και καλά σπίτια για να μείνω εώς 250-300 (βαριά αμα αξίζει το σπίτι 330) τον μήνα. Όσοι μένετε/μένατε τι περιοχές προτείνετε; Εάν έχετε κάποιο γνωστό σας που να δίνει διαμέρισμα σε αυτό το μπάτζετ θα ήθελα να μου στείλει ενα email με φωτογραφίες εδώ: mousiarisjohn παπακι gmail.com
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να έχεις φτιάξει ενα email ξεχωριστά για αυτό το σκοπό, αλλιώς βλέπω να τρως πολύ spam... Οπως και να 'χει, δες για Χαλέπα ή Κουμ Καπί Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από cacofonix-3
greengr21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Ελπίζω να έχεις φτιάξει ενα email ξεχωριστά για αυτό το σκοπό, αλλιώς βλέπω να τρως πολύ spam... Οπως και να 'χει, δες για Χαλέπα ή Κουμ Καπί Χαλεπά και Κουμ Καπί θα δεί,250αρια και 300αρια στα Χανιά δε θα δεί όμως δυστυχώς και ειδικά σε καλά σπίτια Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από greengr21
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, greengr21 είπε Χαλεπά και Κουμ Καπί θα δεί,250αρια και 300αρια στα Χανιά δε θα δεί όμως δυστυχώς Δεν γνωρίζω τις τιμές, είπα περιοχές βάση της τοποθεσίας του Πανεπιστημιου. Αυτοκίνητο έχεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 minute ago, cacofonix-3 said: Δεν γνωρίζω τις τιμές, είπα περιοχές βάση της τοποθεσίας του Πανεπιστημιου. Αυτοκίνητο έχεις; Όχι δεν έχω αλλα δεν έχω πρόβλημα με το περπάτημα + αστικά
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Γιαννης Μουσιαρης είπε Όχι δεν έχω αλλα δεν έχω πρόβλημα με το περπάτημα + αστικά Τα αστικά δεν είναι σαν τα αστικά της Αθήνας, μπορεί να περνάει κάθε μια ώρα, δεν νομίζω να το θέλεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Just now, cacofonix-3 said: Τα αστικά δεν είναι σαν τα αστικά της Αθήνας, μπορεί να περνάει κάθε μια ώρα, δεν νομίζω να το θέλεις. Δεν ξερω τα δρομολογια αλλα και το περπατημα πχ μεχρι και 30-40 λεπτα πριν δεν με χαλαει ιδιαιτερα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Γιαννης Μουσιαρης είπε Δεν ξερω τα δρομολογια αλλα και το περπατημα πχ μεχρι και 30-40 λεπτα πριν δεν με χαλαει ιδιαιτερα http://chaniabus.rf.gd/dromologia.pdf?i=1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 6 minutes ago, cacofonix-3 said: http://chaniabus.rf.gd/dromologia.pdf?i=1 Ευχαριστώ για το Link!
GREGORYMO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Γιαννης Μουσιαρης είπε Καλησπέρα σας. Πέρασα στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ και ψάχνω καλές περιοχές και καλά σπίτια για να μείνω εώς 250-300 (βαριά αμα αξίζει το σπίτι 330) τον μήνα. Όσοι μένετε/μένατε τι περιοχές προτείνετε; Εάν έχετε κάποιο γνωστό σας που να δίνει διαμέρισμα σε αυτό το μπάτζετ θα ήθελα να μου στείλει ενα email με φωτογραφίες εδώ: [email protected] Σπιτόγατο και χανιώτικα νέα, είδες ?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 2 minutes ago, GREGORYMO said: Σπιτόγατο και χανιώτικα νέα, είδες ? Σπιτογατο ναι αλλά δεν είχε κάτι ενδιαφέρον και οι φωτογραφίες δεν καλύπτουν καλά το σπίτι. Μιας και είμαι μακριά είναι λίγο δύσκολο και ρίσκο να παω να το δω από κοντά
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Για να σε βοηθήσω, δες το χάρτη της πόλης, υπολόγισες οτι τα λεωφορεία είναι κάθε 30', ότι όταν θα καίγεσαι δε θα μπορείς να περιμένεις λεωφορείο, δεν ειναι πάω καθε μερα στη δουλειά στις 9 και παίρνω στις 8 το λεωφορείο - μετρό. Αν έχεις κενό μεταξύ των μαθημάτων τι θα κάνεις; ΟΚ, μία ωρα, αν είναι πολλές;
GREGORYMO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Γιαννης Μουσιαρης είπε Σπιτογατο ναι αλλά δεν είχε κάτι ενδιαφέρον και οι φωτογραφίες δεν καλύπτουν καλά το σπίτι. Μιας και είμαι μακριά είναι λίγο δύσκολο και ρίσκο να παω να το δω από κοντά Που είσαι ?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 17 minutes ago, GREGORYMO said: Που είσαι ? Γρεβενά
gorge18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Κουράγιο... Αναζήτηση σπιτιού στα Χανιά ειναι κάτι πολύ δύσκολο. Τα περισσότερα εχουν περάσει στην βραχυχρόνια μίσθωση και οτι έχει μείνει είναι πανάκριβο. Μαζι με εσένα θα ψάχνουν και άλλοι οποτε, φτιάξε μια λίστα και κατεβα να τα δεις το συντομότερο δυνατόν. Στο λέω σαν μόνιμος κάτοικος Χανίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα