Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 hour ago, gorge18 said: Κουράγιο... Αναζήτηση σπιτιού στα Χανιά ειναι κάτι πολύ δύσκολο. Τα περισσότερα εχουν περάσει στην βραχυχρόνια μίσθωση και οτι έχει μείνει είναι πανάκριβο. Μαζι με εσένα θα ψάχνουν και άλλοι οποτε, φτιάξε μια λίστα και κατεβα να τα δεις το συντομότερο δυνατόν. Στο λέω σαν μόνιμος κάτοικος Χανίων. Θα το έχω στο νου μου αύριο κιόλας θα πάρω μερικά τηλέφωνα να κανονίσω μερικά. Ευχαριστώ!
xrist0s4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Παρακαλα να βρεις σπίτι πρώτα κ μετά να διαλέξεις.. Έχουν τρομερό πρόβλημα στα Χανιά.
totalius Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τεράστιο πρόβλημα να νοικιάσεις οτιδήποτε στα Χανιά . Ψάχνει φίλη μου καθηγήτρια έσω κ ένα μήνα χωρίς αποτέλεσμα . Η μοναδική περίπτωση που βρήκε είναι ένα 2αρι να το μοιράζεται με μια φοιτήτρια . Επίσης από τιμές για γκαρσονιέρα ξεκινάς από τα 280 κ πάνω . Πολύ σημαντικό να πας σπο κοντά να ψαχτείς κ ας είναι λόγο ταλαιπωρία από τα Γρεβενά . Επίσης να έχεις πάντα ως επιλογή τη συγκατοίκηση . Η περιοχή κ αν βολεύει για το πανεπιστήμιο ίσως είναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει . Επισης ίσως το μεσιτικό δλδ σπιτογατος να βοηθήσει αλλά είναι λαχείο που θα πέσεις γιατί παίζουν κ απατεώνες . Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από totalius 1
Trever Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 έχω υπόψην 2 δυαρια στο κέντρο Χανιά (δημ. κυπο) που θα είναι έτοιμα την άλλη Δευτέρα. εάν σε ενδιαφέρει πες μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 44 minutes ago, Trever said: έχω υπόψην 2 δυαρια στο κέντρο Χανιά (δημ. κυπο) που θα είναι έτοιμα την άλλη Δευτέρα. εάν σε ενδιαφέρει πες μου. Στείλε μου φωτογραφίες στο email που έδωσα πάνω και μιλάμε από εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα