mazout Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Εχω εναν acer aspire 2003 εδω και 3 μηνες. Χθες εγινε το μεγαλο ατυχημα και επεσε ενα γεματο ποτηρι κοκα κολα (με ουισκι παρακαλω) στο πληκτρολογιο. Ο υπολογιστης δεν ανοιγε για μιση μερα αλλα τελικα σημερα το πρωι εκ θαυματος ανοιξε. Το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι μερικα πληκτρα κολλανε. Μηπως ξερετε αν μπορω να τα βγαλω και να τα καθαρισω?
Decadence Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Afou 3eperase to hangover pali kala na les... Logika mporeis,se alla laptop ginetai eykola se alla dyskola (3evidwmata k istories) pantws de 8a se symvouleya na to kaneis monos sou dwsto se kapoio service.
mazout Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Aπλως ελεγα αν γινετε να βγαλω ενα ενα πληκτρο οπως γινετε πολυ ευκολα στα κανονικα τα πληκτρολογια. Και μετα να το ξαναβαλω φυσικα.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 pigene kalitera kai pare ena kainourio pliktrologio dioti poli amfibalo oti kai na to plineis auto den prokite na pexei sosta.pantos sinithos bgenei eukola.ales fores exei clips na to po pou sproxnontai mesa ales fores xebidoneis bides apo kato.poles fores oi bides sto plai grafoun k = keyboard.
kolim Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 perimene ligo kai me to kairo tha fugei logw skonhs klp kane ligo upomonh twra sthn arxh, tipota allo :wink: :wink: :wink:
mazout Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Τελικα εκανα βιδες το πληκτρολογιο και τα καθαρισα. Βεβαια παλι κολανε τα πληκτρα αλλα καλυτερα ειναι τωρα. Μαλλον με τον καιρο θα γινει καλυτερα. Ευχαριστω παιδια. Υ.Γ. Το βραδακι λεω να το ποτισω λιγο βοτκα
kavaliotis Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Αν δεν κανω λαθος, σε ολα τα λαπτοπ μπορεις να βγαλεις εντελως εξω ολο το πληκτρολογιο σε περιπτωση που θες να αλλαξεις parts οπως σκληρο κτλ. Αν εχεις το manual δες το, ειναι ευκολο. Σε εμενα τουλαχιστον μπορω να το βγαλω. Η οθονη σου τα δειχνει κανονικα ολα? Ευθυγραμμισμενα? Αν οχι, τοτε ακομα ειναι λιγο μεθυσμενο το καημενο!
Jam161 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Emena mia fora xithike vodka pano ston laptop mou kai kahke.Mallon me to ouisky den paizei provlima... Erikses poli trele?
mazout Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Αυτα δεν ειναι αστεια, αλλα μπορει να εχεις δικιο.Μολαταυτα θελω να πω πως θα κανω μυνηση στην Acer γιατι δεν αναφερει τιποτα μεσα στο manual για ριψη ποτων.Αυτα φιλοι μου ευχαριστω για τη βοηθεια σας.
mitsikas Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 μου ειχε πεσει παλαιοτερα (καλοκαιρι βλεπε) μισός πότηρος με κοκα (κολα). αφου το στεγνωσα με πετσετες και πιστολακι, κοντευει πια ενας χρονος απο τοτε και ολα καλα. απο οτι φαινετε, και με κανα δροσιστικο ποτηρι που και που δεν παθαινουν τιποτα. Αρκει να μην το παρακανεις φυσικα, οποτε ο λάπτοπας αντι για σέρβις, θα παει στους Α.Α. (Ανωνυμους Αλκοολικους)
kavaliotis Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Αυτα δεν ειναι αστεια, αλλα μπορει να εχεις δικιο.Μολαταυτα θελω να πω πως θα κανω μυνηση στην Acer γιατι δεν αναφερει τιποτα μεσα στο manual για ριψη ποτων.Αυτα φιλοι μου ευχαριστω για τη βοηθεια σας. Τζαμπα κοπος, τα ευκολως εννοουμενα τα καλυπτουν με καποιες λεξεις κλειδια... Αλλωστε ολοι λενε μακρια το λαπτοπ απο καθε ειδους τετοια πραγματα...
paxpel Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Εγώ μια φορά ήμουν στην Κέρκυρα. Και εκει που καθόμουν για καφέ και σέρφαρα στο ιντερνετ, ήρθε ένας σκύλος και με δάγκωσε. Και καθώς κουνήθηκα να τον αποφύγω μου έπεσε όλο το ποτήρι με τα ούρα που είχα εξω για να τα πάω για εξετάσεις. Αφού σκούπισα όλόκληρο τον λαπτοπ (εκτος απο την μυρωδιά) καθάρισε. Τώρα δουλεύει μια χαρά αλλα χρειάζεται να του φοράω πάμπερς. (Προσπαθώ να κόψω τα ναρκωτικά, μην παρεξηγείστε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.