Jam161 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Πολυ περιεργος εισαι ρε τρελε.Τι παιρνεις και τα σκεφτεσαι αυτα;Σαλβιομανης εισαι ψηλε; :wink:
hawkj83 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Τζαμπα κοπος, τα ευκολως εννοουμενα τα καλυπτουν με καποιες λεξεις κλειδια... Αλλωστε ολοι λενε μακρια το λαπτοπ απο καθε ειδους τετοια πραγματα... Εμένα το αναφέρει στο manual ότι βγαίνει το keyboard! Μπορεί να εξαρτάται από το μοντέλο, kavaliotis. Όχι το laptop, αλλά τα πράγματα μακρυά από αυτό...
mazout Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Σας ευχαριστω για την βοηθεια φιλοι μου.Πλεον ο φορητος μου ειναι ταχυτατος και κυριως κομψοτατος οπως και πριν.Ειμαι πολυ ευτυχισμενος.Χωρις τον υπολογιστη μου ενιωθα ενα τιποτα.Ημουνα και εγω αρρωστος μαζι του.Τωρα μπορω και παλι να κατεβαζω τα υπεροχα patch της καταπληκτικης Microsoft και να ψαχνω με τις ωρες τις ανουσιες(αλλα τοσο θεσπεσιες) ρυθμισεις των Windows. Ευχομαι σε ολους καθε καλο και προσοχη με το καινουργιο virus.Πηγαινεται ολοι να κατεβασετε το patch ειναι πορωση....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.