Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή εγώ παραλίγο να την πατήσω με αγορά, ψάχνοντας επεξεργαστή για 1151 socket αυτά που λες μου ταιριάζουν με το ότι ο επεξεργαστής δεν ειναι συμβατός με την motherboard σου. Εγώ πχ παραλίγο να πάρω 9ης γενιάς intel με 1151 socket ενώ η μητρική μου (και με αναβάθμιση) υποστηρίζει 6ης & 7ης γενιάς 1151. Ψάχνοντας το λίγο παραπάνω και σε ξένα forums, διάβασα κι άλλους που την πάτησαν αγοράζοντας επεξεργαστή με ίδιο socket αλλα δεν υποστηριζόταν από την μητρική, και είχαν ανάλογα συμπτώματα με αυτά που περιγραφεις.

Τσέκαρες στον κατασκευαστή να δεις αν υποστηρίζει το συγκεκριμένο επεξεργαστή; Υπάρχει λίστα συγκεκριμένη με το τι επεξεργαστές μπορείς να βάλεις, κι ας έχουν socket 1150.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Hk2004gr είπε

Επειδή εγώ παραλίγο να την πατήσω με αγορά, ψάχνοντας επεξεργαστή για 1151 socket αυτά που λες μου ταιριάζουν με το ότι ο επεξεργαστής δεν ειναι συμβατός με την motherboard σου. Εγώ πχ παραλίγο να πάρω 9ης γενιάς intel με 1151 socket ενώ η μητρική μου (και με αναβάθμιση) υποστηρίζει 6ης & 7ης γενιάς 1151. Ψάχνοντας το λίγο παραπάνω και σε ξένα forums, διάβασα κι άλλους που την πάτησαν αγοράζοντας επεξεργαστή με ίδιο socket αλλα δεν υποστηριζόταν από την μητρική, και είχαν ανάλογα συμπτώματα με αυτά που περιγραφεις.

Τσέκαρες στον κατασκευαστή να δεις αν υποστηρίζει το συγκεκριμένο επεξεργαστή; Υπάρχει λίστα συγκεκριμένη με το τι επεξεργαστές μπορείς να βάλεις, κι ας έχουν socket 1150.

z97 και hasswell refresh είναι, μαζί βγήκαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζει ρόλο! Γι αυτό ρωτάω. Πχ εμένα η motherboard δεν μπορεί να πάρει i7 7400, 7500 & 7600 παρά το ότι λέει η Asus πως υποστηρίζει και 7ης γενιάς αλλά λειτουργεί με 7700. Γι αυτό ρωτάω αν τσέκαρε την λίστα από το site του κατασκευαστή της motheboard. Εγώ πήγα να την πατήσω τη 2η φορά και έτσι, δηλαδή κοιτούσα για 7ης γενιάς και παραλίγο πάλι να αγοράσω από εδώ λάθος, σκεπτόμενος ότι ο κατασκευαστής έλεγε πως είναι συμβατή με 6ης & 7ης γενιάς.

Eπίσης, ποια z97;  z97-a ή pro gamer;  Δεν είπε

Αυτή είναι η λίστα με τους υποστηριζόμενους για  Z97-PRO GAMER

και αυτή για Ζ97-Α

Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι μια αναζήτηση με τον όρο "brand & model cpu support list" , όπου θα βρούμε από τη σελίδα του κατασκευαστή τη συγκεκριμένη λίστα με τους συμβατούς επεξεργαστές.

Επεξ/σία από Hk2004gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...