D2m2trys Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα Το πουλάω στο facebook marketplace με έχει πληρώσει κανονικά και αύριο το πρωί πρέπει να το στείλω μέσω ΕΛΤΑ επιπλέον μου φαίνεται παράξενο που δεν ρωτάει λεπτομέρειες για την κατάσταση πάει αυτό τελευταία στιγμή σκέφτηκα την επιστροφή της τράπεζας εννοώ να κάνει μαλάκια και να πει ότι δεν έλαβα το προϊόν και να κάνει αλλαγήback κάπως έτσι λέγεται παρόλα αυτά δεν ξέρω τι να κάνω Να το ρισκάρω ο προηγούμενος απατεώνας που με έχει κλέψει δεν ρώταγε λεπτομέρειες για αυτό φαίνεται λίγο περίεργο παρόλα αυτά μου έχει στείλει κανονικά τα χρήματα τα έχω μεταφέρει στο πορτοφόλι ώμου για αυτό δεν ξέρω να το ρισκάρω ένας συνεργάτης μου έλεγε ότι μπορεί να κάνουμε επιστροφή χρημάτων στο γκισέ χωρίς αποδείξεις τίποτα η τράπεζα Δεν χρειάζεται κάτι τέτοια έλεγε χωρίς να ψάξει τράπεζα δεν ξέρω παρακαλώ απάντα αύριο πρωί θα το στείλω χρειάζομαι λίγη βοήθεια My Video.mp3
zx1234r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Το ότι ανέβασες αφήγηση της ιστορίας σου σε mp3 με ξεπερνάει.
D2m2trys Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι😊 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από D2m2trys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα