Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, έχω το εξής πρόβλημα, μπήκα εδώ να δω αυτό το video

https://www.ant1news.gr/watch/1397289/deltio-kairoy-stis-20-45-29-08-2020

και μου δωσε το μήνυμα this program is not available outside of greece through our website

βιαζόμουν, ήθελα να δω γρήγορα τον καιρό, έψαξα google, με στειλε εκεί, και δεν λειτουργούσε και μου την έσπασε άσχημα εκείνη την στιγμή

τι φταίει όμως; σαν να με βλέπει εκτός ελλάδος αλλά έλεγξα σε άλλα site και με βλέπουν κανονικά ελλάδα

κατά πάσα πιθανότητα είναι δικό τους πρόβλημα αλλά μιας και είναι ψιλοαδύνατο να το φτιάξουν επί τόπου, ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ για να προσπεράσω το πρόβλημα, τί όμως, μήπως να βάλω κανά vpn ελληνικό ενώ βρίσκομαι ούτως ή άλλως ελλάδα; χεχε

σε σας έχει πρόβλημα;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, zx1234r είπε

Να δεις τον καιρό από άλλο site ίσως?

ρε φίλε, sorry κιόλας αλλά αυτό κατάλαβες ότι ρωτάω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα άνοιξε κανονικά (Chrome). Μήπως χρησιμοποιείς vpn; 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα δεν παίζει κανένα βιντεο του σαιτ και ειμαι ελλαδα χωρις vpn

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά κάτι πάει να φορτώσει η σελίδα και δίνει 404

η 404 όμως βγάζει στον browser non secure connection (γιατί μάλλον δεν είχε προβλεφθεί)

παίρνει το non secure όμως ο browser και από ότι καταλαβαίνω αλλάζει τις πληροφορίες που δίνει

για παράδειγμα πιθανόν να αποκρύπτει το geolocation

βλέπει την άρνηση η σελίδα και πετάει error γιατί δεν βλέπει ότι είσαι από ελλάδα

αυτά είναι υποθέσεις βέβαια αλλά βασίζονται στο ότι έβαλα δυο μηχανήματα το ένα δίπλα στο άλλο, με τον ίδιο browser και στο ένα έπαιζε τα video ενώ στο άλλο όχι με την διαφορά ότι στο μηχάνημα που έπαιζαν έβγαζε secure connection ενώ στο άλλο non secure

εντόπισα ποιο resource έδινε το πρόβλημα στο security (μια 404)

αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο να ψάξω και να καταλάβω γιατί στο άλλο μηχάνημα, με τον ίδιο browser, φορτώνει κανονικά και δεν δίνει πρόβλημα security και παίζει τα video

εν πάσει περιπτώσει από τη μία είναι δύσκολο να βρεις το πρόβλημα (αφού αλλού παίζει ενώ αλλού δεν παίζει) αλλά από την άλλη έχεις μια σελίδα με ειδήσεις και video και τελικά δεν δουλεύει σωστά η βασική της λειτουργία δηλαδή η αναπαραγωγή video

Επεξ/σία από JChrist

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...