sonikk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Γεια χαρα σε ολους.Αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα οταν μπαινω στη σελιδα του tools της otenet γιατι την χρησιμοποιω καμια φορα για να στειλω mail και απο εκει. Προσπαθω να βρω που ειναι το undo mail ή το unsend mail οταν για παραδειγμα κατα λαθος εχω στειλει ενα mail με καποιο λαθος ή σε λαθος διευθυνση. Μπορει καποιος να με βοηθησει στο πού συγκεκριμενα βρισκεται αυτη η επιλογη? Σας ευχαριστω!
zx1234r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Αυτό γίνεται μόνο σε Ms exchange. Δεν το έχω δει σε webmail.
sonikk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 59 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αυτό γίνεται μόνο σε Ms exchange. Δεν το έχω δει σε webmail. τι ειναι το Ms exchange?
zx1234r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, sonikk είπε τι ειναι το Ms exchange? Αλληλογραφία σε εταιρικά δίκτυα. 1
asdfnikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, zx1234r είπε Αυτό γίνεται μόνο σε Ms exchange. Δεν το έχω δει σε webmail. Γίνεται και στο Gmail απλά για τα πρώτα 3 με 5 δευτερόλεπτα που δεν έχει προλάβει να σταλεί το mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα