Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, είχα παραγγείλει έναν αντάπτορα για ένα τηλεσκόπιο αξίας 60 ευρώ από ταιβάν. Το σαιτ δεν είχε άλλη επιλογή εκτός από fedex/dhl. Μου ήρθε με fedex. Επικοινώνησαν μαζί μου από μία εταιρεία κουριερ από το αεροδρόμιο και ζητάνε για τον εκτελωνισμό 115 ευρώ σύνολο, διατακτική, αμοιβές, φπα και τα σχετικά. Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε η επιλογή για ελτά από εκεί που το παρήγγειλα και δεν ήξερα και να τους πω. Μπορώ να ζητήσω από τα ελτά να το αναλάβουν αυτοί τώρα; Να πάω από εκεί να το κάνω ο ίδιος; Οι δασμοί είναι 16 ευρώ. Αν και μέσα στον καύσωνα δεν μου φαίνεται και τόσο ωραία ιδέα. Έχω κάποια άλλη επιλογή; 

Επεξ/σία από xStathis
Δημοσ.

Συγνώμη αλλα you drink it.......η σύζυγος είχε την ιδεα να παραγγειλει απο την emirates (με χρήση miles) 2 μπλουζακια........ακομη στο τελωνείο ειναι!!!! Τα λομογια τις Orbit θέλουν νταβατζιλικι 150 ευρώ!!

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, xStathis είπε

Λοιπόν, είχα παραγγείλει έναν αντάπτορα για ένα τηλεσκόπιο αξίας 60 ευρώ από ταιβάν. Το σαιτ δεν είχε άλλη επιλογή εκτός από fedex/dhl. Μου ήρθε με fedex. Επικοινώνησαν μαζί μου από μία εταιρεία κουριερ από το αεροδρόμιο και ζητάνε για τον εκτελωνισμό 115 ευρώ σύνολο, διατακτική, αμοιβές, φπα και τα σχετικά. Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε η επιλογή για ελτά από εκεί που το παρήγγειλα και δεν ήξερα και να τους πω. Μπορώ να ζητήσω από τα ελτά να το αναλάβουν αυτοί τώρα; Να πάω από εκεί να το κάνω ο ίδιος; Οι δασμοί είναι 16 ευρώ. Αν και μέσα στον καύσωνα δεν μου φαίνεται και τόσο ωραία ιδέα. Έχω κάποια άλλη επιλογή; 

Μπορείς να ζητήσεις να το εκτελωνίσεις μόνος σου, ή να πάει σε δικό σου εκτελωνιστή, αλλα δεν έχει νόημα, το μόνο που θα γλιτώσεις είναι η αμοιβή του εκτελωνιστή. Δασμοί, ΦΠΑ, αποθήκευτρα και η παράδοση του πακέτου σε άλλον, χρεώονται όλα. Βάλε την αμοιβή του εκτελωνιστή σου, ή τον κόπο να πας εσυ εκει και να φας ολη τη μέρα ψάχνοντας, και θα καταλάβεις οτι δεν αξίζει σε μαία περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xStathis είπε

Με τις υγείες σου... Πλήρωνε και δες το σαν ένα καλό μάθημα για το τι να αποφύγεις όταν αγοράζεις από τρίτες χώρες...

Επεξ/σία από andreas1gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...