Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω που το ειχα ψαξει πριν κατι χρονια ειχα βρει τραπεζες με πολυ καλα επιτοκια μεχρι και σχεδον 5-6% (κλειδωμενους για συγκεκριμενα χρονικα πλαισια και απο 50.000 και ανω), τα 150ε πως τα εβγαλες; Πριν χρόνια............τώρα κοίτα πόσο δίνουν. Εχω ένα deja vu τωρα τελευταία.Νομίζω ότι έχει ξαναγίνει τετοιο θέμα.Να πω ότι δεν θεωρώ σοβαρό να ρωτάς σε ένα φόρουμ τι να κάνεις τα λεφτά σου;Θα το πω.
Salvation81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πριν χρόνια............τώρα κοίτα πόσο δίνουν. Εχω ένα deja vu τωρα τελευταία.Νομίζω ότι έχει ξαναγίνει τετοιο θέμα.Να πω ότι δεν θεωρώ σοβαρό να ρωτάς σε ένα φόρουμ τι να κάνεις τα λεφτά σου;Θα το πω. Καλα μην νομιζεις, το 16 ειχα δει, σε 4 χρονια δεν νομιζω να αλλαξαν ΤΟΣΟ πολυ τα πραγματα (οκ ισως τωρα λογο κορονω ιου αλλα δεν νομιζω πως ο TS κοιταει μονο το τωρα).
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Καλα μην νομιζεις, το 16 ειχα δει, σε 4 χρονια δεν νομιζω να αλλαξαν ΤΟΣΟ πολυ τα πραγματα (οκ ισως τωρα λογο κορονω ιου αλλα δεν νομιζω πως ο TS κοιταει μονο το τωρα). 4 χρόνια πίσω;;;;;;Κοίτα τι δίνουν τώρα https://www.tsig.gr/lang-el/banks/deposits/fixed-deposits
Salvation81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 4 χρόνια πίσω;;;;;;Κοίτα τι δίνουν τώρα https://www.tsig.gr/lang-el/banks/deposits/fixed-deposits Και γιατι να τα βαλει Ελλαδα; Τραγικο παντως, το 16 θυμαμαι κατι 4-5-6%, τωρα τα πηγαν 1; Μηπως λογο ιου η γενικα;
panostom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε βρέθηκε κανένας μέχρι τώρα να βοηθήσει το παιδί. Έλα σε επικοινωνία μαζί μου μέσω π.μ. έχω κάποιες φοβερές και σίγουρες ιδέες. Αρκεί μόνο να μου εμπιστευτείς τη διαχείριση των χρημάτων για να τα κατευθύνω στα σίγουρα Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από panostom
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Εγω που το ειχα ψαξει πριν κατι χρονια ειχα βρει τραπεζες με πολυ καλα επιτοκια μεχρι και σχεδον 5-6% (κλειδωμενους για συγκεκριμενα χρονικα πλαισια και απο 50.000 και ανω), τα 150ε πως τα εβγαλες; Ελλάδα ή εξωτερικό εννοείς; Στην Ελλάδα όσο είπε ο poulinos θα σου δώσουν μην πω και χαμηλότερα. Εξωτερικό από την άλλη θυμάμαι κάποια στιγμή αρχές 2010 και 10% επιτόκιο προθεσμιακή σε ουκρανικη τράπεζα, μπορει να βρεις τράπεζες αλλά με ρίσκο αν βάλεις τα λεφτά σου σε αυτες και για μεγάλο χρονικό διαστημα διότι δεν είναι σταθερές τράπεζες εκτός αν αναφέρεσαι σε κάποια καλή και σταθερή. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από Βασίλης_29
ryu_hadouken Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Φίλε μου θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα την εταιρία επενδύσεων ΤΖΩΝ ΒΑΡΔΑΞΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ..Πολυετής πείρα στον χώρο των επενδύσεων από αρχές της δεκαετίας του 90. Άχαστοι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ προτείνω επενδυτη λογιστή Κασιματη, σίγουρη επιλογή για κερδη δισεκατομμύρια ευρώ.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Νομίζω ότι έχει ξαναγίνει τετοιο θέμα. μόνο ένα? ανά τρεις μήνες σκάει κι ένα επενδυτικό θρεντ, ευρώ υπάρχουν.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 9 hours ago, Salvation81 said: Εγω που το ειχα ψαξει πριν κατι χρονια ειχα βρει τραπεζες με πολυ καλα επιτοκια μεχρι και σχεδον 5-6% (κλειδωμενους για συγκεκριμενα χρονικα πλαισια και απο 50.000 και ανω), τα 150ε πως τα εβγαλες; ελληνικη τραπεζα? σε προθεσμιακη 100000 ευρω και πανω το επιτοκιο ειναι 0.15 τις 100.για αυτο και τα 150 ευρω το χρονο. 8 hours ago, Salvation81 said: Και γιατι να τα βαλει Ελλαδα; Τραγικο παντως, το 16 θυμαμαι κατι 4-5-6%, τωρα τα πηγαν 1; Μηπως λογο ιου η γενικα; γενικα. και ουτε καν 1 τις 100
Προτεινόμενες αναρτήσεις