LostInThoughts Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ξέρω ότι το ερώτημα μου θα φανεί κάπως. Δυστυχώς έμεινα ξαφνικά άνεργη πριν λίγες εβδομάδες. Μέσα σε όλα αυτά έχω και έναν δεύτερο εκκαθαριστικό ΔΕΗ. (μετά από έναντι) ο οποίος είναι αρκετά υψηλός. Δυστυχώς δεν μπορώ να τον πληρώσω αυτή την στιγμή. Πάνω στον λογαριασμό έγραφε για ειδοποίηση για διακοπή ρεύματος. Ενδέχεται να πιάσω δουλειά μέσα στον μήνα, οπότε τον επόμενο μήνα ο λογαριασμός θα μπορεί να πληρωθεί χωρίς πρόβλημα. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο περιθώριο κάποιων ημερών για την εξόφληση του λογαριασμού, πριν κόψουν το ρεύμα, μετά την πάροδο της λήξης του λογαριασμού; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από LostInThoughts
papoys1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν έχεις κάνει ποτέ γιατί δεν πας για μία ρύθμιση;
Bitbit Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δε μπορώ να καταλάβω πως σε μερικές περιπτώσεις φτάνει ο λογαριασμός μερικές χιλιάδες € ( 2-4) και δε το κόβουν και σε άλλες στέλνουν ειδοποίηση για διακοπή από τον 2ο απλήρωτο.
takoulou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Bitbit είπε Δε μπορώ να καταλάβω πως σε μερικές περιπτώσεις φτάνει ο λογαριασμός μερικές χιλιάδες € ( 2-4) και δε το κόβουν και σε άλλες στέλνουν ειδοποίηση για διακοπή από τον 2ο απλήρωτο. Καλημερα.. Στον λογαριασμο παντα αναγραφεται οτι θα γινει η διακοπη ρευματος αν εχει ξεπερασει καποιος τους 2 απληρωτους λογαριασμους... Τωρα οσο αφορα αυτους που χρωστουν οπως αναφερεις για ποσα 2-4 χιλιαδες και σε αυτους εχει βγει διακοπη ρευματος.. Απλα μπορει να εχει παει το συνεργειο του Δεδδηε απο εκει και να εχει βρει κλειδωμενα.. Να μην ανοιγουν.. Η να εχει κοπει το ρευμα και να το εχουν βαλει μονοι τους... 5 ώρες πριν, LostInThoughts είπε Καλησπέρα. Ξέρω ότι το ερώτημα μου θα φανεί κάπως. Δυστυχώς έμεινα ξαφνικά άνεργη πριν λίγες εβδομάδες. Μέσα σε όλα αυτά έχω και έναν δεύτερο εκκαθαριστικό ΔΕΗ. (μετά από έναντι) ο οποίος είναι αρκετά υψηλός. Δυστυχώς δεν μπορώ να τον πληρώσω αυτή την στιγμή. Πάνω στον λογαριασμό έγραφε για ειδοποίηση για διακοπή ρεύματος. Ενδέχεται να πιάσω δουλειά μέσα στον μήνα, οπότε τον επόμενο μήνα ο λογαριασμός θα μπορεί να πληρωθεί χωρίς πρόβλημα. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο περιθώριο κάποιων ημερών για την εξόφληση του λογαριασμού, πριν κόψουν το ρεύμα, μετά την πάροδο της λήξης του λογαριασμού; Για τι ποσο οφειλης μιλαμε... Αν ειναι πανω απο 500 ευρω θα βγει καποια στιγμη αποκοπη ρευματος..Μπορεις να πας για εναν διακανονισμο... Ευκολο ειναι γινεται και απο τλεφωνο.. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από takoulou
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Η TS λεει οτι ο λογαριασμος ειναι αρκετα υψηλος μαλιστα 2ος εκκαθαριστικος οποτε μιλαμε και για μεγαλο χρονικο διαστημα Ο κινδυνος διακοπης ειναι αμεσος αν δωσει εντολη η ΔΕΗ στον ΔΕΔΔΗΕ που μαλλον θα δωσει . Μονη λυση ΑΝ μπορει ειναι αμεσα διακανονισμος . Αν κοπει ο διακανονισμο ειναι πιο δυσκολος .
LostInThoughts Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιλάμε για 250 Ε... είναι σχετικα μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς τι μου έχει μείνει στην άκρη. Είναι απλήρωτος αυτός και ένας προηγούμενος έναντι, τον οποίο άφησα διότι δούλευα ημιαπασχόληση, αντιμετώπιζα πάλι οικονομικά προβλήματα, και περίμενα αυτόν τον μήνα να με ανανεώσουν full για να πληρώσω και τους 2 μαζί (πράγμα που δεν έγινε ποτέ τελικά). Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από LostInThoughts
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 αν εδινες καποιο ποσο που μπορεις εναντι πχ 50€; θεωρω οτι εφοσον δουν πληρωμες εστω κ χαμηλοτερες απο του λογαριασμού δε το κοβουν... 1
LostInThoughts Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι θα πάρω αύριο τηλ. στη ΔΕΗ μήπως και γίνει κάτι....
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Αν μπορείς πλήρωσε κάτι έναντι,αν και για 250€ δεν νομίζω να το κόψουν.Βάλε έστω και 10€ απο το https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html?language=el 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, LostInThoughts είπε Μιλάμε για 250 Ε... είναι σχετικα μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς τι μου έχει μείνει στην άκρη. Είναι απλήρωτος αυτός και ένας προηγούμενος έναντι, τον οποίο άφησα διότι δούλευα ημιαπασχόληση, αντιμετώπιζα πάλι οικονομικά προβλήματα, και περίμενα αυτόν τον μήνα να με ανανεώσουν full για να πληρώσω και τους 2 μαζί (πράγμα που δεν έγινε ποτέ τελικά). Όχι ρε χαχαχα. Για 250€ οφειλή σίγουρα δεν στο κόβουν. Αυτό στο λέω από προσωπική πείρα. Πάρε τηλέφωνο πάντως και βάλε κάτι, έστω κανα 20αρικο να φανεί κίνηση. Όταν έλεγες μεγάλο ποσό νόμιζα κανα 2-3.000 (αυτά είναι τα ποσά που δικαιολογούν κόψιμο ρεύματος). Αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι ότι το ρεύμα είναι πρώτο είδος οπότε υπάρχουν πολλά εμπόδια να το κόψουν. Όπως και να έχει, τηλεφωνάκι και βάλε κάτι και είσαι κομπλέ.
takoulou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 1/9/2020 στις 2:56 ΜΜ, LostInThoughts είπε Μιλάμε για 250 Ε... είναι σχετικα μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς τι μου έχει μείνει στην άκρη. Είναι απλήρωτος αυτός και ένας προηγούμενος έναντι, τον οποίο άφησα διότι δούλευα ημιαπασχόληση, αντιμετώπιζα πάλι οικονομικά προβλήματα, και περίμενα αυτόν τον μήνα να με ανανεώσουν full για να πληρώσω και τους 2 μαζί (πράγμα που δεν έγινε ποτέ τελικά). Καλησπέρα.. Η ΔΕΗ δεν κόβει αυτά τα ποσα.. Έχει όριο για πανω 400-450 ευρώ.. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 1/9/2020 στις 3:37 ΜΜ, JohnGTA είπε Όχι ρε χαχαχα. Για 250€ οφειλή σίγουρα δεν στο κόβουν. Αυτό στο λέω από προσωπική πείρα. Πάρε τηλέφωνο πάντως και βάλε κάτι, έστω κανα 20αρικο να φανεί κίνηση. Όταν έλεγες μεγάλο ποσό νόμιζα κανα 2-3.000 (αυτά είναι τα ποσά που δικαιολογούν κόψιμο ρεύματος). Αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι ότι το ρεύμα είναι πρώτο είδος οπότε υπάρχουν πολλά εμπόδια να το κόψουν. Όπως και να έχει, τηλεφωνάκι και βάλε κάτι και είσαι κομπλέ. Δεν ισχύουν τα περι 2-3k για αποκοπή οπως λες. Σε φίλο μου χρωστουσαν οι γονείς του κανένα 500αρι και τους ενοχλούσαν από δικηγορικό γραφείο να πάνε να πληρώσουν η να ρυθμίσουν εντός κάποιου διαστήματος αλλιώς θα τους έκοβαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν ισχύουν τα περι 2-3k για αποκοπή οπως λες. Σε φίλο μου χρωστουσαν οι γονείς του κανένα 500αρι και τους ενοχλούσαν από δικηγορικό γραφείο να πάνε να πληρώσουν η να ρυθμίσουν εντός κάποιου διαστήματος αλλιώς θα τους έκοβαν. Τι να σου πω φίλε μου, ξέρω οικογενειακούς γνωστούς που χρωστάνε περί τα 2κ € και μέσω διακανονισμών κλπ. ακόμη έχουν ρεύμα κανονικά. Δεν στο κόβουν εύκολα γενικά. Είναι σαν να λες κόψτου το νερό αν δεν έχει να πληρώσει. Είμαστε Ευρώπη εδώ, δεν κόβουμε τόσο εύκολα όσο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Τι να σου πω φίλε μου, ξέρω οικογενειακούς γνωστούς που χρωστάνε περί τα 2κ € και μέσω διακανονισμών κλπ. ακόμη έχουν ρεύμα κανονικά. Δεν στο κόβουν εύκολα γενικά. Είναι σαν να λες κόψτου το νερό αν δεν έχει να πληρώσει. Είμαστε Ευρώπη εδώ, δεν κόβουμε τόσο εύκολα όσο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Δεν τους το κόβουν γιατί είναι σε διακανονισμό. Στο λένε και από το τηλέφωνο να κάνεις διακανονισμό για να μην το κόψουν, αν δεν κάνεις τίποτα τότε κόβεται από τα 400-600 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα