Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το πρώτο lockdown, έψαχνα κάποιο προϊόν για να boost-άρει το ανοσοποιητικό μου, γιατί όπως και να το δεις, κάτι το άγχος, κάτι οι πολλές ώρες εργασίας (που δεν σταμάτησαν στο lockdown), κάτι η κακή διατροφή και η έλλειψη σοβαρής άσκησης, με έκαναν να θορυβηθώ. Μου πρότεινε ένας γνωστός μου ένα συμπλήρωμα διατροφής για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού (και υπό τον φόβο της έξαρσης τότε) και είπα να το δοκιμάσω. Εγώ έμεινα ικανοποιημένος με αυτό το προϊόν στο 100%. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι φίλοι εδώ που το γνωρίζουν, το έχουν δοκιμάσει ή έχουν να προτείνουν και κάτι άλλο. 

https://armatura.gr/viusid-90-sachets/ 

Δημοσ.

Να μην λέμε χαζά αν περρισοτερες βιταμίνες κλπ είναι σε καλά επίπεδα δεν θα σου κάνουν και πολλά τα συμπληρώματα. Αυτό που παίζει ρόλο είναι το ανοσοποίητικο το ίδιο το οποίο η λειτουργία του εξαρτάτε από κάποια βασικά πράγματα όπως γενετική προδιάθεση, διατροφή (ακρος συμαντικο), και καλή σωματική κααλταστση (όχι περιττά κιλά σχετικά συχνή γυμναστική κλπ) όλα τα άλλα να έχουμε να λέγαμε όταν μηλαμε για ιό

• Like 1
Δημοσ.

ψαξε για βιολογικη σκονη μανιταριου τσαγκα ή βιολογικη σκονη σιβιριανου τζινσενγκ...απο τα τοπ για τον οργανισμο και ειναι και φυτικα!

• Like 1
Δημοσ.

Λαχανικά, φρούτα, αυγά, όχι υπερβολικούς υδατάνθρακες, ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής (πρωινό-μεσημεριανό-ελαφρύ βραδυνό), άσκηση-άθληση για αρχάριους αλλά αεί δυνατόν σε καθημερινή βάση και σε λογικά χρονικά πλαίσια και ένα τεράστιο "I don't f* care" σε καταστάσεις και άτομα που σε τραβάνε στο πάτωμα με τις βλακείες τους. Τα συμπληρώματα είναι απλά αστεία και προσωπικά πιστεύω ότι περισσότερο λειτουργούν σαν placebo παρά ότι κάνουν ουσιαστική δουλειά. Φυσικά όπως είπε και ο Black Demis υπάρχει και η γενετική προδιάθεση οπότε και ένα τσεκ απάκι πού και πού δεν είναι κακό για να ξέρεις σε τι φάση βρίσκεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, καμία σχέση, απλά άρχισα να τα χρησιμοποιώ και να τα ψάχνω με την αρχή του lockdown. Λάθος μου, το αφαίρεσα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρευτείτε και μην δίνετε λεφτά σε αγνώστου προέλευσης προιόντα για τον οργανισμό και να ρωτάτε πρωτίστως τους επαγγελματίες. Η υπερβιταμίνωση μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στα νεφρά και στο συκώτι.

Επίσης, το φάρμακο αυτό δεν το βρίσκω στον ΕΟΦ.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Σοβαρευτείτε και μην δίνετε λεφτά σε αγνώστου προέλευσης προιόντα για τον οργανισμό και να ρωτάτε πρωτίστως τους επαγγελματίες. Η υπερβιταμίνωση μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στα νεφρά και στο συκώτι.

Επίσης, το φάρμακο αυτό δεν το βρίσκω στον ΕΟΦ.

Γράφει πάνω πάνω τον αριθμό γνωστοποίησης (Αρ. γνωστ. ΕΟΦ : 108195/30-11-2017). Τι να σου πω, εφόσον το γράφει, δεν το έψαξα παρακάτω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NassosK είπε

Γράφει πάνω πάνω τον αριθμό γνωστοποίησης (Αρ. γνωστ. ΕΟΦ : 108195/30-11-2017). Τι να σου πω, εφόσον το γράφει, δεν το έψαξα παρακάτω.

Γνωστοποιηση στον ΕΟΦ σημαινει οτι αναφερουν στον ΕΟΦ τα συστατικα που περιεχει το προιον. Το ιδιο συμβαινει και με τα φυσικα καλλυντικα για παραδειγμα. Δεν σημαινει οτι ο ΕΟΦ το εχει εγκρινει ως φαρμακο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πίπες. Και μάλιστα ακριβές πίπες. 

Γυμναστική, διατροφή, όχι κάπνισμα, αυτά είναι τα βασικά. Για το ανοσοποιητικό αν θες συμπλήρωμα τώρα που αρχίζει και το φθινόπωρο πάρε εχινάκεια να τη κάνεις τσάι. 

Επεξ/σία από fmarulezkd
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NassosK είπε

εφόσον το γράφει, δεν το έψαξα παρακάτω

Κακώς. Έτσι απλά βάζεις κάτι στον οργανισμό σου επειδή στο είπε κάποιος στο δρόμο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...