DionGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kkatzos είπε Συγχαρητήρια! Πλήρωσες παραπάνω για χειρότερα VRM thermals και ανεμιστηράκι! 🤩 Aυτο για τα thermals αποτελεσε προβλημα σε επεξεργαστες τυπου 3900X etc με overclock... Να λειπει η ειρωνεια! 8 ώρες πριν, Devastor είπε Το έχεις καταλάβει οτι η B450 tomahawk μπορεί να σηκώσει μέχρι και 3900Χ έτσι?Και οχι.. δεν το λέω επειδή το λένε στα site το λέω επειδή το έχω δεί σε πράξη Που ειπα η εδειξα με καποιον τροπο οτι πιστευω το αντιθετο; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από DionGR
Devastor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Οπότε για ποιο λόγο να πληρώσεις παραπάνω για να κάνεις downgrade? Εντάξει το καταλαβαίνω οτι δικά σου είναι τα λεφτά κτλ κτλ αλλά με 15ε παραπάνω πήγαινες σε Β550 Tomahawk που έχει και το Gen 4 3
DionGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Devastor είπε Οπότε για ποιο λόγο να πληρώσεις παραπάνω για να κάνεις downgrade? Εντάξει το καταλαβαίνω οτι δικά σου είναι τα λεφτά κτλ κτλ αλλά με 15ε παραπάνω πήγαινες σε Β550 Tomahawk που έχει και το Gen 4 Δεν καταλαβαινω που βλεπεις το downgrade. Αυτο με τα VRM thermals δεν ειναι προβλημα για ολους, και ποσο μαλλον με τον 3600. Η Β550 ειναι μετριοτατη απ' οτι εχω ακουσει και διαβασει.
duffyduck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλε DionGR δεν εκανες καλη επιλογη. Δεν πειράζει, δικα σου τα χρηματα και δικη σου αποφαση. Ομως, μην ισχυριζεσαι οτι ειναι καλυτερη επιλογη. Και η Β550 Tomahawk δεν ειναι μετριοτατη που λες. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από duffyduck 2
Devastor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, DionGR said: Δεν καταλαβαινω που βλεπεις το downgrade. Αυτο με τα VRM thermals δεν ειναι προβλημα για ολους, και ποσο μαλλον με τον 3600. Η Β550 ειναι μετριοτατη απ' οτι εχω ακουσει και διαβασει. Καταρχάς να το ξαναπώ.. δικά σου τα λεφτά ότι θέλεις τα κάνεις τα καίς κιόλας άμα θές. Αλλά δεν μπορείς να λές μια μητρική κακή που ακόμα και την B450 Tomahawk/3600 την έχει το μισό forum και ο μισός πλανήτης. Όσο για το θέμα του Downgrade το οτι ΔΕΝ ΤΡΩΣ thermal shutdown δεν σημαίνει οτι το VRM είναι καλύτερο και ναι έχει καλύτερο High side/low side mosfet αλλά το heatsink του δεν έχει αρκετό Surface area να στο πώ ποιο αναλυτικά κιόλας Δεν ξέρω που διαβάζεις για την B550 Tomahawk ενώ ο ίδιος ο Buildzoid την έχει αποκαλέσει Enthusiast board 1
DionGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, duffyduck είπε Φιλε DionGR δεν εκανες καλη επιλογη. Δεν πειράζει, δικα σου τα χρηματα και δικη σου αποφαση. Ομως, μην ισχυριζεσαι οτι ειναι καλυτερη επιλογη. Και η Β550 Tomahawk δεν ειναι μετριοτατη που λες. Φιλε μου ποτε δεν ισχυριστηκα κατι, δειξε μου πως εφτασες στο συμπερασμα αυτο. Απο την αλλη, ουτε την μητρικη μου βλεπω πουθενα (MSI MPG X570 Gaming Plus), ουτε τον επεξεργαστη μου, Ryzen 5 3600. Το οτι η B550 ειναι μετριοτατη το εχω ακουσει απο γνωστους που την ειχαν και την πουλησαν, και η Β450 δεν με εντυπωσιασε καθολου οσο την ειχα (ερχομαι απο MSI Z170A Gaming M5). Eξ' αρχης ειπα οτι ο χρονος και μονο θα δειξει εαν η επιλογη ηταν σωστη η οχι. Παντως, δεν ειναι καλο να βαζουμε λογια. Ουτε ειπα οτι ειναι η καλυτερη επιλογη, ουτε αμφεβαλλα οτι η B450 σηκωνει τον 3900Χ oπως τονισε (χωρις λογο) καποιος πιο πανω. ΕDIT σε απαντηση για τον @Devastor : Τον ειχα και εγω τον συνδυασμο. Η Β450 ειναι μετριοτατη, το post time ειναι απαισιο και η μητρικη δεν μου αφησε καλη εντυπωση, ειδικα με ολη την περιπετεια που ειχα με τον προβληματικο CPU (σαν PTSD). Εκτος αυτου, οι θεσεις στις οποιες ηταν οι υποδοχες για καλωδια μου χαλαγε ολο το cable management στο case μου. Ειναι προσωπικη αποψη ο,τι λεω. Δεν ειμαι ειδικος ουτε το παιζω. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από DionGR
Sakiz105 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, DionGR είπε Εκτος αυτου, οι θεσεις στις οποιες ηταν οι υποδοχες για καλωδια μου χαλαγε ολο το cable management στο case μου. Ειναι προσωπικη αποψη ο,τι λεω. Δεν ειμαι ειδικος ουτε το παιζω. εγώ μόνο σε αυτό θα σταθώ γιατί ήταν και ένας λόγος που προτίμησα mortar max σε σχέση με tomahawk που είχε 4 ευρώ παραπάνω
malakudi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Η μητρική που πήρες είναι χειρότερη από την Gaming Edge και την Gaming Carbon που υπάρχει στα παραπάνω γραφήματα. Αν σε ικανοποιεί είναι δικό σου θέμα. Εγώ θα την επέστρεφα. 1
dpolal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, DionGR είπε Φιλε μου ποτε δεν ισχυριστηκα κατι, δειξε μου πως εφτασες στο συμπερασμα αυτο. Απο την αλλη, ουτε την μητρικη μου βλεπω πουθενα (MSI MPG X570 Gaming Plus), ουτε τον επεξεργαστη μου, Ryzen 5 3600. Το οτι η B550 ειναι μετριοτατη το εχω ακουσει απο γνωστους που την ειχαν και την πουλησαν, και η Β450 δεν με εντυπωσιασε καθολου οσο την ειχα (ερχομαι απο MSI Z170A Gaming M5). Eξ' αρχης ειπα οτι ο χρονος και μονο θα δειξει εαν η επιλογη ηταν σωστη η οχι. Παντως, δεν ειναι καλο να βαζουμε λογια. Ουτε ειπα οτι ειναι η καλυτερη επιλογη, ουτε αμφεβαλλα οτι η B450 σηκωνει τον 3900Χ oπως τονισε (χωρις λογο) καποιος πιο πανω. ΕDIT σε απαντηση για τον @Devastor : Τον ειχα και εγω τον συνδυασμο. Η Β450 ειναι μετριοτατη, το post time ειναι απαισιο και η μητρικη δεν μου αφησε καλη εντυπωση, ειδικα με ολη την περιπετεια που ειχα με τον προβληματικο CPU (σαν PTSD). Εκτος αυτου, οι θεσεις στις οποιες ηταν οι υποδοχες για καλωδια μου χαλαγε ολο το cable management στο case μου. Ειναι προσωπικη αποψη ο,τι λεω. Δεν ειμαι ειδικος ουτε το παιζω. Μην ασχολείσαι. Από τη στιγμή που εξέφρασες αρνητική άποψη για την tomahawk έχεις αυτομάτως στοχοποιηθεί από το μισό φόρουμ. 😛 1
giannis79 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, dpolal είπε Μην ασχολείσαι. Από τη στιγμή που εξέφρασες αρνητική άποψη για την tomahawk έχεις αυτομάτως στοχοποιηθεί από το μισό φόρουμ. 😛 οντως.δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα με τις msi εδω μεσα.εγω προσωπικα εχω κακιστες εμπειριες με την συγκεκριμενη εταιρια.
malakudi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, giannis79 είπε οντως.δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα με τις msi εδω μεσα.εγω προσωπικα εχω κακιστες εμπειριες με την συγκεκριμενη εταιρια. Δε μας νοιάζει η δική σου κάκιστη εμπειρία αλλά τα reviews σοβαρών reviewers στο internet, με ουσιαστικές μετρήσεις. Όλες οι εταιρείες κατά καιρούς βγάζουν χάλια μοντέλα, η δε MSI έχει μερικά πολύ κακά motherboards με X570 - ένα από τα οποία είναι αυτό που πήρε ο συγκεκριμένος χρήστης. 2
giannis79 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, malakudi είπε Δε μας νοιάζει η δική σου κάκιστη εμπειρία αλλά τα reviews σοβαρών reviewers στο internet, με ουσιαστικές μετρήσεις. Όλες οι εταιρείες κατά καιρούς βγάζουν χάλια μοντέλα, η δε MSI έχει μερικά πολύ κακά motherboards με X570 - ένα από τα οποία είναι αυτό που πήρε ο συγκεκριμένος χρήστης. πρωτα να μιλας καλυτερα.ολοι εδω μεσα μιλαμε και εχουμε αποψη απο προσωπικες εμπειριες.ολες οι εταιρειες ειχαν και εχουν καλα και κακα προιοντα.εγω αυτο που ειπα ειναι οτι υπαρχουν και αλλες καλες μητρικες εκτος απο τις msi.θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο ευγενικος.δεν με ξερεις και ευκολα μπορει να παρεξηγηθουμε.
malakudi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, giannis79 είπε πρωτα να μιλας καλυτερα.ολοι εδω μεσα μιλαμε και εχουμε αποψη απο προσωπικες εμπειριες.ολες οι εταιρειες ειχαν και εχουν καλα και κακα προιοντα.εγω αυτο που ειπα ειναι οτι υπαρχουν και αλλες καλες μητρικες εκτος απο τις msi.θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο ευγενικος.δεν με ξερεις και ευκολα μπορει να παρεξηγηθουμε. Θα το ξαναπώ, δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές εμπειρίες και δεν είναι αυτό μομφή εναντίον σου. Το να πει κάποιος ότι πήρε την Χ ή την Υ μητρική και είχε πρόβλημα δε βοηθάει σε κάτι, γιατί είναι ένα μοναδικό γεγονός. Φυσικά αν υπάρχουν 50 κακές αναφορές τότε έχει κάποιο νόημα. Στο άλλο που λες συμφωνώ και το ίδιο είπα κι εγώ. Κανείς δεν είπε πως οι MSI είναι καλές και οι Asrock ξέρω γω κακές. Συγκεκριμένα για τις tomahawk, από B450 μέχρι B550 και X570 υπάρχουν απ' όλους τους σοβαρούς reviewers καλές κριτικές και γι' αυτό προτείνονται και εδώ μέσα. Αντίθετα κάποιες MSI X570 όπως η Gaming Edge και Gaming Carbon έχουν πολύ κακές κριτικές και δε προτείνονται. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από malakudi 2
giannis79 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, malakudi είπε Θα το ξαναπώ, δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές εμπειρίες και δεν είναι αυτό μομφή εναντίον σου. Το να πει κάποιος ότι πήρε την Χ ή την Υ μητρική και είχε πρόβλημα δε βοηθάει σε κάτι, γιατί είναι ένα μοναδικό γεγονός. Φυσικά αν υπάρχουν 50 κακές αναφορές τότε έχει κάποιο νόημα. Στο άλλο που λες συμφωνώ και το ίδιο είπα κι εγώ. Κανείς δεν είπε πως οι MSI είναι καλές και οι Asrock ξέρω γω κακές. Συγκεκριμένα για τις tomahawk, από B450 μέχρι B550 και X570 υπάρχουν απ' όλους τους σοβαρούς reviewers καλές κριτικές και γι' αυτό προτείνονται και εδώ μέσα. Αντίθετα κάποιες MSI X570 όπως η Gaming Edge και Gaming Carbon έχουν πολύ κακές κριτικές και δε προτείνονται. σεβομαι την αποψη σου.εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν οι εμπειριες αλλων μελων.δεν λεω οτι ειναι κακες μητρικες λεω απλα οτι υπαρχουν και αλλες καλες μητρικες.η αποψη μου ειναι οτι στις μητρικες δεν χωρανε φανμποιλικια.αναλογα με τις αναγκες μας και τα χρηματα που μπορουμε να διαθεσουμε κοιταμε να παρουμε μια μητρικη που να μας καλυπτει.ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη μου αποψη.σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω την επιβαλλω σε κανεναν. 1
kkatzos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, dpolal είπε Μην ασχολείσαι. Από τη στιγμή που εξέφρασες αρνητική άποψη για την tomahawk έχεις αυτομάτως στοχοποιηθεί από το μισό φόρουμ. 😛 2 ώρες πριν, giannis79 είπε οντως.δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα με τις msi εδω μεσα.εγω προσωπικα εχω κακιστες εμπειριες με την συγκεκριμενη εταιρια. Ωστόσο ο @malakudi που θεωρείτε ότι σας έθιξε και προμοτάρει την MSI έχει στην κατοχή του και MSI και ASUS Χ470 και πριν από λίγες μέρες τάχθηκε υπέρ της Asus...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα