Προς το περιεχόμενο

ΑΙΝΙΓΜΑ:πως να ξεγελάσω τη συσκευή να νομίσει ότι έχει PΙΙΙ

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα μια συσκευή usb, η οποία έχει ως απαιτήσεις για να λειτουργήσει PIII στα 500Mhz.

Θελω όμως να λειτουργήσω τη συσκευή σε ένα pc το οποίο έχει PII στα 350Mhz.

Δική μου υπόθεση είναι ότι η συσκευή δεν απαιτεί ιδιαίτερη επεξεργαστική ισχύ και θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει σε αυτό το μηχάνημα.

Ομως, αυτό δεν το επιτρέπουν...

Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να ξεγελάσουμε το software-hardware της εν λόγω συσκευής ώστε να 'νομίσει' ότι όντως οι απαιτήσεις που ζητά καλύπτονται και να λειτουργήσει? Επειτα εγώ θα κρίνω αν όντως λειτουργεί καλά ή άσχημα.

Υπάρχει καμιά λύση ή σκέψη για το πρόβλημά μου?

Κανένα trick ή emulation ή κάτι άλλο που αγνοώ?

Δημοσ.

Ποιά συσκευή είναι αυτή που έχει αυτη την "απαίτηση"?

Δε νομίζω να ισχύει αυτό.

Πάντως αν ισχυει δε νομίζω ότι μπορείς να το ξεγελάσεις,το πολύ πολύ πάρε ένα p3 cpu από φίλο,εγκατέστησε το και ξαναβάλε το p2,όχι ότι αυτό που λέω είναι σωστό αλλά είναι μια ιδέα...

Δημοσ.

το πολύ πολύ πάρε ένα p3 cpu από φίλο,εγκατέστησε το και ξαναβάλε το p2

Δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο αυτό!

Η συσκευη ειναι της avermedia, usb radio!!!

Μηπως μπορω να ξεγελάσω?

Δημοσ.

to pio aplo eine na breis apo edw ena PIII 500 h parapanw na agoraseis(efoson ton pernei to mobo sou) h akoma akoma mporei kapios kai na xarizei tetoio... h kana celeron ...

Δημοσ.

Ειναι mobo παλιο (qdi αν θυμαμαι καλα), δεν παιρνει p3.

Οποτε δεν σκοπευω να παω για αναβαθμιση αυτο το pc(εχω αλλο καινουριο για βαριες δουλειες).

Δεν υπάρχει τροπος να το ξεγελάσουμε?

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση και δεν παίζει;

Οχι. Οχι ακόμη.

Θυμάμαι ομως απο παλιά που ειχα προσπαθησει να βαλω windows σε χαμηλών δυνατοτήτων Pc, απλά αρνήθηκε. Δεν είχα τα Mhz έλεγε το μηνυμα.

Την τσεκάρουν την cpu.

Δημοσ.
Ειναι mobo παλιο (qdi αν θυμαμαι καλα)' date=' δεν παιρνει p3.

Οποτε δεν σκοπευω να παω για αναβαθμιση αυτο το pc(εχω αλλο καινουριο για βαριες δουλειες).

Δεν υπάρχει τροπος να το ξεγελάσουμε?[/quote']

ΩΡΑΙΑ !!!!

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ?

Δημοσ.

Ποιό QDI έχεις;με BX Chipset (Βrillianx) ;Αν ναί,τότε παίρνει P3.Για να έχεις 350άρι σημαίνει ότι έχεις 100άρι bus άρα BX...

Δημοσ.

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ?

Γιατι δεν γουσταρω να ξεσκιζω το νεο μου Pc να ειναι ολη μερα ανοικτο!

Το usb radio θα το χρησιμοποιησω ως video για ραδιο!

Δηλαδη για ηχογραφήσεις εκπομπων ραδιοφωνου. Που σημαινει το Pc ανοιχτο συνέχεια...

Ποιό QDI έχεις;με BX Chipset

Νομιζω ναι! Το pc αυτο το έχω ψιλοπαρατημενο σε αλλο σπιτι και ετοιμαζομαι να το χρησιμοποιησω, αν θυμαμαι καλα bx έχει.

Αλλα τρεχα γυρευε. Να βγω στη γυρα να ζητιανεύω για κανένα 500mhz piii?

Αρα παίρνει P3? Αλλα και αν παιρνει, δεν νομιζω να σηκωνει Mhz.

Ακυρο λοιπον. Λογω τεχνικης (mhz) και αντικειμενικης δυσκολιας (ευρεση).

Δημοσ.

Γειά χαρά.

Αν φοράει 350 ΕΙΝΑΙ ΒΧ, άρα παίρνει και παραπάνω ΜΗz.

Μέχρι στιγμής έχω μόνο BX chipset mobos PCs σε λειτουργία, 4 συνολικά (3 celeron 900 και μία dual 2X IP III 450) και ένα ACER Aspire 1703 με IP IV 3.06 από 2.6 GHz.

Μου περισσεύει ένας IP III 550MHz/100fsb/256cache/1.65 V Core/Malay/SL3V5, BOX, αν θες στον δίνω για 30€.

Δημοσ.

Ευχαριστώ SATELLITE2SATELLITE .

Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει αναβάθμιση. Αν αλλάξω γνωμη θα το εχω υποψη μου.

Η αλλαγή cpu εφόσον ΄ανακαλύψαμε' οτι την δέχεται το mobo, τη θεωρώ βέβαια πολύ σημαντικη, αλλά είχα στο μυαλό μου κάτι σαν emulation ενός μεγάλύτερης συχνοτητας cpu, αν γίνεται αυτό φυσικά.

Δημοσ.

Με softfsb (πρόγραμμα για overclocking, μετά το boot του Η/Υ) και με τον 350 θα φτάσεις από 3,5*100=350 σε 3,5*133=466 και ίσως αντιμετωπίσεις προβλήματα σταθερότητας.

Σίγουρα θα είναι πάλι κάτω από το όριο των 500 MHz.

Προσωπικά Πιστεύω (μαζί με Πάτερ Ημών) ότι ο IP II 350 θα τα καταφέρει και να μην κουραστείς καθόλου.

Φιλικά, Κώστας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...