papresa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Προχθές με κάλεσαν από την Cosmote γιατί λέει έληγε το συμβόλαιο μου και είχαν να μου κάνουν προσφορά. Δωρεάν...... (τέλος πάντων) το πακέτο Cosmote tv entry pack. Μετά από σκέψη και πολύ μπλα μπλα δέχτηκα. Δεν μου έχει έρθει ακόμη η συσκευή, μου είπαν την Τρίτη. Θέλω να ρωτήσω σε πόσες συσκευές τηλεόρασης μπορώ να το συνδέσω, πως και αν πρέπει να είναι όλες smart; Επίσης ισχύει ότι θα πρέπει όλες να βλέπουν ότι δείχνει η κεντρική; Με ενδιαφέρει γιατί έχω μία που δεν είναι smart και από την κεραία δεν έχει καλό σήμα.
mourouzis2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Σου δινουν android box, το συνδεεις οπου θες και βλεπεις, smart ή οχι. Δικαιουσαι ενεργοποίηση του "on the go" σε 5 συσκευες (κινητα, smart tv, αλλα android box μεσω της εφαρμογης cosmote tv) ομως μπορεις να βλεπεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ο, τι θελεις σε ΜΙΑ συσκευή. Δηλαδη δικαιουσαι να εχεις προσβαση στο cosmote tv σε 6 συσκευες, η μια ειναι το android box της cosmote κι η αλλη οποια απο τις άλλες 5 ενεργες συσκευες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα