Προς το περιεχόμενο

Provlima me cd-rom

marios07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Akouste pos exei to provlima.

Eimai katoxos enos fujitsu-siemens laptp 7830 pou exei ensomatomeno DVD+RW tis Ricoh. Edo kai toso kairo mporousa kai egrafa kanonika cd me to recorder xoris kenena provlima. Sigkekrimena diskakia philips. Kapia stigmi apofasisa na dikimaso kai tin litourgia tou os DVD recorder. Dokimasa stin arxi me diskakia TDK DVD+RW. Xoris kanena provlima ta arxia graftikan kanonika kai mporousa na ta diavaso. Merikes meres argotera dokimasa na grapso se diskakia DVD+R tis Packrd Bell. Kata tin egrafi o ipologistis kolise kai anagkastika na kano forced shut-down. Apo kei kai istera arxisan ta provlimata. O ipologistis pleon mporei na diavasei mono authentika cd kai epilektika orismena copied cd. Nomizontas oti ftaine oi drivers piga na kano format. Pros ekpliksin mou o ipologistis den mporei oute na bootari apo to cd. Dokimasa na ton bootaro apo cd norton antivirus gia na kano virus check kai oute auto litourgouse. Simioteon ola auta ta cd douleuoun sto cd-rom enos filou mou pou exei to idio laptp me emena. RE PAIDIA TI FTAIEI???

Den thelo na blekso me antiprosopies giati ante na tous eksigiseis pos o ipologistis diavazei men cd alla mono authentika kai orismenes copies. Ti mporei na paixtike??? Signomi gia ta greeclish alla spoudazo agglia kai exo aggliko pliktrologio kai windows.

Δημοσ.

Mpes sto site ths fujitsu--->support ,katevase kana firmware update ama

exei k valto,mpas k staniarei.An den yparxei firmware sto site ths

fujitsu k 3ereis akrivws poio DVD+R exeis tsekare k edw:

>http://forum.firmware-flash.com/portal.php

Δημοσ.

Sto site tis fujitsu den iparxei tipota. Parola auta gnorizo oti to sigkekrimeno recorder inai to 8160 tis Ricoh. Iparxei anavathmisi gia to firmware alla den tha ithela na provo se autin para monaxa san teleutaia lisi. Mporei kaneis na mou eksigisei kaneis pos inai dinato na xalasi to cd-rom etsi sta ksafnika???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...