Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασιες σε celeron 2.4

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια.

ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι φυσιολογικες τιμες θερμοκρασιας για τον επεξεργαστη αλλα και για το συστημα.

εκανα μια μοντιφα στο case μου(συγκεκριμενα εκοψα παραθυρο στο πλαινο μερος και εβαλα plexi και μια cold cathod lamp) και εχω παρατηρησει μια αυξηση της θερμοκρασιας καπου στους 2 βαθμους...

και τωρα ερχομαι να ρωτησω τι θα προτεινατε εσεις να κανω? εχω στο νου μου να βαλω 1 με 2 fans αλλα απο την αλλη σκευτομαι το που θα τους συνδεσω...και αν τελικα το κανω αυτο θα κερδισω κατι?

βοηθηστε με λιγο...

Δημοσ.

- Δεν αναφέρεις αν έχεις ήδη κάποιο fan μπροστά ή πίσω.

- Υποθέτοντας πως δεν έχεις άλλους fans εκτός από του επεξεργαστή, τροφοδοτικού και πιθανών στην κάρτα γραφικών, αν βάλεις ένα μπρος και ένα πίσω θα δεις αρκετη διαφορά. Βέβαια παίζει ρόλο και το κουτί που έχεις (σχέδιο, διαστάσεις) και τι έχεις μέσα στο κουτί...

- Προσωπικά, στην Θεσ/κη εδώ και 2 μέρες ενεργοποίησα τους 4 fans που είχε από την αρχή το κουτί και είδα διαφορά κοντά στους 10 βαθμούς στην αρχή και κατα μέσο όρο 7. Δεν περνά πλέον τους 50-55 η CPU και τους 35-40 το κουτί (στην χειρότερη περίπτωση πάντα και με βάση τις ενδίξεις του BIOS και του χεριού μου :)". Το κουτί είναι της Lian-Li το 70άρι - FullTower. Το τροφοδοτικό είναι της Antec (True Power 480W Low Noise)με fan πίσω και κάτω όπως όλα τα άλλα.

Τέλος, πρόσθεσα και rikofon που ανέβασε την θερμοκρασία 2-4 βαθμούς μόνο.

Δημοσ.

εχει ενα στην cpu ενα στο πισω μερος που βγαζει αερα προς τα εξω και κλασσικα ενα στο τροφοδοτικο και ενα στην VGA.το case που εχω ειναι ενα απο αυτα που δινει η quest και δεν ξερω χαρακτηριστικο ονομα... θηκες για 2 HDD 2 floppy kai 4 οπτικα drives...αυτα...επισης δεν ξερω ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο :shock: δεν γραφει τιποτα πανω του....ποιες θα ηταν λοιπον οι φυσιολογικες θερμοκρασιες?

Δημοσ.

pedia....gia afto tou idous tis sizitiseis iparxei to motherboards kai cpus...mhn kanete topic opou vrite...anyway...mhn xexnate pws erxete kalokeri kai fusiologika oles oi thermokrasies tha ekevoun ligo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...