stavagg31 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας σήμερα έφτιαξα το νέο μου pc και πουλησα το προηγούμενο άρα δεν έχω pc η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι άμα θα με αφήσουν τα battlenet να κάνω install σε usb τα windows επιδη όπως ανέφερα πούλησα το pc μου και φίλος που θέλει να με βοηθήσει δεν υπάρχει επίσης θα ήθελα να μάθω τη ταχύτητα ίντερνετ έχουν και πόσο θα μου πάρει την ώρα επιδη δεν έχω ξαναπάει και δεν έχω ιδέα Ευχαριστω
kallonos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, stavagg31 είπε Γεια σας σήμερα έφτιαξα το νέο μου pc και πουλησα το προηγούμενο άρα δεν έχω pc η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι άμα θα με αφήσουν τα battlenet να κάνω install σε usb τα windows επιδη όπως ανέφερα πούλησα το pc μου και φίλος που θέλει να με βοηθήσει δεν υπάρχει επίσης θα ήθελα να μάθω τη ταχύτητα ίντερνετ έχουν και πόσο θα μου πάρει την ώρα επιδη δεν έχω ξαναπάει και δεν έχω ιδέα Ευχαριστω Δε κατάλαβα Χριστό.
kormos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, stavagg31 είπε Γεια σας σήμερα έφτιαξα το νέο μου pc και πουλησα το προηγούμενο άρα δεν έχω pc η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι άμα θα με αφήσουν τα battlenet να κάνω install σε usb τα windows επιδη όπως ανέφερα πούλησα το pc μου και φίλος που θέλει να με βοηθήσει δεν υπάρχει επίσης θα ήθελα να μάθω τη ταχύτητα ίντερνετ έχουν και πόσο θα μου πάρει την ώρα επιδη δεν έχω ξαναπάει και δεν έχω ιδέα Ευχαριστω Απευθύνσου στο πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής να λάβεις έγκυρη απάντηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα