Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Review


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η περίπτωση του Galaxy Note20 Ultra 5G είναι μία από τις πλέον ιδιαίτερες των τελευταίων ετών.

H Samsung μας χάρισε δημιούργησε μία απόλυτα ολοκληρωμένη συσκευή, ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε smartphone, μέσα από ένα πακέτο που δεν κάνει απλώς τα πάντα αλλά τα καταφέρνει σε όλα εξίσου καλά. Με συγκεκριμένες βελτιώσεις σε σχέση τόσο με τον προκάτοχό του (βλ. Galaxy Note10+ 5G), όσο και με την τελευταία χρονικά ναυαρχίδα της Samsung (Galaxy S20 Ultra 5G), έρχεται να προσφέρει μία εμπειρία άνευ προηγουμένου που είναι πρακτικά αδύνατον να απογοητεύσει, με ένα ιδιαίτερα “τσουχτερό” όμως τίμημα.

Εν τέλει το ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει το Galaxy Note20 Ultra 5G δεν είναι αν πρόκειται για ένα καλό smartphone αλλά για το κατά πόσο και υπό ποιες προϋποθέσεις αξίζει η αγορά του.

Η εμφάνιση του Galaxy Note20 Ultra 5G αποτελεί έναν συνδυασμό του αυστηρού, τετραγωνισμένου στυλ των Galaxy Note και των διαστάσεων του Galaxy S20 Ultra 5G, αφού όπως και το τελευταίο, έτσι κι αυτό ανήκει στην κατηγορία των 6,9 ιντσών. Για τα δεδομένα του πάντως είναι σχετικά ελαφρύ (208 γραμμάρια) και συμπαγές, αν και είναι πρακτικά αδύνατη η χρήση του με το ένα χέρι. Στα θετικά φυσικά και η προστασία από νερό και σκόνη βάσει προτύπου IP68, κάτι που ισχύει και για το S Pen.

Η συσκευή συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η οθόνη και η πλάτη προστατεύονται από Gorilla Glass Victus (σαν να λέμε τελευταίας γενιάς Gorilla Glass 7) για αντοχή ακόμα και από μεγάλες πτώσεις ενώ το μεταλλικό πλαίσιο προσδίδει έναν ακόμα πιο premium αέρα. Το Galaxy Note20 Ultra 5G διατίθεται σε τρία χρώματα με το χάλκινο (η Samsung το ονομάζει mystic bronze) να είναι μακράν το καλύτερο, αφού έρχεται με ματ υφή που αποτελεί ό,τι καλύτερο για τις δαχτυλιές. Δυστυχώς δεν είχαμε το συγκεκριμένο μοντέλο στη διάθεσή μας αλλά το μαύρο που διαθέτει στην πίσω επιφάνεια γυαλί, το οποίο όπως καταλαβαίνετε είναι μαγνήτης για τις δακτυλιές.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...