Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από εκκαθάριση χώρου, υπάρχει ένας τεράστιος όγκος από παλιά ρούχα-υφασματα τα οποία πρέπει να φύγουν.

Δεν θέλω να βγάλω χρήματα, θέλω απλά να αδειάσει ο χώρος, αλλά λύση να πάω να τα δώσω σε χώρους που μαζεύουν ρούχα κτλ δεν είναι εφικτή, πρώτον λόγω όγκου, μιλάμε για 25+ κούτες γεμάτες αλλά και γιατί δεν είναι μόνο ρουχα, αλλά και παλιά υφάσματα, όλα μαζί ανακατεμένα.

Θα πρέπει λοιπόν να βρω κάποιον που τα παίρνει/ανακυκλώνει και θα έρθει να τα πάρει γιατί χρειάζεται φορτηγάκι...

Ψάχνω στο ίντερνετ για εταιρείες που ανακυκλώνουν υφάσματα αλλά δεν βρίσκω άκρη.

Ακόμα και για πέταμα να πάνε δεν με ενοχλεί αλλά δεν μπορώ να τα μεταφέρω εγώ λόγω ποσότητας.

Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα-ακρη-γνωστο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Στην αθήνα υπάρχουν παντού μεγάλοι κόκκινοι κάδοι που είναι μόνο για υφάσματα και ρούχα.

Φίλε μου το ξέρω, αλλά φαντάσου ένα μεσαιο σαλόνι από το πάτωμα έως το ταβάνι με κλειστές κούτες γεμάτες για να έχεις μια εικόνα της ποσότητας. Πώς θα πάω να τα αδειάσω στους κάδους και πόσους κάδους θα χρειαστω;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Στην αθήνα υπάρχουν παντού μεγάλοι κόκκινοι κάδοι που είναι μόνο για υφάσματα και ρούχα.

Αυτό δεν το ήξερα, θα ψάξω να βρω που έχει τέτοιους κάδους, θέλω να πετάξω κατι παπούτσια και ρούχα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ulalume είπε

Φίλε μου το ξέρω, αλλά φαντάσου ένα μεσαιο σαλόνι από το πάτωμα έως το ταβάνι με κλειστές κούτες γεμάτες για να έχεις μια εικόνα της ποσότητας. Πώς θα πάω να τα αδειάσω στους κάδους και πόσους κάδους θα χρειαστω;

Υπάρχουν 3-4 κάδοι σε κάθε γειτονιά. Κάθε κάδος χωράει περίπου 4-5 κούτες όπως το βλέπω. Σε 2-3 ημέρες κούτσα κούτσα θα έχεις τελειώσει. Πιστεύω πως είναι πιο χρονοβόρο να βρεις κάποιον να έρθει να τα πάρει όλα μαζί και δυστυχώς κανένας δεν θα κουβαλήσει τόσες κούτες τσάμπα.

Πάρε και κανένα τηλ τον δήμο μήπως έχουν κάποια υπηρεσία.

Αλλιώς περίμενε να περάσει κανένας γύφτος και φώναξε του αν τα θέλει.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

21 0412 3952 Αλληλεγγύη Πειραιά. Κάνε ένα τηλ αν χρειάζονται ρούχα μήπως έρθει κάποιος να πάρει μερικές κούτες, αν δεν μπορείς να τις πας εσύ.

http://www.solidaritypeiraias.gr/

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 2
Δημοσ.

Προσοχή ! Μην αφήνετε τα ρούχα σε κάδους. 
Τα μαζεύουν οι γύφτοι και μετα τα πουλάνε ως μεταχειρισμένα. 
Βρες ένα οργανισμό που βοηθάει παιδιά και πήγαινε τα ρούχα 

Δημοσ.

Σωστός, και εγώ όταν έχουμε ρούχα για πέταμα τα δίνουμε στην εκκλησία. Όλο και σε κάποιον απορο θα σωθούν λογικά. Από την άλλη όμως σε άλλες εκκλησίες που έχω ρωτήσει πέραν της γειτονιάς μου δεν δέχονταν ρούχα. Μια ερώτηση τσ στην εκκλησία θα ήταν καλή

Δημοσ.

Εγώ γενικά δεν έχω θέμα με το αν θα τα πάρουν άποροι, εκκλησία η ανακύκλωση, οποίος τα θέλει ευχαρίστως. 

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι εγώ δεν μπορώ να τα πάω κάπου λόγω ποσότητας όγκου. Χρειάζεται όχι βανακι, αλλά φορτηγακι και με το αυτοκίνητο μου αν βρω κάποιον, θα πρέπει να φορτώνω και να πηγαίνω 2-3 κούτες σε κάθε διαδρομή όλη μέρα, πράγμα που δεν πρόκειται να κάνω.

Αν δεν βρω τίποτα, μάλλον θα πάρω κάποιον από αυτούς που καθαρίζουν αποθήκες κτλ να έρθει να φορτώσει(όχι πλανοδιο-γυφτο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Twoface είπε

Προσοχή ! Μην αφήνετε τα ρούχα σε κάδους. 
Τα μαζεύουν οι γύφτοι και μετα τα πουλάνε ως μεταχειρισμένα. 
Βρες ένα οργανισμό που βοηθάει παιδιά και πήγαινε τα ρούχα 

Και τι πειράζει αν τα πουλάνε;;;; Μπορεί να γλυτώσεις κάποιον από μία κλοπή γιατί θα βγει το φαγητό της μέρας.Κάποιος που αγοράζει μεταχειρισμένο θέλει και το αγοράζει γιατί είναι φτηνό. 

42 λεπτά πριν, ulalume είπε

Εγώ γενικά δεν έχω θέμα με το αν θα τα πάρουν άποροι, εκκλησία η ανακύκλωση, οποίος τα θέλει ευχαρίστως. 

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι εγώ δεν μπορώ να τα πάω κάπου λόγω ποσότητας όγκου. Χρειάζεται όχι βανακι, αλλά φορτηγακι και με το αυτοκίνητο μου αν βρω κάποιον, θα πρέπει να φορτώνω και να πηγαίνω 2-3 κούτες σε κάθε διαδρομή όλη μέρα, πράγμα που δεν πρόκειται να κάνω.

Αν δεν βρω τίποτα, μάλλον θα πάρω κάποιον από αυτούς που καθαρίζουν αποθήκες κτλ να έρθει να φορτώσει(όχι πλανοδιο-γυφτο)

Θα προτιμούσα να τα κρεμάσω στον κάδο όπως κάνω και όποιος θέλει ας τα πάρει.Πάντως επειδή λες πως είναι πολλά πάρε ένα τηλέφωνο εδώ μήπως μπορεί να έρθουν από το σπίτι σου για παραλαβή. Είναι αυτοί που βάζουν τους κάδους.Δεν τους πάω γιατί και από εκεί στα παζάρια για πούλημα καταλήγουν αλλά τουλάχιστον ελαφρύνουν τους κάδους.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ulalume είπε

https://www.onlineanazitisi.gr/index.php/classifieds-search/ad/anakyklosi-royxon-kai-yfasmaton,357/freedom-hellas,6789

http://www.pania-stoupia.gr/index.php/etaireia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...