therock Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Τι φαση ρε παιδια, μου δειχνει το συγκεκριμενο παιχνιδι σε προσφορα στις διαφημισεις αλλα μολις παταω να μπω στη σελιδα της Mediamarkt το δειχνει στη πληρη τιμη
zx1234r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Να είναι clickbait? Και εμένα τόσο το βγάζει.
slk200gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 το σιτε τους εχει γενικος προβλημα απο τοτε που πουληθηκε το ποσοστο των γερμανων στο puplic ,επισης οσοι ειχατε λογαριασμο δεν ισχυει πια και πιθανον να μην μπορειτε να κανετε login
therock Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Υποτιθεται οτι ειναι σοβαρη αλυσιδα, αυτα τωρα δε παιζουν ουτε σε σκρουτζομαγαζο της θειας σου Να βγαινουν διαφημισεις με 20 και να το πουλανε 70
verylife78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 public βρισκω ανεμιστηρα γραφειου usb τιμη 5€ εκτιμωμενα μεταφορικα 3€ γιατι ειναι λεει απο συνεργαζομενο καταστημα...α, ωραια λεω βαζω κωδικο μπαινω με τον λογαριασμο μου, οποτε περνει διευθυνση, Κερκυρα, και ξαφνικα γινεται 14€ τα μεταφορικα συνολο 19€ για εναν ανεμιστηρα των 5€... στελνω μυνημα και μου κανουν οτι επειδη ειναι συνεργαζομενο καταστημα, αυτη ρυθμιζουν τα μεταφορικα... οτι να'ναι !!! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα