Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και κατοικούμε πάνω από 20 χρόνια ποτέ δεν είχαμε κάνει κανονισμό πολυκατοικίας και τα θέματα συνήθως τα λύναμε δια λόγου.

Δυστυχώς τελευταία υπάρχουν πολλά προβλήματα κυρίως με το βόθρο γιατί δεν έχουμε αποχέτευση και έτσι πρέπει να γίνει κάποιος κανονισμός να το ρυθμίζει όπως και άλλα  θέματα.Γνωρίζει κανείς και από ξεκινάμε;;;;

Δημοσ.

η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

αν ξεκινάτε με λευκή κόλλα χαρτί καλύτερα κάντε το σωστά.

Απευθυνθείτε λοιπόν σε δικηγόρο με ειδικότητα σε ακίνητα και θα σας κατευθύνει εκείνος για να γίνει ένα σωστό καταστατικό καθόλα νόμιμο και χωρίς γκρίζες ζώνες που ο καθένας θα μεταφράζει όπως τον βολεύει.

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΝ υπαρχει πολυκατοικοια χωρις κανονισμο και χιλιοστα .Ο κανονισμος φτιαχνεται απο τον κατασκευαστη και υπα;ρχει αντιγραφο στον συμβολαιογράφο συνηθως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δειτε αν υπαρχει  στον συμβολαιογράφο ,20 τιας πολυκατοικια, μαλλον εχει ξεκινηστε απο εκει

Επεξ/σία από Gilmen
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SPYRER_007 είπε

ΔΕΝ υπαρχει πολυκατοικοια χωρις κανονισμο και χιλιοστα .Ο κανονισμος φτιαχνεται απο τον κατασκευαστη και υπα;ρχει αντιγραφο στον συμβολαιογράφο συνηθως

Ήταν οικογενειακό οικόπεδο και ο καθένας έχτιζε όροφο κάθε 5-10 χρόνια.Έτσι ποτέ δεν έγινε.Μόνο πράξη σύστασης οριζόντια ιδιοκτησίας υπάρχει.

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Με ποιον τροπο πληρώνετε τωρα το άδειασμα;

Ότι νάναι δεν θέλουν με την κατανάλωση νερού που πληρώνει όλος ο κόσμος,πληρώνουμε με το κεφάλι και συνήθως την πατάω εγώ που είμαι στο ισόγειο.Κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται αν και πότε γέμισε πληρώνω και μετά τρέχω να πάρω τα λεφτά μου.Άσε πίκρα.Μάλλον από δικηγόρο λέω να ξεκινήσω που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...