Chrysa_7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος εδώ και 4 χρόνια του Samsung Galaxy J3 (2016), και ήρθε η στιγμή για την αγορά καινούριου κινητού καθώς το παλιό την βγάζει δεν την βγάζει. Συνολικό buget που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 150 ευρώ το πάρα πολύ. Θα ήθελα απλώς να έχει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια καθώς και μεγάλη χωρητικότητα. Δεν έχω θέμα να μην είναι πάλι samsung αν και θα το προτιμούσα καθώς έμεινα πολύ ευχαριστημένη με το J3. Από την άλλη έχω ακούσει ότι τα xiaomi σε αυτό το εύρος τιμής είναι πολύ καλά όπως και τα huawei. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
GeorgeR1_700 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, στα 150€ πρώτη σου επιλογή είναι το redmi note 8 ή redmi note 8Τ (είναι ακριβώς ίδια κινητά απλά το note 8 έχει led ειδοποιήσεων ενώ το το note 8Τ όχι, αλλά το note 8Τ έχει NFC ενώ το note 8 δεν έχει). Αν μπορείς να ανέβεις στα 165 - 170€ πας σε ακόμα καλύτερο επεξεργαστή που είναι το redmi note 8 pro. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την gcam του, ξέρω πάντως πως την βελτίωσαν από τότε αλλά δεν ξέρω πόσο. Θα σε βοηθήσει αυτό το βίντεο, το βίντεο είχε βγει όταν ανάμεσα στα note 8 και note 8 pro η διαφορά στην τιμη ήταν μεγάλη. Αλλά τόσο που έχει πέσει πλέον το 8 pro θεωρείται καλύτερο ως προς την cpu, αλλά και το note 8 είναι απροβλημάτιστο, δεν έχει κωλύματα και είναι ένα κινητό που ήταν πρώτο σε αγορές και μέχρι σήμερα αποτελεί μια καλή επιλογή, και την καλύτερη δυνατή για τα 150€. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700 1
osfp1978 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω θα κανω το συνηγορο του διαβολου....σωστα αυτα που γραφει ο αποπανω,αλλα απο πλευρας huawei πολυ καλα ειναι το p40 lite E στα 110 ευρω περιπου και ακομα καλυτερο το p40 lite στα 160 ευρω. Υπ οψιν κανενα απ τα δυο δεν εχει play store.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν το ήξερα για το P40 lite. Συμφωνώ με τα παιδιά, απλά να πούμε πως γενικά είναι και λίγο μπλέξιμο για να περάσεις τα security services, και δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει. Αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο. Ούτως ή άλλος πιστεύω πως το review που κοινοποίησα πιο πάνω θα σε καλύψει πλήρως.
osfp1978 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να περασεις security services.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα