Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...Καλησπερα,πως μπορω να ακυρωσω μια χρεωστικη καρτα που μολις πριν λιγες μερες δημηιουργηθηκε και συγκεκριμενα ενα πακετο ασφαλειας που σ πουλανε δηθεν για κλοπη...Αυτο που θελω ειναι η καταργηση τ πακετου και αν γινεται να συνεχισω να χρησιμοποιω την καρτα.Φυσικα γνωριζω οτι τα χρηματα τ πακετου εχουν τραβηχτει απο το λογαριασμο μ και δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο.

ΥΠΟΕΡΩΤΗΣΗ...Πως μπορω να δημιουργησω και να χειριζομαι  ηλεκτρονικα εναν λογαριασμο και συγκεκριμενα απο την εθνικη τραπεζα.Θα πρεπει να επισκεφθω την τραπεζα και να προσκομισω εκει τα απαραιτητα δικαιολογητικα η μπορω εξ ολοκληρου ηλεκτρονικα απο το σπιτι μ...Βοηθηστε μ λιγο γιατι δεν γνωριζω πολυ καλα την διαδικασια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Brashida είπε

ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...Καλησπερα,πως μπορω να ακυρωσω μια χρεωστικη καρτα που μολις πριν λιγες μερες δημηιουργηθηκε και συγκεκριμενα ενα πακετο ασφαλειας που σ πουλανε δηθεν για κλοπη...Αυτο που θελω ειναι η καταργηση τ πακετου και αν γινεται να συνεχισω να χρησιμοποιω την καρτα.Φυσικα γνωριζω οτι τα χρηματα τ πακετου εχουν τραβηχτει απο το λογαριασμο μ και δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο.

ΥΠΟΕΡΩΤΗΣΗ...Πως μπορω να δημιουργησω και να χειριζομαι  ηλεκτρονικα εναν λογαριασμο και συγκεκριμενα απο την εθνικη τραπεζα.Θα πρεπει να επισκεφθω την τραπεζα και να προσκομισω εκει τα απαραιτητα δικαιολογητικα η μπορω εξ ολοκληρου ηλεκτρονικα απο το σπιτι μ...Βοηθηστε μ λιγο γιατι δεν γνωριζω πολυ καλα την διαδικασια.

Nα πας στην τράπεζα το σκεφτεσαι και να τους πεις να διακόψουν την ασφάλεια;

Δημοσ.
15 minutes ago, Ukforthemoment said:

Nα πας στην τράπεζα το σκεφτεσαι και να τους πεις να διακόψουν την ασφάλεια;

Δεν ειμαι χαζος φιλε μ το σκεφτηκα γιαυτο ρωτησα...Ξεχασα να διευκρινυσω οτι ειμαι συνδικαιουχος και δεν ξερω αν μπορω να την ακυρωσω εγω προσωπικα μιας και δεν ειμαι το φυσικο προσωπο της καρτας οποτε ρωτησα μηπως γινεται τηλεφωνικος η μεσω e-mail fax κατι εξ αποστασεως τελως παντων.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Brashida είπε

Δεν ειμαι χαζος φιλε μ το σκεφτηκα γιαυτο ρωτησα...Ξεχασα να διευκρινυσω οτι ειμαι συνδικαιουχος και δεν ξερω αν μπορω να την ακυρωσω εγω προσωπικα μιας και δεν ειμαι το φυσικο προσωπο της καρτας οποτε ρωτησα μηπως γινεται τηλεφωνικος η μεσω e-mail fax κατι εξ αποστασεως τελως παντων.

Δεν τα εξηγησες έτσι στην αρχη

26 λεπτά πριν, Brashida είπε

Θα σου έλεγα να πας στο κατάστημα και να μάθεις.Η παρε και τηλεφωνο στην υποστήριξη πρωτα να δεις αν μπορείς να το κάνεις αλλιώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Ukforthemoment said:

Δεν τα εξηγησες έτσι στην αρχη

Θα σου έλεγα να πας στο κατάστημα και να μάθεις.Η παρε και τηλεφωνο στην υποστήριξη πρωτα να δεις αν μπορείς να το κάνεις αλλιώς. 

Οκ σε ευχαριστω...Συγνωμη ξεχασα να το διευκρινυσω εχεις δικιο!

Επισης για το υποερωτημα που εχω κανει μπορεις να με βοηθησεις αν γνωριζεις την διαδικασια?

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.

δε χρειαζεται να πας στο καταστημα, αλλα μιλας με βιντεοκληση με εκπροσωπο της τραπεζας για να πιστοποιηθεις (οτι εισαι δηλαδη αυτος του οποιου τα στοιχεια δινεις)

Δημοσ.

Αφορά ασφαλιστηρίου και έχεις δικαίωμα να υπαναχωρήσεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...νομίζω έχεις δικαίωμα ενός μήνα αλλα το θέμα είναι ποιος είναι το άτομο που σύναψε τη σύμβαση...εσύ η ο συνδικαιούχος του λογαριασμού; Αν είναι ο άλλος τότε εσύ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να υπαναχωρήσεις...

Δημοσ.

Επίσης όλες οι ασφάλειες προστασίας ακυρώνονται, οπότε λογικά και αυτή. Αν πέρασε η περίοδος υπαναχώρησης, παίρνεις πίσω τα μη δεδουλευμενα ασφάλιστρα, δηλαδή αναλογικά. Πάντως αν δεν είσαι εσύ ο δικαιούχος κάρτας/ασφάλειας δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το έντυπο υπαναχώρησης πρέπει να σου το έδωσαν μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά.

Λογαριασμό μπορείς να ανοίξεις αν έχεις internet banking και να τον χειρίζεσαι από εκεί. Επίσης αν δεν είσαι καν πελάτης της εθνικής, μπορείς να γραφτείς πελάτης και να κάνεις λογαριασμό, κάρτα και internet banking χωρίς να πας κατάστημα, μονο από το smartphone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...