Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγο που λετε εβαλα μια αγγελια (μαυρη η ωρα) στην οποια πουλαω ενα ρολογακι ρεπλικα ρολεξ 80 ευρω. Στην περιγραφη λοιπον λεω οχι παζαρια. Λαμβανω λοιπον ενα μηνυματάκι το οποιο ξεκιναει ομορφα "ενδιαφερομαι για το ρολοι". Ετσι λοιπον ζηταω στοιχεια για να το στειλω. Και εκει πεφτει η βομβα. "80 ευρω ειναι πολλα για ρεπλικα με 25 εισαι ενταξει?". Φεν θα απαντουσα αλλα μου αναψαν τα λαμπακια οποτε του λεω ενα μεγαλο οχι και εκει αρχίζει να προτεινει τιμες οι οποιες δεν ξεπερναν τα 40 ευρω. Ρε μαγκες στην τελικη αν καποιος σου λεει οχι παζαρια ειναι αυτη η τιμη δεν αναγκάζω κανεναν να το αγορασει. Και ναι προφανως οταν εχω ξοδεψει χρονο για να συντηρησω τη μηχανη του ρολογιου, να του βαλω εξαρτηματα που δεν ειναι απο ρεπλικα αλλα απο καλα ρολογια και να κανω custom δουλεια στο καντραν ε ναι τα 80 ειναι οκ για "ρεπλικα". Απο το να το σκοτωσω για 25 ευρω προτιμω να το βαλω κατω και να το σπασω με σφυρι. Σταματηστε με τις γυφτιες και μεσα στην τιμη υπολογιστε και το effort του αλλου.

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Kαι τι σκας;

Ενα δικιο το χεις αλλα το θεμα ειναι οτι καποιοι εδω μεσα νομιζουν πως οτι ειναι μεταχειρισμενο πρεπει να χαριζεται.

Μόλις τώρα, filip123go είπε

Ban τον user και προχωρά παρακάτω φίλε.. Μην απαντάς καν. 

Δεν αξίζει. Ποιος ξέρει τι υπαρξιακά έχει ο άλλος... Μην ασχολείσαι. 

Ban δεν εκανα γιατι δεν ηξερα οτι γινεται βασικα  🤣 ειμαι νεος στις πωλησεις και τωρα το μαθαινω αλλα απο οτι φαινεται δεν νομιζω να ξαναμπω στον κοπο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeTs93 είπε

Ενα δικιο το χεις αλλα το θεμα ειναι οτι καποιοι εδω μεσα νομιζουν πως οτι ειναι μεταχειρισμενο πρεπει να χαριζεται.

Ασε τους να νομίζουν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...