Προς το περιεχόμενο

Ανακοινώνει τιμή και διάθεση του PS5 η Sony την επόμενη εβδομάδα


dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony το πήρε επιτέλους απόφαση και ετοιμάζεται να αποκαλύψει και τις τελευταίες “λεπτομέρειες” σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία του PS5.

Με τη Microsoft να έχει ανοίξει τα χαρτιά της τόσο σε ό,τι αφορά το Xbox Series X, όσο και σχετικά με το μικρότερο -και φθηνότερο- “αδελφάκι” του, Xbox Series S, άπαντες περίμεναν την απάντηση της Sony. Αυτή μπορεί να μην ήρθε την τρέχουσα εβδομάδα, όμως όπως όλα δείχνουν θα έρθει την επόμενη.

Η Sony ανακοίνωσε ψηφιακή εκδήλωση για την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα Ελλάδος 23:00 με τον Sid Shuman να αναφέρει σε κείμενό του πως θα παρουσιαστούν “κάποια από τα σπουδαία παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για το PS5 κατά το λανσάρισμά του (και πιο μετά!)”, όμως το “ζουμί” της ιστορίας, δε θα ‘ναι άλλο από την ημερομηνίες κυκλοφορίας της κονσόλας και έναρξης προπαραγγελιών, καθώς επίσης και τις τιμές των δύο μοντέλων.

Το “PlayStation 5 Showcase” αναμένεται να διαρκέσει περί τα 40 λεπτά και αν κρίνουμε από τα όσα προανήγγειλε η Sony, θα περιλαμβάνει first και third-party τίτλους.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με Nvidia απ'την άλλη να έχει βάλει τις κονσόλες στον τοίχο, δε νομίζω να είναι περίεργο να δούμε τίποτα 400-450€ την κανονική έκδοση.. Όλους η ημερομηνία μας ενδιαφέρει πια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 λεπτά πριν, twidel είπε

Ακόμα και αν κοστίζει 200ευρώ κάτω απο το Xbox Series X πάλι δεν θα συμφέρει με τα λεφτά που θα δίνεις για κάθε παιχνίδι.

Μετά το game pass το χάος..

Τώρα αν θέλεις τόσο πολύ να παίξεις τα 4-5 10ωρα παιχνίδια που έχει το νοικιάζεις μετά απο χρόνια για 1-2 εβδομάδες και τέλος.. Δεν αξίζει πλεον ειδικά αφου έχει και πιο αδύναμο hardware.. ούτε καν.  Μόνο για τους πολύ πορωμένους αλλα και πάλι βλακεία μου φαίνεται σόρρυ (no offence)  :)

Συμφωνώ! Καλύτερα να πάρω Xbox να παίζω Forza, Halo και... βασικά αυτά. Πολύ καλύτερη επιλογή.

  • Like 10
  • Thanks 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Συμφωνώ! Καλύτερα να πάρω Xbox να παίζω Forza, Halo και... βασικά αυτά. Πολύ καλύτερη επιλογή.

Σε χαλάνε που θα τα έχεις day one στο game pass :D 

Παίξε Spider-Man εσύ και demon's souls remaster οκ..  μία απο τα ίδια.. άσε που θα θέλουν performance mode για 60fps εν ετη 2021 συγνώμη αλλα το βρίσκω αστείο  :)

 

EhuBMyWUYAIma4n.jpg

  • Like 10
  • Thanks 2
  • Confused 5
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, NickTG είπε

To PS4 πάντως ούτε μόνο 4-5 έχει ούτε όλα 10ωρα. 

Ναι,το θέμα είναι όμως τι θα έχει νέο στο PS5 ? Ως τώρα  δεν είδα κάτι που να με τράβηξει,είδα Ratchet&Clank που ακόμα όταν είχα κάποια κάποτε τα παράτησα μετά απο λίγο καιρό,ένα "Expansion"και οχι φούλ παιχνίδι,το spiderman miles morales,και ένα Souls Remake,το οποίο ναι αυτό θα το έπαιζα,κυρίως για να δω οπτικά την βελτίωση και την κίνηση,αφού ξέρω την ιστορία και το είχα λιώσει και δεν πρόκειται να μου δώσει ξανά ούτε τα μισά απο τα συναισθήματα και την έκπληξη που ένιωσα όταν το έπαιξα κάποτε.

Καλά τα προηγούμενα exclusives και συμφωνώ πως ήταν περισσότερα και πολύ καλά,όμως ας σταματήσει η καραμέλα του "πλεονεκτήματος" της αποκλειστικότητας βάσει της προηγούμενης γενιάς,που μπαίνει ως δικαιολογία για την επόμενη απο την οποία δεν έχουμε δει τίποτα ουσιαστικό,τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά απο οτι ήταν στήν προηγούμενη γενιά,σε αυτόν τον τομέα και το έχουμε ήδη δει με τα βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και τα πολύ σημαντικά στούντιο που έχουν αγοραστεί και φτιάχνουν πλέον παιχνίδια απο την "ανταγωνιστική" εταιρία.

Αν θέλουμε  Ps4 παιχνίδια και δεν τα είχαμε παίξει για τον Χ,Υ λόγο γιατί δεν είχαμε Ps4,πιστεύω πως αν έχει κανείς τον χρόνο,καλύτερα να αγοράσει ενα PS4 ,τώρα απο αγγελίες που θα πέσουν χώμα οι τιμές σε λίγο θα τα βλέπουμε στα 150ευρώ (και Pro και Χ ! ) (Ενας φίλος πήρα PS4 ένα κατοστάρικο..)  και τα παιχνίδια του θα είναι πάμφθηνα,οπότε θα παίξει τα 5,10,15 που θέλει αποκλειστικά θα τα παίξει μια χαρά χωρίς να χρειαστεί αναβάθμιση και να σκάει 500+ Συν κάτι 70+ για κάθε νέο παιχνίδι κλπ

Εάν και όταν φτάσουμε στήν επόμενη γενιά στο να μας δείξει πραγματικά αποκλειστικά παιχνιδάρες,όπως είχε κάνει στήν προηγούμενη γενιά πχ να πάει σε  επόμενο πχ God of War η Uncharted (με Drake) η Last of us 3  η τίποτα 4-5 καινούργιους πραγματικούς 3Α τίτλους,τότε μάλιστα θα με ψήσει οτι αξίζει να τα σκάσω.🤔

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 8
  • Thanks 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...