gorillas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από 3.5 χρόνια με το Mate 9 σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα το budget αλλά κοιτάω και τις δύο κατηγορίες τιμής(~800+ ή ~400 ευρώ). H αγορά θα γίνει σε περίπου 1 - 1.5 μήνα. Οι απαιτήσεις είναι οι εξής: Ποιότητα φωτογραφικής μηχανής Ποιότητα οθόνης >6inches Λειτουργικό σύστημα όσο πιο κοντά στο Pure Android Αγορά από Ελλάδα ή Αmazon. Σημαντικός παράγοντας το after sales support. Θέλω προτάσεις και για τις δύο κατηγορίες τιμής. Προς το παρόν δεν θέλω να πάω σε ios. Γλυκοκοιτάζω το OnePlus 8 Pro σε μπλε χρώμα στο υψηλό budget. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Κώστας.
CaptainChris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 με αυτά που θέλεις οι συσκευές της OnePlus σε καλύπτουν. 1 1
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα. Θα μπορουσες επισης να περιμενεις και το καινουργιο πιξελ 5 η γιατι οχι και να κοιταξεις το πιξελ 4α. Λογω του οτι θα εχει midrange επεξεργαστη το 5 δε θα εχει πολυ ανεβασμενη τιμη. Βεβαια χανεις σε after sales support οχι τοσο στην τιμη οσο στο οτι δε θα ειναι ευκολο να βρεις καποιον να το παρει οπως και επιση η γουγλε εχει μια προιστορια με θεματα hardware οποτε ειναι λιγο ρισκο. Αυτα τα 2 μονο αν θες να γλυτωσεις καποια λεφτα. Αν οχι παρε ευκολα το 8 προ που λες και θα το εχεις για πολλα χρονια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα