NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, glib είπε Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το ανάποδο?? Έχω αρκετά ψιλά, από μονολεπτα μέχρι και 50λεπτα και θέλω να τα πάω σε τράπεζα να μου δώσουν χαρτονομίσματα. Γίνεται? Πρέπει να τα έχω από πριν μετρημένα? Το ιδιο που γίνεται και με το κανονικό. Ραντεβού και πας στην τράπεζα που θα σου πούν και εχει μηχάνημα καταμέτρησης
velociraptoras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 εναλλακτικά μπορείς να πας και στο ταχυδρομείο ή στον επίτροπο κάποιας κοντινής εκκλησίας, ιδανικά την κυριακή αφού σχολάσει η εκκλησια (αυτοι μαζευουν πολλά κέρματα όταν έχει λειτουργία)
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Εμενα με εξυπηρετησε αψογα πριν 3 χρονια η Τραπεζα της Ελλαδος, βλεπε θεμα: Κανει και το αντιστροφο.
defaultuser2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, glib είπε Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το ανάποδο?? Έχω αρκετά ψιλά, από μονολεπτα μέχρι και 50λεπτα και θέλω να τα πάω σε τράπεζα να μου δώσουν χαρτονομίσματα. Γίνεται? Πρέπει να τα έχω από πριν μετρημένα? Μέτρησε τα, χώρισε τα σε ίδια νομίσματα (πχ 1ευρα, 2ευρα) και πήγαινε σε ένα μίνι μάρκετ ή περίπτερο και αντάλλαξε τα με χαρτονομίσματα. Αυτές οι επιχειρήσεις ψάχνουν με τα κιάλια για ψιλά. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από defaultuser2003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα