elmario88 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σκεφτομαι να αγορασω ενα σκληρο εξωτερικο δισκο για να περασω ολα τα σημαντικα αρχεια-φωτογραφιες που εχω, σε περιπτωση που τα τιναξει το laptop. To θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο μαρκες κλπ. Τι θα μου προτεινατε να παρω ; Σκεφτομαι για 2 TB γυρω στα 60-70 ευρω. Θα προτιμουσα να παρω κατι αξιοπιστο κ ας εδινα κατι παραπανω. Επισης ειναι προτιμοτερο να παρω 2 σκληρους απο 1ΤΒ, στην περιπτωση που χαλασει ο ενας να μην χασω ολα τα δεδομενα ; Ευχαριστω Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από elmario88
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Αγορασε χώρο στο cloud. Μην παρεις σκληρους. Οταν θα τα εχεις στο cloud και στο laptop σου τοτε βρες και μια λυση για backup. Το cloud δεν ειναι backup.
DooM_STeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Οπως πάντα η μάρκα είναι υποκειμενική. Είναι τι εχει ψωνίσει ο καθένας και δεν του εχει παρουσιάσει πρόβλημα. Προσωπικά, προτιμώ πάντα τους WD σκληρούς δίσκους. Αυτό που επιλέγω είναι το εξής: αν δεν έχω θέμα χώρου (φυσικού) τότε παίρνω 3.5" εξωτερικό σκληρό. Αυτό γιατι τροφοδοτούνται απο δικό τους τροφοδοτικό, και το σημαντικότερο επειδή αποφέυγω την παγίδα να είναι USB EMBEDED σκληροί δίσκοι. Εξηγούμαι: ο Εξωτερικός σκληρός δίσκος είναι ουσιαστικά ενας εσωτερικός σκληρός δίσκος ΗΥ σε ενα κουτί που περιλαμβάνει εναν μετατροπέα SATA (θύρα σκληρού) σε USB (θύρα που συνδέεις τον υπολογιστή σου) . σε πάρα πολλές περιπτώσεις σε καταστροφή του εξωτερικού σκληρού, χαλάει αυτός ο μετατροπέας, οπότε τα δεδομένα σου τα παίρνεις ευκολα χρησιμοποιόντας οποιοδήποτε τέτοιο case του εμπορίου με κόστος 10-20ε.. Υπάρχει μία μόδα (για ελαχιστοποίηση μεγέθους) στους μικρούς 2.5" εξωτερικούς σκληρούς που ουσιαστικά αυτόν το μετατροπέα τον ενσωματώνουν στην πλακέτα του σκληρού δίσκου. Ωραίο δεν λέω, αλλα αν χαλάσει ο μετατροπέας ,κλαίς τα δεδομένα σου εκτός και αν δώσεις τον δίσκο για "ανάκτηση" σε κάποια εξειδηκευμένη εταιρία ωστε να σου φέρει τα δεδομένα (με ότι σημαίνει αυτό για την τσέπη σου) . 1
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάρτε μια ιδέα και από εδώ. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα